cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM
TEMAD HATAY KARABAĞLAR ŞUBESİ KURULUŞ ÇALIŞMALARIM 15 Yıl, 10 Ay önce Karma: 3  
Arkadaşlar, İzmir de Hatay semtinin yarısı, yeni kurulan Karabağlar ilçesine bağlanmış olup, Karabağlar Hatay TEMAD kuruluş çalışmalarımız başlamış, kuruluş için TEMAD Genel Merkezine müracaatımızda yapılmıştır. Şu anda Hatay da merkezi yerde bizlere yakışır bir yer tutmak istiyoruz. Fakat kiralar oldukça pahalı, yeni kurulma aşamasında Hatay da en az 5000 emekli assubay olduğunu bildiğimiz halde, üye sayımız çok az, bana ne verecek zihniyeti ile bananecilikten kurtulamayanlar yine çoğunlukta. İzmir de oturup Hatay semtinde tanıdığı olan arkadaşların lütfen üye olmaları için bilgilendirmenizi ve 1000 YTL yi geçmeyecek bize uygun merkezi yerde şube olarak tutabileceğimiz yer önerilerinizi ekliyorum.Bildiğiniz, gördünüz yer varsa, seçim ortamında siyasilerden tanıdığı olup,bize yer verebilecek tanıdıkları olanların yardımlarını esirgemeyeceğini ümit ediyorum. Tüm meslektaşlarımızın maddi manevi katkılarını bekliyoruz.
SAYGILARIMLA İRTİBAT VE BİLGİ İÇİN

Hakan HEZER 0533-226 96 76 0506-949 11 51

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Son Düzenleme: 27/03/2009 01:40 tarafından .
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla