cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 2
BAŞLIK: YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK
YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 6  
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,
Site yönetimi olarak yayınlanan yazımızda belirttiğimiz gibi TEMAD yönetimi desteğimizi görmezden gelip,bizlerden yardım talep etmeseler de,protesto yürüyüşümüzün başarısına katkı sağlamak adına arkadaşlarımızdan gelen talep üzerine:

Yürüyüşe katılmak isteyip de maddi durumu müsait olmayan arkadaşlarımızın yol giderlerini karşılamak isteyen ve TEMAD tarafından "orduevleri dolu" ikazı dikkate alınarak uzak yerlerden gelip Ankara'da gecelemek zorunda kalabilecek arkadaşlarımızı misafir etmek isteyen arkadaşlarımızı buluşturmak arzusundayız.

BU NEDENLE
1.Bir veya birkaç arkadaşımızın yol masrafını karşılamak isteyenler ile Ankara'da bir arkadaşımızı tek veya eşi ile evinde misafir etmek isteyenler lütfen foruma bu yardım desteklerini yazsınlar
2.Yol masrafını karşılanmasını arzu edenlerle Ankara'da bir arkadaşımızın misafiri olmak isteyenler Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adresine yazmalarını rica ederiz.

NOT. Talepte bulunan arkadaşlarımızı mail yolu ile buluşturup gerekli gizliliğe özen göstereceğiz. Saygılarımızla.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 2  

Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 6  
Sayın JANAS'ın Açık Destek başlıklı yazının altına yazdığı yorumda taahhüt ettiği desteği teşekkürlerimizle buraya taşıdık bu konudaki duyarlı arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Saygılarımızla

"Şu anda bizlere düşen ilk iş 9 EKİM'de alanı, kameralar 360 derece dönse bile sadece emekli Asb.ve ailelerinden başka bir yeri göremeyecek şekilde katılım sağlamayı başarmaktır.

Bu katılım gitmek isteyip maddi imkansızlık nedeniyle gidemeyen 2 kişiye(Sadece 2 E.Asb. veya 1 e.Asb.ve eşi/yakını olabilir,yada Konya Ş.nin yaptığı topluca otobüsle günübirlik gidecekler içinde 8-10 kişinin yol masrafını) maddi destek vermeyi taahhüt ediyorum. JANAS

janas ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
Özür diliyor yönetime teşekkür ediyorum.Bu başlığı görmediğim için için oraya yazmıştım.

Taahhüdüm geçerli olup ayrıca bütçemden bu desteğe ayırdığım miktarı 2 kişi ile sınırlayıp, ayırdığımdan daha az miktarla sonlardırma riskine binaen daha fazla büyüğümün gitmesi adına farklı kombinozonlarla kullanabileceğimizide Sayın GÜRPINAR'a arz ediyorum.
Takipteyim.

Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
Bazı arkadaşlarımızın katılımcılara destek vereceklerine dair yazılar okumuştum ama bu bölüme nedense iki arkadaşımız yazmışlar özellikle Ankaradaki arkadaşlarımızdan ilgi bekliyoruz.

janas ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
EMEKLİASSUBAYLAR yazan:
QUOTE:
Sayın JANAS'ın Açık Destek başlıklı yazının altına yazdığı yorumda taahhüt ettiği desteği teşekkürlerimizle buraya taşıdık bu konudaki duyarlı arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Saygılarımızla

"Şu anda bizlere düşen ilk iş 9 EKİM'de alanı, kameralar 360 derece dönse bile sadece emekli Asb.ve ailelerinden başka bir yeri göremeyecek şekilde katılım sağlamayı başarmaktır.

Bu katılım gitmek isteyip maddi imkansızlık nedeniyle gidemeyen 2 kişiye(Sadece 2 E.Asb. veya 1 e.Asb.ve eşi/yakını olabilir,yada Konya Ş.nin yaptığı topluca otobüsle günübirlik gidecekler içinde 8-10 kişinin yol masrafını) maddi destek vermeyi taahhüt ediyorum. JANAS

EN ÜST Cevapla