|
Cvp:TAVIR KOYMA KAMPANYASI 15 Yýl, 8 Ay önce
|
|
Bizler siyasi deðiliz.Haklarýmýz var alýnmasý gereken.Bu nedenle Onlarýda a partisi,b partisi deðil, Astsubay Partili olarak TEMAD öncülüðünde kazanmaktýr amacýmýz.Bunun dýþýnda amacýmýza destek vermeyen parti zaten o partili astsubayýnada destek vermiyor demektir.Demekki desteðide bizden bekleyemez.Körükörüne birilerini desteklemekte enayilik olur.Tek çare bu sitede ve diðer sitelerde bugüne kadar yaptýðýmýz gibi üye sayýsý ile maddi olarak TEMAD'ý ve yöneticilerimizin elini güçlendirmektir.Tabi yöneticilerimizinde artýk Asker olmadýklarýný hatýrlayarak bazýlarýna yeter artýk diyebilmelerinin zamaný gelmiþtir.
TSK ya destek veren dernekler deniyor.1 nci TESUD.sehit derneði,muharip gaziler,anýtkabir müze.... enson TEMAD.Burda bile saçma bir sýralama var.Þehit derneði niye birinci deðil,TESUD 1 nci ise TEMAD niye ikinci deðil.Garip bir durum.Artýk TEMAD aðýrlýðýný hissettirmeli,saygýn yerini almalýdýr.Herþey parada deðildir.
Saygýlarýmla.
Takipteyim.
|
|
|
|
|
Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
|
|
|
|
GARÝPMÝYÝM BEN?
Aylardýr hasretim bir demli çaya
Dumaný tüten bir sigaraya
Cebim kaðýt deðil, bozuk paraya
Mermi sýkar diye garipmiyim ben?
Her gün zeytin, ekmek karýnmý doyar?
Miðdem feryat eder, kulaðým duyar.
Yanýna domates, iki de hýyar
Alamadým diye garipmiyim ben?
Söz açýldý akþam komþu kýzýndan.
Onunda farký yok kýrýk sazýmdan.
Döþeli kat ister beylik düzünden.
Tutamadým diye garipmiyim ben?
Gurbette yalnýzým, derdim sýladýr.
Sitemim, Allah''a deðil kuladýr.
Ýtibar paraya, birde çuladýr,
Çalamadým diye garipmiyim ben?
Mukaddes bayraðým, sevgili yurdum.
Þühedalar verip ülkemi kurdum.
Anýtkabirdeki ATA''ma sordum
Vatan topraðýnda garipmiyim ben?
(yazarýný bulamadým, gýyabýnda selam olsun)
Bende haklarýmý bulmak için arar dururum.Lakin hep bir kör kuyu , bir çýkmaz sokak , boþa çýkan bir umutla oturur kalýrým.
Eðer siyasetçilerde iyi ile kötü arasýnda fark yok ise!
Eðer siyasetçi bize karþý borçlu yada alacaklý deðilse(Ýþ onlarda bitmiyorsa) o zaman bazý meslekdaþlarýmýz sadece kendi menfaatleri için mi siyasete girmiþ oluyor.Öyleyse(ki bu durumda öyle gözüküyor) de biz Ýllahaki parti farketmez Assubay adaylarý destekliyoruz derken sadece ahde vefa olsun diye mi arkadaþlarýmýzý desteklemiþ oluyoruz.Öyleya milletvekilleri,maliye bakaný,adalet bakaný,milli savunma bakaný etkisiz elemansa bize attýklarý kazýklarýn bundan dolayý hiç bir önemi yoksa bizim çemiþkezekteki 9.sýradan belediye meclis üyesi adayý arkadaþýmýzýn bize nasýl bir etkisi olacak.
Sýrasý gelmiþken bir açýklama daha yapmak isterim:Bu iþin üzerine gitmek den kastým herhangi bir partiye paye çýkarmak deðil.Tutarlý olup kendi kendimle çeliþmemek,kendimi ve çevremi kandýrtmamak adýnadýr.
Eðer ki siyasilerin benim haklarýmýn iadesinde bir etkisi var ise benim de burada iyiyle kötüyü seçme hakkým var iken;Elimden alýnmýþ haklarýn peþinden koþarken bu hakkýmýda boþa harcamam ne büyük yanlýþ olur deðilmi!
Meslekdaþlarýmýn hiçbirinin hakkýný boþa harcamamasý dileðiyle hayýrlý seçimler dilerim.
Haklarýmýzýn alýnmasýnýn/alýnamamasýnýn diðer kaynaklarýný seçimlerden sonra irdelemek üzere hoþçakalýn.Saygýlarýmla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayýn Tahir bey kardeþim form konusu neydi neyi tartýþýr hale geldik.Benzetme için özür dilerim öküzün önüne bile otla mýsýr koysak birini tercih eder biz belli yaþa geldik tecrübemiz kültürümüz sonucu elbette siyasi tercihimiz olacaktýr ancak burada ASSUBAY üst kimliði ile biraradayýz sorunlarýmýza çözüm arýyoruz arkadaþlarýmýzýn çoðunun dileði siyaset ve din konularýnýn burada tartýþýlmamasýdýr. Bir partiye paye çýkarma düþüncem yok diyorsun ama yazýlarýnda buram buram kime karþý olduðun belli bende ayni partiye tepkiliyim ama senin benim tepkili olduðuma baþkasý sempati duyduðunu açýklasa baþka bir arkadaþta baþka bir partiyi övse veya eleþtirse karþý fikirde olanlar tartýþmaya katýlsa bunun ucu nereye gider? Artýk kara cahil bile muhtara peki diyor ama sandýkta gönlünden geçene oy veriyor. Bu konularý lütfen arzu eden baþka platformlarda tartýþsýn burasý yeri deðil diyen arkadaþlarlara bende katýlýyorum Yarýnki seçimlerin ülkemize hayýrlar getirmesini temenni ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayýn Ada "Cesaretin varmý aþka" Diye sorarlar adama.Benim alýnacak haklarým varsa.Bunun 1.Siyasiler yoluyla alýnmasý 2.GENKUR yoluyla alýnmasý. 3.Hukuk yoluyla alýnmasý söz konusu ise.Bu arada TEMAD içine kapanmýþ bu konularda ortak bir tavýr alýp bana yol göstermiyorsa;Bende doðru dürüst sesimi çýkarabildiðim tek platform olan bu sitede siyasilere doðasý gereði siyasi tavýr olarak ,GENKUR'a kendine has yöntemleri ile müracaat etmiyorsam.TEMAD'ý da istediðimiz formata doðru olumlu-olumsuz eleþtirmiyorsam.Ben ne yapýyorum diye kendi kendime sormam lazým.
Assubay mücadelesini arabesk bir aðýt mý sandýnýz.Hadi eylem koyamýyoruz tavýr da mý gösteremiyeceðiz.Siyasetse siyaset.
Üstelik ben siyasileri ekonomik politikalarý dýþ politikalarýný yada iç politikalarýný örnekleyerek eleþtirmiyorum ki.Bunlarý burada yapmaya kalksam belki haklý olabilirsiniz.Ama ben sadece ve sadece Assubaylara gösterdikleri dostluk ve düþmanlýða göre deðerlendirdim.Bunada mý hakkým yok.Bahse konu partiyi savunan arkadaþlarýmda benim söylediklerimin yalan yada yanlýþ olduðunu ispat etsin.Veya parti yaptýðý yanlýþtan dönsün bende eleþtirmeyeyim."kral çýplak" denmesinden kimse rahatsýz olmasýn.Hele hele kralýn çýplaklýðýndan en çok zararý görmüþ olan terziler bence hiç rahatsýz olmasýn.
Hem benim burada yazdýklarým kýzýma olduðu gibi ayný zamanda gelineydi.Seçim geçtiðine göre bunuda rahatlýkla açýklayabilirim:Hasbelkader burada yazdýklarýmýzý etkili/yetkili siyasilerden bazýlarý okur yada duyarda;"Yahhu hakikaten ayýp etmiþiz,þimdi biz bu adamlardan nasýl oy bekleyeceðiz dedirtebilirmiyiz adýnaydý.
Ayrýca býrakýn bundan vazgeçmeyi ben seçimden sonra bunu dahada ileriye götürüp, Assubay haklarýný/istemlerini bir deklerasyon haline getirip;Siyasi partilerden iktidara gelmesi muhtemel partilere tek tek gidip ,iktidara geldiðinizde bunlarý gerçekleþtirmeyi taahhüt ederseniz siz oy veririz þeklinde bir mücadele teklif etmeyi düþünüyordum.
Üstelik demokrasilerin olmazsa olmazlardan biri hatta aslolan muhalefettir.Bu sitede Assubay mücadelesi adýna demokratik bir platform olduðuna göre;Býrakýn bende enazýndan muhalefet görevini yerine getireyim.Muhalefet sen sus da demeye kalkmýyacaksýnýz heralde.Hele hele Assubay sen sus çok konuþma hiç demiyeceksiniz heralde.
Öyle boþ oturup boþ konuþmayacagýmýza göre.Bir yerlere elbette göndermeler yapacaðýz.Yoksa bir arkadaþýmýn bu sitede daha evvel dediði gibi oturarak bir iþ becerebilen tek canlý tavuk türüdür.
Korkmayalým ,meslekten kalan ataleti üzerimizden atalým etliye sütlüye karýþmadan suya sabuna dokunmadan birtakým haklar elde edilinmez.Tam yerine rasgeldi manzara koyduk.Yanlýþ mý ettik.
Haydi benim aklým yetmedi,bilemedim.Siz ne önerirsiniz? Mücadele adýna;Ayrýntýlý olarak izah edin de bizde bilelim.Saygýlarýmla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaþlar bunca haksýzlýklarla karþý karþýya kalmýþ, bizlerin,tavýr koymamýz gereken ne çok kurum,kuruluþ ve kiþi var. ANCAK en baþta kendisini bizden görmeyen ama ASSUBAYLIÐIN nimetlerinden koþarak yararlananlara TAVIR KOYALIM, en küçük külfeti olan TEMAD da ve hiç bir ücret VE Külfeti olmayan sitemize katýlmayan, E.ASSUBAY olupta toplumda ve mücadelemiz içinde bulunmayanlara ASIL TAVRIMIZI KOYALIM.Sonra icraatsýz TEMAD genel merkez yönetimine,ondan sonra hükümet yada gnkura tavýr koymamýz lazým.
100 binlerle ifade edilen toplumdan, 10.000 üyemiz olmamasý düþündürücü.
BAÞTA, ÞEKLEN MESLEKTAÞIMIZ OLANLARA TAVIR KOYALIM.
Ben bundan sonra TEMAD da ve sitemize üye olmayan ASSUBAYI Tanýmýyorum,saygý ve sevgide göstermiyorum.
SAYGILARIMLA
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 29/03/2009 23:13 tarafýndan .
|
|
|
|
|
|
Acý da olsa Sn. Hezer doðru tespitte bulunmuþ,bu iþi önce içeriden halletmek gerekir. TEMAD'a üye olmayan bu sitede mücadeleye katýlmayarak orduevlerinde kamplarda ahkam kesenler 100 TL zam için aðzýný açýp bekleyenler tabiri caizse sýrtýmýzdan geçinenlerden baþlamakta fayda var.Bu tiplere tavýr alýnmalýdýr.Malesef bende TEMAD'a ve Sitemize üye olmayan E.Assubaylarý tanýmýyorum.Çevremde bulunan bu tip E.Assubaylarý müteakip defalar TEMAD'a üye olmaya davet ettim saatlerce çene yordum sitemize girmelerini hakeza defalarca anlattým oralý dahi olmadýlar,BENDE BU MESLEKTAÞLARIMI GÖRÜNCE SIRTMI DÖNÜP GÖRMEMEZLÝKTEN GELÝYORUM.YA BÝZLERÝ KULLANIYORLAR,YADA AMÝYANE TABÝRLE KAFA BULUYORLAR.HAK ETTÝKLERÝ MUAMELEYÝ GÖRMELERÝ GEREKÝR.Onurlu Assubay, davasýna inanan ve mücadele verendir.
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 30/03/2009 11:34 tarafýndan EMEKLÝASSUBAY.
|
|
|
|