cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:oyak maluliyet yardımı yapmamakta direniyor (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:oyak maluliyet yardımı yapmamakta direniyor
Cvp:oyak maluliyet yardımı yapmamakta direniyor 14 Yıl, 2 Ay önce Karma: 56  
Değerli(İbesya) Kardeşim,Benim emekliliğim sırasında 211 sayılı OYAK yasasında "hastalığının tedavisinin gayri kabil olduğu heyeti sıhhıye raporu ile tevsik edilenler malul sayılır" açık hükmüne ve o tarihte fikren bedenen çalışıp çalışma durumları yasa ile sorgulanmadığı için bana da ayni size ödenmediği gibi maluliyet yardımı ödenmedi; O tarihte AİHM sözleşmesi imzalanmadığı için ben müracaat edemedim sizler lütfen hakkınızı arayın bu kadar saçma bir gerekçe olurmu? Hastalığının tedavisinin mümkün olmadığı heyet raporu ile onaylanan kişi heran hastadır ve çalışamaz madem çalışır niçin emekli ediyorsunuz bu keyfiliğe yardım yapmamak için çıkarılan zorluklara karşı susmayın
Bu kurum bizler için kurulmamış KURUM BİZLERİN AİDATLARI İLE KURULDU BÜYÜDÜ TÜM ÜYELERİN KURUM VARLIKLARINDA HAKKI VAR HER ÜYEYE KATILIMI NİSPETİNDE HİSSE SENEDİ VERİLMELİDİR
Ne yazıkki bu konuları TEMAD yüksek sesle dillendirmiyor bu konuda dava açtıklarını söylüyorlar aksini iddia ediyorum ne cevap ne belge var bunları lütfen sorgulayın haksızlıklara sessiz kalmak haksızlık kadar suçtur.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla