cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM
TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 10 Ay önce Karma: 3  
Arkadaşlar, İzmir de Hatay semtinin yarısı, yeni kurulan Karabağlar ilçesine bağlanmış olup, Karabağlar Hatay TEMAD kuruluş çalışmalarımız başlamış, kuruluş için TEMAD Genel Merkezine müracaatımızda yapılmıştır. Şu anda Hatay da merkezi yerde bizlere yakışır bir yer tutmak istiyoruz. Fakat kiralar oldukça pahalı, yeni kurulma aşamasında Hatay da en az 5000 emekli assubay olduğunu bildiğimiz halde, üye sayımız çok az, bana ne verecek zihniyeti ile bananecilikten kurtulamayanlar yine çoğunlukta. İzmir de oturup Hatay semtinde tanıdığı olan arkadaşların lütfen üye olmaları için bilgilendirmenizi ve 1000 YTL yi geçmeyecek bize uygun merkezi yerde şube olarak tutabileceğimiz yer önerilerinizi ekliyorum.Bildiğiniz, gördünüz yer varsa, seçim ortamında siyasilerden tanıdığı olup,bize yer verebilecek tanıdıkları olanların yardımlarını esirgemeyeceğini ümit ediyorum. Tüm meslektaşlarımızın maddi manevi katkılarını bekliyoruz.
SAYGILARIMLA İRTİBAT VE BİLGİ İÇİN

Hakan HEZER 0533-226 96 76 0506-949 11 51

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Son Düzenleme: 27/03/2009 01:40 tarafından .
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 10 Ay önce Karma: 56  
Yeni kurulacak KARABAĞLAR şubemizin assubay onur mücaadelesine katkı sağlamasını umuyoruz sadece lokal değil sorunlarımızın dile getirildiği çözüm üreten bir yer olmasını diliyoruz O bölgede belki MSB ait bina vardır bu konuyu da arkadaşlarız dikkate alsınlar emeği geçenlere teşekkür ediyoruz öncelikle bir bilgisayar ile gerektiğinde internetten ulaşabileceğimiz ve bizlerin faaliyetlerini takip edecekleri basit te olsa bir web sitesinin kurulmasını arzuluyoruz sanıyorum bu konuda Sn.Hakan Hezer'in destekleri olacaktır.

Cvp:TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 10 Ay önce Karma: 3  
Özellikle bilgisayar ortamında etkin şubelerimizden olması için elimden geleni yapacağım. Ancak üye yaş ortalamamız büyük olması bilgisayar öğrenme isteğinde ve iletişiminde bulunacakların sayısı ile doğru orantılı olmakla beraber, güncel bir site kurulup ayakta kalması için uğraş vereceğim.
Evet, bu site reklam alacak ve TEMAD Karabağlar şubesine para kazandıracak. Mesleğimizin adını kullanıp Kişisel getirim kapısı olmayacak, böyle bir durum olduğunda ve gücüm yetmediğinde ilk duyan sizler olacaksınız.

Son Düzenleme: 11/02/2009 00:13 tarafından Em.Asb..
Cvp:TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 10 Ay önce Karma: 2  
Hakan bey sizin şube yönetiminde olmanızı sevinerek karşılarım böylece aktif bir arkadaşımız olarak şubeyi örnek şubelerimizden biri olmasını sağlarsınız. Bilgisayar çok önemli kullanmak için yaş önemli değil yeterki istek olsun Siteye ilan almanız bir fırsatın değerlendirilmesidir gelir gider hesabı olduğuna göre geliri şubenin olacaktır.
Sizde belirtmiştiniz assubayların sesiyiz diye yola çıkanlar bile assubay ismini kullandıkları sitelerine ilan alıyorlar demekki site assubayların değil bir sahibi var bu ilan işi iyi oldu bizi haklı çıkardı kimin ne olduğu ortaya çıktı kurucularından birinin seçim masrafları yüzünden telefonu kapanmış sponsorları yokmuydu çok üzüldüm neyse reklam gelirlerinden karşılarlar size yeni şubemizin kurulmasında kolaylıklar dilerim inşallah toplumumuza yararlar sağlar

Son Düzenleme: 10/02/2009 02:12 tarafından Osman Ada.
Cvp:TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 10 Ay önce Karma: 3  
Osman bey çok teşekür ederim.uzun br mesaj yazmıştım ama yazana kadar site hattından düşmüşüm.Yönetimde olmamı istenmesine rağmen şimdilik düşünmüyorum.DışArıdan daha fazla faydalı olacağıma inanıyorum.Saygılarımla

Cvp:TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0  
Karabağlar şube çalışmalarını yakınen izledim devre arkadaşımın yönetimde olmasına sevindim Hakan beyde bu yönetimde olmalı Balçova şubesinde yönetimi seçeceklermiş bu şubemizin mücadelemize güç katmasını temenni ederim. Hayırlı olus

Son Düzenleme: 23/03/2009 00:07 tarafından Basri Bayrak.
EN ÜST Cevapla