cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 1
BAÞLIK: Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI
TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce Karma: 3  
Saygýdeðer arkadaþlarým,
Kendini Assubaylýktan soyutlayýp,hatta Assubay dahi olmadýðý söyleyecek kadar dýþýmýzda tutup,sosyal tesislerin müdavimi,kazanýlan sosyal haklarý almak için en önde giden,devamlý ne oldu bizim 100 TL DÝYE SORAN,Kayseri TEMAD'da olmuþ münferid olaylarý takip edip TEMAD'a üye olmadýðý halde acýmasýzca eleþtiren,gel üye ve baþkan yönetim kurulu üyesi ol,o da olmazsa gel istediðin,layýk olduðumuzu düþündüðün yönetimi beraber seçelim, dediðimde de binbir bahane ile mazeret sýralayan, sözde Assubaylardan artýk býktým...
Ben þahsým Hakan HEZER olarak E.Assubayým diyenlere iki soru soruyorum VE ona göre layýk olduklarý gibi TAVIR-DAVRANIÞ GÖSTERÝYORUM.SAYGI VE SEVGÝMÝ FAZLA HAK EDENE FAZLA, HAK ETMEYENE SAYGI SEVGÝ YOK.Bunlara raðmen yola devam.(siyasi mesaj deðildir ) )
1-TEMAD'a üyemisiniz?
2-Emekli assubaylar.org sitesine üyemisiniz?

Ýkisinden hiç olmazsa birine olumlu yanýt vermeyeni e.Assubay meslektaþým olarak kabul etmiyorum,büyüðüm dahi olsa saygý duymuyorum,duymayacaðým.
BU KONUDA HEP BERABER TAVIR KOYMALIYIZ,DEVREMÝZ DAHÝ OLSA,BU BÝRLÝK BERABERLÝK ÝÇÝNDE YER ALMAYAN KÝÞÝLERÝN HÝÇBÝR TOPLUMSAL ÝÞÝNDE VE OLAYINDA BÝZLER DE YANINDA OLMAMALIYIZ,TÝCARÝ ALIÞ-VERÝÞÝMÝZ,AÝLE GÖRÜÞMELERÝMÝZ, KISACA ÝKTÝSADÝ-SÝYASÝ VE SOSYAL ÝLÝÞKÝMÝZÝ KESMELÝ, BÖYLESÝ ZÜBÜKLERE KESÝN TAVRIMIZI KOYMALIYIZ...BU ZÜBÜKLER ARTIK ÝÞÝ ÝYÝCE ÝLERÝ GÖTÜRÜP BAHANELERÝ ARASINA BU ÝÞTEN BÝZÝM NE ÇIKARIMIZ OLDUÐUNU SÖYLEME CESAETÝNE KADAR GÖTÜRMEYE BAÞLAYIP,MORAL VE MOTÝVASYONUMUZU BOZMALARI,BU ÝÞÝN ONUR VE GURUR MÜCADELESÝ OLDUÐUNUN HALA FARKINA VARAMAMALARI ÇOK ÜZÜNTÜ VERÝCÝ,Bu iþten ben Hakan HEZER olarak maddi çýkarým deðil zararým dahi olduðunu bu insanlara nasýl anlatabilirim...

Þu anda sitemizde Assubaylýktan subaylýða geçmiþ; fakat hala mücadelemize baþýndan beri destek veren, çok deðerli,saygýdeðer aðabeylerimizi Assubay olarak TSK'ya girip Assubay olarak emekli olmuþ ZÜBÜKLER karþýsýnda saygý,sevgi ve takdirle karþýlýyorum.Onlarýn yüreðindeki Assubaylýk sevgisi þeklen Assubay olanlardan daha yüce.
SAYGILARIMLA.

Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  

Son Düzenleme: 27/03/2009 10:48 tarafýndan EMEKLÝASSUBAY.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
DAMAR ()
Þu An Sitede Deðil Kullanýcý bilgilerini görmek için týklayýn
Cinsiyet: BAY http://www.facebook.com/home.php Doðum Günü: 1968-02-12
Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce Karma: 5  
Onur mücaadelesi için herkesin üzerine düþen görev vardýr, bizler önyargýlarýn sona ermesini adalet,eþitlik ve insan onuruna saygýyý savunuyoruz ve mutlaka baþaracaðýz.

Gunesin sana gelmesini istiyorsan, golgeden cik!
Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce Karma: 0  
Deðerli meslektaþým Hakan HEZER Bey yazmak isteyipte çeþitli gerekçelerle yazamadýklarýmýzýn bir bölümünü dile getirmiþ,katýlmamak mümkün deðil.Daha fazlasýný farklý boyutlarda bizlerde burada yaþýyoruz,içimize ata ata patlama noktasýna geldik,bakalým dayanma gücümüz nereye kadar,ya sabýr diyoruz.Yolumuz çok uzun;deðil dikenli tel serseri mayýnlarla dolu.Haksýzlýðý,hukuksuzluðu,zümreye yapýlan her türlü olumsuz muameleyi kabullenmeyerek tüm gücü ile mücadele etmeye çalýþan bir kaç duyarlý ve sorumluluk taþýyan arkadaþlarýma sabýr dilemekten baþka þu an yapýlacak bir þey yok.Gittiði yere kadar gider gidemediði yede kalýr herkes hak ettiði muameleye katlanýr,bedeli neysede gýký çýkmadan öder.Bu dünyada herkes beyni kadar yaþayayacaktýr.Hakan HEZER meslektaþýma çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum.

Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce Karma: 56  
Balýk baþtan kokar derler TEMAD örnek çalýþmalar yapacak baþarý saðlýyacak kýsaca güven kazanacak ki arkadaþlarýmýz üye olsun; Herkez baþarýyý beklemesin destek versin birlikte baþarýlýr diyenler olacaktýr.Peki TEMAD adýný duymayanlar nasýl üye olacak milletin dilinde tüy bitti TEMAD bir broþür hazýrlasýn tüm emeklilere daðýtsýn neler yapýyor neleri hedef almýþ bilgilendirsin ama nedense yapmýyor.Üyelerine bile sýrtýný dönmüþ yapýcý eleþtirilere,önerilere tahammül etmiyor,ne yapýyor ne ediyor,hedefleri ne hangi konularýmýz hangi tezlerle savunuyor biliyormuyuz?Neden üyeleri ile paylaþmýyor,onlarýn düþüncelerine deðer vermiyor herþeyi ben bilirim ben yaparým havalarýnda ama ne yaptýlar bugüne kadar varmý somut bir baþarý?Biz onlardan mucize deðil baþarýyý da baþarýsýzlýðý da paylaþmak istiyoruz Biz TEMAD için varýz ama onlar bizim için varmý,görevlerini yapýyorlarmý bu konuda olumlu bir kanaatiniz varmý? Temad sitesinde yazan fikir üreten þube baþkaný sayýsý bir elin parmaklarý kadar onlar bu kadar umutsuzken,hatta genel merkez icraatsýzlýðýndan þikayetçi iken, üye olanlar bile soðumaya baþlamýþken yenileri nasýl üye yapacaðýz Tavrý önce bu zihniyete sonra arkadaþlara koymamýz.Biz derneðimizin,mücadelemizin sahibi ve savunucusuyuz TEMAD'ýn tek yasal temsilcimiz olduðunun ve ayni gemide olduðumuzun bilincindeyiz. Yönetimler özellikle karar mekanizmasý olan Genel Merkez Yönetimi bu bilinçte olmalý ve bizim saygýmýzý hak etmelidiriler.

Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce Karma: 1  
Kaynana, Oðluyla birlikte olmayan geline tavýr koymuþ;lakin bilmez oðlunda týk yok.Ben damad'ýn pardon TEMAD'ýn sitesini ve bu siteyi 5-6 ay önce keþfettim.Ýlk önce ne nedir,kim kimdir anlamaya çalýþýrken bazen TEMAD sitesindeki yazýlara bu siteden bazý meslekdaþlarýmýn eleþtirel yazýlarýný keþfedince hemen onlara, durun ne yapýyorsunuz türünden karþý elþtiriler getirmiþtim.Fakat sonralarý gördüm ki TEMAD maslahatgüzar bir tutumla maçý götürmeye çalýþýyor.Bundan dolayý üye olmak istemedim.Sonralarý Sayýn Ersen Gürpýnar gibi deðerli büyüklerimizin ne olursa olsun TEMAD bizim tek resmi organýmýz yine de TEMAD'ý terk etmememiz gerekir düþüncesindeki yazýlarýna istinaden üye olmak üzere TEMAD'ýn Sitesinde belirtilen Aydýn þubesinin adres ve tlf'una birkaç hafta boyunca(belki ilgili arkadaþlarýn bir iþi çýkmýþtýr diye) ulaþmaya çalýþtým.Lakin böyle bir þube olmadýðýný(ne kadar da TEMAD'ýn sitesinde var gözüksede)anlayýnca TEMAD'a deðiþik zamanda mailler atarak üye olmak istediðimi, Aydýn þubesine ulaþamadýðýmý, bana yardýmcý olmalarýný, ya da bana bilgi vermelerini istedim.Ýnanýn tek bir cevap verilmedi.Sizin TEMAD'ýnýz üye istemiyorki; Siz bana neden üye olmuyorum diye tavýr almaya kalkýyorsunuz.Ben hiç olmazsa direk genel merkeze de müracaat ederek kabul ederlerse üye olacaðým.Ama öncelikle kendi þehrimde þube olursa daha iyi olur, ya da biz bir þube kurabilirmiyiz diye araþtýrma yapýyorum(çaresiz gelin kendi iþini kendi kendine görüyor).Bir de durumdan hiç haberi olmayanlar ile çekinceleri olanlarý düþünün.Þimdi söyleyin bakalým.Gelin mi Damat mý? Saygýlarýmla...

Son Düzenleme: 27/03/2009 17:44 tarafýndan EMEKLÝASSUBAY.
Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce Karma: 56  
"TEMAD bizim tek yasal temsilcimizdir; TEMAD BÝR NEHÝR BÝZ ONA AKAN DERELERÝZ" demekten býktýk, bunu her seferinde yazarken biz hakikaten bu güveni veremedik mi diye kendimi sorguluyorum. Bu sitede,Milliyet Blogta ve muhtelif platformlarda benim yazýlarýmý okuyorsunuz, kendimi madah sananlardan deðilim, Assubay sevdalýsý ve TEMAD BALÇOVA Þb. üyesi olmakla övünüyorum.TEMAD tüzel kiþiliðine ve mücadelemize zarar verdiðimi kanýtlayan bir tek yazýmý göstersinler, kendimi müfteri ve þerefsiz kabul edip bir daha bir tek kelime yazmam; ama bizi muhalif olarak gösterip gündem deðiþtirmek istiyorlar. Bizim yapýcý eleþtirilerimizden,önerilerimizden, yazýlarýmýzdan vazgeçtik,Kendisini þahsen tanýyýp fikirlerini paylaþtýðým Atatürk ilke ve inkilaplarýna baðlý, bilgili, aydýn ,özverili TEMAD BORNOVA ÞB.BÞK. Sn.Okan Erdem'in az önce mesaj panosundaki mesajýný okudum .TEMAD Þube Baþkanýnýn bile mesajýný yayýnlamamýþ, daha neyi tartýþýyoruz?. Bu zihniyet deðiþmelidir, tepkimiz önce bu zihniyete olmalý ki diðer arkadaþlarýmýzý eleþtirme hakkýmýz olsun.
Tüm olumsuzluklar bizim TEMAD tüzel kiþiliðine olan saygýmýzýn önüne geçemez; Arkadaþlarýmýzýn TEMAD üyesi olmalarýný saðlayalým ve bu olumsuzluklarý hep birlikte aþalým. Baþka þansýmýz yok .Saygýlarýmla

Son Düzenleme: 27/03/2009 17:48 tarafýndan EMEKLÝASSUBAY.
EN ÜST Cevapla