|
TEMAD IN GAFI!KADIN KOLLARI DERNEÐÝ ÞEHÝT VE GAZÝLERÝNÝ ZÝYARET ETTÝ.Derneðimizin sitesinde büyük bir gaf yapýlmýþtýr dernek içinde dernekmi olur?Derneðimizin tüzüðünde dernek içinde dernek yok sadece komisyonlar olur.Derneðimizin yanlýþlarýný da,doðrularýnýda her zaman görürüz göreceðizde.Kim yanlýþ yaparsa yapsýn söylemek hakkýmýz var Dernekler üyelerle oluþturulur üyelerle can bulur.Bizleri temsil eden derneðimiz genel kültüre ne kadar sahip?Bizler kör,saðýr deðiliz siteye iki resim koymakla gözlerimizi kapatamazlar.5 bayan yönetimden neden istifa ettiler?Bunun cevabýný GENEL KURULDA veremediler;GEÇÝÞTÝRDÝLER Týpký derneðin gelir,gider bilançosu gibi !TEMADDA otur otur kalk kalk zihniyeti ile yönetime karþýydýk kahvehane kültürü,Ben bilirim zihniyeti bu toplumu nereye götürür?Ben ve altmýþ üye arkadaþlarýmýz üyeyiz geçen yýlýn nisan ayýndan belli TEMAD A Adým atmadýk atmayýzda neden?Bugün SAYIN MÜZEYYEN HANIMA VE DÝÐER ihraç edilen arkadaþlarýmýza yapýlan muameleði gördük yarýn bizede yapýlýr.Dürüstce mertce yanlýþlarýný gördük çelenk olayýnda sahip çýkamadýlar kiþileri tanýdýk Benim arkadaþlarýma yapýlan bana yapýlmýþtýr.Astsubay eþleri olarak beylerinde bizlerin arkasýnda olmasýný isterdik,isteriz.BÝZ ASTSUBAY EÞLER Ýolarak ATATÜRKÇÜ ÝLKELÝ DÜRÜST GÜVENÝLÝR ARKADAÞLARIN her zaman arkasýndayýz,arkasýndada olduk olmayada devam edeceðiz bu siyaset olsun,yaþamýn diðer alanlarý olsun Bizlerin vizyonuna uyanlarýn yanýndayýz.Bir ASTSUBAY arkadaþýmýzýn eþi ETÝMESGUTTAN Belediye baþkan adayý diðer bir ASTSUBAY arkadaþýmýz aday adayýydý bizler yanlarýnda olduk olacaðýzda SAYIN MÜZEYYEN DURSUN HANIMEFENDÝNÝN Akrabasýda ETÝMESGUTTAN ADAY ADAYIYDI onu desteklemedi Atsubay arkadaþýmýzý destekleyelim çalýþtýk.Bu buna benzer fedakarlýklarý yapan baylarda bizlere katýldý desteklediler meslektaþlarýný birlikberaberlik budur ADANA Saimbeyli Belediye baþkan adayý bir ASTSUBAY ARKADAÞIMIZ ONUDA DESTEKLÝYORUZ BURDAN TEBRÝK EDÝYORUZ 1999 Seçimlerinde de Belediye baþkanlýðý yapmýþtýr iki devre destekliyoruz vizyonu,vizyonumuza uyduðu için Bizler seçiciðiz Babamýzda yanlýþ yapsa karþýsýna çýkarýz yanlýþýný dobura dobur söyleriz Dürüst,ilkeli ATATÜRKÇÜ insanlarýn arkasýndayýz YÖNETÝMDEKÝLER KÝMÝN OYLARIYLA o koltuklara oturtuluyorsa oy alýyarsa yanlýþýn,doðrunun bilançonun hesabýný vermek zorundadýr.Bu üyenin ve oy verenin demokratik hakkýdýr bu hakký hiç kimse elimizden alamaz.HAK HUKUK EVRENSELDÝR HÝÇ KÝMSENÝN TEKELÝNDE DEÐÝLDÝR Tekelinde olamaz olmamalý.Ben bilirim deðil!Benim insanlardan çok öðreneceðim vardýr deyip insanlarý dinlemek týpký ATATÜRK ÜN Köylüsünü iþçisini bayanlarý önemseyip dinleyip bak bu insanlar yanlýþlarýmýzý gösterip daha iyi yerlere gelmemizi iþaret ediyorlar diyebilen yöneticiler hani nerde?insan sevgisi,mangal gibi yüreði afedebilen hakta eþit dürüstce karþýmýza gelsin ATATÜRK NEDEN HALA YAÞIYOR ÖLÜMSÜZLÜK Yapýlan iyiliklerdir .Benim arkadaþlarým VE BEN GENEL KURULU birbirine katmadýk Bayanlar gündeme geldiðinde zaten salonu terkettik DELEGE OLARAK DÝÐER arkadaþlarýmýzada söz hakký verilmeden yargýsýz infaz etti gerçekleri konuþmaya izin verilmedi fayalarýndan korktuklarý için iftira çamur atanlarý kýnýyorum bunu kendilerine yakýþtýrýyorum.TEMAD kimsenin tekelinde deðil bu oyla gelmiþse kim olursa olsun yüzüne söyleriz.Bizler icraat,eylem üretim insanlarýyýz masa baþýnda sanal,yapay gündem magazin kültüründen uzak kadýnlarýz Vatanýmýza insanýmýza camiamýza nasýl faydalý oluruzun peþindeyiz .MAKALE yazmakla resim çektirmekle icraat olunuyorsa çok bekleriz üretimi icraatý.HADÝ EYLEMÝN TAM ZAMANI SENDEN BENDEN OY ÝSTEYENLERE SÖYLESENE YASAL TEMSÝLCÝMÝZ TEMAD HAKLARIMIZI VERMEÐENLERÝMÝ OY VERECEÐÝZ AÇIZ,AÇIZ EMEKLÝ DUL YETÝM HAKKINI VERME OY ÝSTEYÝN TAM ZAMAN DEÐÝLMÝ!!!HAK VEREN HAKEDER OY DA ALIR EÞÝTLÝK ADALET BARIÞ NERDE???GÜVERCÝNLERDEMÝ HAYDÝ TEMAD HAK ARAMANIN EYLEMÝN TAM ZAMANI.SAYGILARIMLA FEVZÝYE GÖL
|