cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:MİTİNGE DAVET... (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 5
BAŞLIK: Cvp:MİTİNGE DAVET...
#860
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 56  
Cengiz Kardeşim Fikir cimlastiği dediğiniz Mahmut Erdem gibi ne idüğü belirsiz kişilerin yazdıklarına hak vermek burada gerçek anlamda mücadele edenleri eleştirmek ise size söyleyecek sözümüz yok; Siz yönetimde değilmisiniz kardeşim göreviniz mazeret üretmekmi bu zümrenin sorunlarını çözmekmi? Bu göreve sırtınıza silah dayatılarak mı getirildiniz gerçi hangi şartlarda seçildiğiniz bilmemize rağmen saygı duyduk bir beyaz sayfa açtık ama karşılığı oldumu? Hüseyin Savcı haksız Ersen Gürpınar haksız Erhan Mert haksız o haksız bu haksız sonuçta bu sitede yazanların tamamı haksız ; Haklı olan hak edilmeyene alkış tutan yalaklarmı? hak edilmeyen övgünün hakaret oluduğunu bilecek olgunluktasınız her konuya maydonoz olmak deyimi ile neyi kast ettiğimi anlamanız gerekirdi bana yakışmayacak hiçbir cümleye kaleme almam; Fikirleri olanın yönetimle paylaşması isteğinizi belirtiyorsunuz iyi de kardeşim yazılarımız yayınlanmıyor,burada yazdıklarımız dikkate alınmıyor,değerlendirilmiyor biz biliriz havaları devam ediyor Mahmut Erdemlerden bize sıra gelmiyor ki;Üstelik yazanlar kalemi kırk, örümcek kafalı,yarasa ruhlu olarak yorumlanıyor, fikir paylaşmaktan bahsediyorsunuz TEMAD sitesinde yayınlanmayan mesajlarımın hangisi hakaret içeriyor hangisi mücadelemize zarar veriyor buraya taşıdığınız yönetim yazıları gibi onları da alın buraya taşıyın kim utanacak hep birlikte görelim.Siz bu sitenin sizi denetlemesinden rahatsızsınız sorumluluklarınızın hatırlatılmasına katlanamıyorsunuz; Öküz altında buzağı aramayın diyoruz ama öküzün altında bile arasanız hoşgürürüz sonuçta öküz buzağının babasıdır siz buzağıyı eşeğin altında arıyorsunuz. Ben yazılarımda herşeyi net olarak açıklıyorum 40 yıllık mücadelemde ne art niyetim ne de kişisel beklentim oldu;Sizinle ve anlamıyanlarla polemiklere girmeyeceğim Tekrar ediyorum sizin göreviniz mazeret üretmek değil yaptıklarınızı başarılarınızı yazın alkışlıyalım; Madem size yanıt verdik son mesajımızı da verelim : BU PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ TEK BAŞINA GEREKLİ ETKİLİ YAPMIYACAK OTURMA EYLEMLERİNİ 10 KİŞİLİK GRUBLAR YÖNETEBİLİR KATILIM ÜST SEVİYEDE OLMALI TEMAD TEŞKİLATLARI İLE KOORDİNE EDİLİP KATILIM SAĞLANMALI ŞU TARİHTE YÜRÜYÜŞ VAR DİYE ÇEKİLECEK BİR FAKSLA KATILIM SAĞLANAMAZ YÖNETİM BİR ZAHMET BÖLGE TOPLANTILARI İLE KONUYU ŞUBE BAŞKANLARI VE ÜYELERİMİZ İLE PAYLAŞMALDIR BUNLAR YAPILMAZSA SORUMLU ELBET TEMAD OLACAKTIR
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/04/2009 14:51 tarafından Ersen Gürpınar.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#861
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -1  
Sevgili TEMAD Denetim Kurulu Üyesi Arkadaşımız,

Sanırım anlama konusunda bir problem yaşıyorsunuz. Daha önce faydalanmanız düşüncesi ile "Kendini İfade Etmek" konulu alıntı bir yazı göndermiştim. Görüyorum ki siz bunu aç karnına okumuşsunuz, oysa yemekten sonra tok karnına okunması gerekiyordu.

Sizden şahsımı muhatap almayı istemek gibi bir talebim yok, aksine muhatap almamanızı istiyorum. Bana atfen yazdığınız "Daha önce defaten Ayrık otları nedeni ile kerhende olsa Genel Merkezi desteklediğinizi belirttiniz.Kaldıki diğer guruptanda Ankara Delegeleri mevcut...." yazınızda geçen destek konusunda eğer yazılı veya sözlü bir beyanımı bulursanız ben hemen gereğini yapmaya hazırım. Sanırım beni başkaları ile karıştırıyor ve aklınıza ilk gelen cümleleri klavyenizin başına geçerek yazıyorsunuz.

Bu sitenin okur ve yazarlarını üzüyorsunuz. Fikri olmayanlar ifade özgürlüğünden korkarlar. Fikri olanlar ise en doğruyu bulmak için fikirlerini yarıştırırlar. Biz bu siteyi fikirlerin yarıştığı bir site olarak görmek istiyoruz.

TEMAD sitesi sanki her gönderilen yazıyı yayınlıyormuş gibi, lütfen her yazılanı üzerinize alınarak atlamayınız, sizden ricam beni muhatap almayınız, adımı yazılarınıza bulaştırmayınız. Bu inanın beni çok mutlu eder.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/04/2009 15:02 tarafından Erhan Mert.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#862
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -3  
Sevgili Ersen Ağabey;
Sanırım birbirimizi anlamakta zorlanıyoruz.Benim kimseyi haklı-haksız diye eleştirdiğim yok.Başlık çok güzel (Mitinge Davet) bende başlığa istinaden bir yazı yazdım.Ve bu yazımda ''Organizasyonumuzun eksiksiz olması temennimizdir.Düşünceleri olan arkadaşların Yönetim ile paylaşmalarını izdirham ediyorum.'' dedim.Burdaki amaç sadece meslektaşlarımın fikirlerinide almaktı.Eylem bir süreçtir, tek başına yapılan bir hareketin getirisi olmaz.Bunun bilincindeyiz...Zaman eskiden yaşananların konuşulacağı veya tartışılacağı bir zaman değildir.Ne yapabiliriz diye konuşmalı ve tartışmalıyız.Sizinle bir çok konuda fikir teatisi yaptığımızı ve benim bunların bir çoğunu Yönetime aktardığımı biliyorsunuz.Kişisel olarakta denetlenmem veya eleştirilmem kesinlikle beni rahatsız etmiyor.Bunuda bildiğinizden eminim.Üzüldüğüm nokta her fırsatta eski defterlerin açılması.Altı ay öncesi beni hiç ilgilendirmiyor.Ve ısrarla söylüyorum eylem sonrası eski defterleri istediğimiz kadar açabiliriz.Ama şu an gün birlik ve beraberlik günüdür.Yapılabilecekler konusunda fikirlerimizi paylaşma günüdür.Ama bunu yaparken kimseyi kırmamak incitmemek lazım.Dokundurmalarımızıda sonraya saklıyalım.Bir ay gibi bir süre bunları yapamazmıyız???Yapılacak çalışmalar ve koordinasyon çok kısa bir süre sonra teşkilatlarımızla paylaşılacaktır.Emin olunuz...
En Derin Saygılarımla.....
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/04/2009 15:34 tarafından Cengiz ERTEN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#863
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 6  
Sayın C.Erten, bugün 11:02 sularında TEMAD sitemiz mesaj panosuna bir yazı girmişsiniz ve orada yapılması planlanan miting ile ilgili diyorsunuzki, (Organizasyonumuzun eksiksiz olması temennimizdir.Düşünceleri olan arkadaşların Yönetim ile paylaşmalarını izdirham ediyorum.) peki sevgili Erten hem böyle ne güzel fikirlerin paylaşımı ile ortak bir zemin hazırlanması konusunda yazıyosunuz. Ardından da Sn.E.Mert in org. sitesinde 12:00 de yazdığı yazıya verip veriştiyosunuz. Nasıl yapmamızı neler yazmamızı istiyorsunuz söyleyin ona göre hareket edelim o istikamette yazalım. Vallahi yazalımmı, yazmayalımmı doğrusu şarşırtıyorsunuz. Önce düşünceleri paylaşalım diyosunuz ardından bir saat sonra ise düşünceleri parçalıyosunuz.
Öte yandan Sn.E.Mert in yazısını her cümlesine kadar destekliyor ve yazıda çelişki yaratacak bir husus da göremiyorum. Sn.Umur TALU nunda isminin sehven yanlış yazılması ise son derece normaldir ve sitemizdeki insanlar da bunun (Umur) olduğunun zaten farkındadır. Anormal olan ise böylesine küçük hatalar için şeker bulmuş havasına girilmesidir. Neyse Sn.C.Erten en iyisi son dediğiniz gibi, gün birlik olma günüdür belirlenen miting günü için zaman kısadır. Zaman ise bu az zamanda çok yol alma ve doğru işler başarma zamanıdır. Sitemizdeki yazılar ile art niyet taşımayan eleştirilerin de doğruyu bulma adına değerlendirilmesi ve şu ortamda kısır çekişmeler yaşanmadan kavgaların ötesinde ortak bir zeminde ve özellikle de TEMAD ve yetkili kurulları tarafından hoşgörüyle değerlendirimesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki burada yazanların hiç biri sanal müfteri değil, kişilik sahibi assubay sevdalılarıdır.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#864
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 1  
Mitinge gelmeden Atatürk anıtlarına Çelenk koyma önerime Bir önceki hafta aynı gün tüm Türkiyede bütün şubelerin yaşlılar ve çocuklar yurdunu ziyaretlerini ondan da bir önceki hafta da Şehit-Gazi derneklerini eğer bulundukları şehirde dernek yoksa Şehit mezarlıkları ile yakınlarının ve Gazi ve Gazi yakınlarının ziyaretleri sağlanmalıdır.
Eylem gününe gümbür gümbür gelinmeli ve o gün final olmalıdır.Saygılarımla.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#865
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 0  
Umuyorum ki TEMAD Genel Merkez Yönetimi bir tarih verip, miting yapılacaktır deyip kenara çekilmez ve böyle büyük bir sorumluluğun gereklerini yerine getirir. Yoksa yı düşünmek bile istemiyorum.
Böyle eylemler çok iyi organize edilmeli, tüm detaylar planlanmalı ve atılacak her adım şubeler aracılığıyla katılımcılara duyurulmalıdır.Mitingde atılacak sloganlar,taşınacak pankart ve dövizlerdeki yazılar (bu yazılar haklılığımızı ve ne istediğimizi çok açık biçimde ifade etmelidir, özenle seçilmelidir),yapılabilirse katılımcı sayısı belirlenerek gruplar yapılmalı, nerelerde durulacak kimler konuşacak,güvenlikle ilgili konular,dış provokasyonlara karşı hareket tarzları,ani gelişen durumlarda gruplar arası iletişim nasıl sağlanacak vs..
Dolayısıyla Sayın Genel merkez Yönetimi bu konunun alt yapısını oluşturmak için derhal harekete geçmeli, şubelerle toplantılar yaparak mitinge ait belirlenecek her konu ile ilgili bir birim oluşturulmalı ve görevlendirilecek arkadaşlar belirlenmelidir.
Yazılı ve görsel basının desteğini alarak hem mitingin duyurulması hemde haklılığımızın vurgulanması sağlanmalıdır.
Yönetim Kurulu inşallah bugüne kadar yapılan uyarılardan dersler çıkararak gereğini yapar. Assubay topluluğu bir fiyaskoyu daha kaldıramaz. Bıçağın kemiğe dayandığı sabrımızın kalmadığı son noktadayız.
Bekliyoruz ve istiyoruz ; sorumlu yöneticiler insanlara elbise biçenlere alkış tutacaklarına, kafalarını bu camia için kazanım sağlayacak güzel şeylere yormalıdırlar.Saygılarımla..
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla