cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
OYAK,ın olması gereken statüsü (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 2
BAŞLIK: OYAK,ın olması gereken statüsü
#2436
afuat ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
OYAK,ın olması gereken statüsü 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
konuyla ilgili çok özel görüşlerin sunulması meslek örgütümüzün sorunlara bilimsel ve akademik bakışındaki itina ve özeni göstermesi açısından çok önemli bir gelişme. TÜRKİYE,de bugün tüm hassasiyetler, dokunulmazlıklar ve kırmızı çizgiler, demokratik açılım sürecinde yeniden tanımlanmaya ve modifikasyona tabii tutulurken subay ve astsubayların ekonomik sosyal ve hukuki sorunlarının ve farklılıklarının tartışmaya ve hukuki düzenlemelere hazır hale getirilmesininde artık vaktidir diye düşünüyorum.
mesela 25 yıl aynı oran aidatı ödeyen memurlar T.C. Emekli Sandığından hem toplu ikramiyesini alıp kalan ömrü boyuncada emekli maaşı alırken OYAK o yıla kadarki kazanç oranından üyeye emekli ikramiyesini verip ilişiğini kesmekte,hiç bir kurumsal bağ bırakmamaktadır. ilişiğini devam ettirmek üyenin birikmiş hakediş ikramiyesini kuruma bırakma şartı şeklindedir,peki bu kadar mal varlığı ve işleyen reel sermaye kimindir. Bu amaçla , OYAK ın olması gereken yasal statüsünün belirlenmesinde kuruma aidatları ile katkı sağlamış tüm subay ve astsubaylar lehine radikal bir düzenleme yapmak üzere tüm askeri ve sivil akademik görüş ve fikirlere ihtiyaç vardır.saygılarımla.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#2437
Cvp:OYAK,ın olması gereken statüsü 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
OYAK ın olması gereken yasal statüsünün belirlenmesinde kuruma aidatları ile katkı sağlamış tüm subay ve astsubaylar lehine radikal bir düzenleme yapmak üzere tüm askeri ve sivil akademik görüş ve fikirlere ihtiyaç vardır.
Sözü daha doğru oldu böyle bir tartışma açılması hedef olmalı(Dünyayı yeniden keşfe lüzum yok, Kurum holdingleşecek, mevcut holdingler nasılsa o da öyle olacak herkesin katılım payları belli,her üye payı oranında hisse senedi alacak ve serbest piyasada istediği gibi değerlendirebilecek)detaylarda hukukçulara ve ekonomislere kalmış birşey.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#2442
Cvp:OYAK,ın olması gereken statüsü 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 2  
Bunu yıllardır söylüyoruz, Temad yönetimi buhu gündemde tutacağına eşit temsil hakkını sağlıyabilecek AİHM kararını iki üç yandaş ismin yönetime atanması uğruna tehlikeye attı.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla