değerli büyüklerim,
emekliassubaylar org ve TEMAD sitelerinde mesajlar yazan üyelerimizin tek ortak noktaları var.bir zamanlar assubay olarak görev yapmış olmaları değil,assubaylık görevini onurlarıyla yapmış olmalarıdır.bu gün ister sizin gibi emekli, ister benim gibi görevde bulunan insanlar bu onurun mücadelesi için çaba göstermekteler.zaten haksızlıkla mücadele etmeyen,onurunun peşine düşmemiş hasbelkader meslektaşlarımızın ne TEMAD dan ne org sitemizden ne de yapılan tüm buna benzer faaliyetlerden haberlerinin olduğunu sanmıyorum.onlar bu defteri kapatalı çok oluyor.bu sebeple hepimizin aynı amaç için burada olduğunu lütfen unutmayalım.
sayın cengiz erten abi.sizin yönetimde olmanız biz emekliassubaylar.org sitesi üyeleri için bir şans.şimdiye kadar bizleri adeta bir çıban başı gibi gören,eleştirilerimizi,hayal kırıklıklarımızı,sitemlerimizi,isyanlarımızı dikkate almayan,sesimizi duymamakta ısrar eden TEMAD yönetiminden bir büyüğümün mesajlarımı okuması beni mutlu eder.belki yazdığım mesajdan bir harf toplantınızda aklınıza gelir,bir teklifim hoşunuza giderde gündeme getirisiniz.lütfen mesajlara cevap yazmak,TEMAD ı savunmak,bizlere laf yetiştirmek gayretinde olmayınız.siz,ben,TEMAD,bu site,hepimiz aynı kişiyiz.hepimiz yıllarca dişini sıkmış,uğradığı haksızlıklar karşısında defalarca boynunu bükmüş,bazen hırsından ağlamış ve çaresizliğini bir gün meydanlarda haykırmak için sabredip durmuş kişileriz.tek bir ortak amaca inanmışız.lütfen bizi dinleyin.yılların verdiği ezilmişliği,hırsı,öfkeyi anlamaya çalışın.TEMAD bizim kurumsal kimliğimizdir.teşbihte hata olmasın,babamızdır.baba şefkati göstersin azcık.dinlesin bakalım neler diyoruz.biz TEMAD ın paçasından sarılıp aşağı çekmek için değil,hakkımızı arayan,bizler için mücadele veren bu kutsal çatımızın daha yükselmesi ve güçlenmesini isteriz.bu yüzden de hep aynı şeyi söyledik.tek çaremiz TEMAD.
konuyu sadece cengiz abiyle laf yarışı havasına sokan değerli büyüklerim.böyle söyledim diye de kızmayın bana.konu başlığından uzaklaşıyoruz.lütfen tüm tartışmalarımızı diğer başlıklarda yapalım.bu başlıkta sadece eylem ile ilgili görüşlerimizi sunalım,gözümüze çarpan aksaklıkları dile getirelim,en azından bir süre için kişisel eleştirilerimizi özel mesaj veya mail yoluyla yapalım.en azından dışarıya karşı fikir birlikteliğimizi bu sayfada yansıtalım.ben halen görevde olduğumdan assubayların bir araya gelip ortak hareket etmelerinin ne kadar zor olduğunu biliyor,görüyor ve yaşıyorum.en azından bu sefer,belkide son sefer.tüm serzenişlerimizi,tüm sitemlerimizi bir kenara bırakalım.önümüzde organize olmak için kısıtlı bir süre var.biz tekliflerimizi yazalım.değerli görüşlerimizi paylaşmaktan çekinmeyelim.ama ortak amaca hizmetten geri kalmayalım.fikir ayrılıklarımızı ön plana çıkarmayalım.uzun zaman sonra çok umutlandım.benim gibi meslekte olanların elinden çok bir şey gelmiyor.maddi manevi tüm desteğim sizinle.
saygı ve hürmetlerimle.
|