Günün haberi

Org.Başbuğ, Aslan çimento ya Astsubayları önerdi)
Kaynak:www.borsagundem.com 15 Mart 2010 Pazartesi Saat: 06:42
Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, OYAK'ın, 30 Aralık 2009'da satın aldığı Aslan Çimento Grubu'nun yönetim kuruluna emekli astsubayların atanmasını önerdi. OYAK, TEMAD'dan 7 kişilik isim listesi istedi. Burada maksadın AİHM ne giden Astsubayların davalarının düşmesinin planlandığı söz konusu yayın organının dahi yorumudur.
Bu güne dek can alıcı önemde (yasal) hak kayıplarının tümü bu yönetim görev süresinde gerçekleşti. Tabii bu kadar ötelenen kitlenin, süspanse eden, sansürcü, kitleye kantarma(*)/burun halkası olan ve TÜMDEN GELEN ! yönetimin karar verici olması manidardır.
Bu (yönetim kurulu üyeliği) kararı nın sebebi, kitlenin zorlaması ve şu uyuşuk halinden çıkan cılız sesimizin etkisi değil midir sizce?
Şimdi Günün üç sorusu :
1-Sizce kim olacak bu 7 kişi? Tüm ün temsilini önemsemeyen ve kantarma(*) / burun halkası görevi gören TEMAD ın (Tümden gelenleri) mi ? (Hamiş..Birinin Soyadı E ile başlar diye yine kehanette bulunayım ne dersiniz..?  )
2-(Tüme varım)ı düşünen ve amaç edinen kitlenin seçilmişleri mi? Seyredin de görün şimdi seçicilikteki kriter, seviye ve ironileri..
3-Bu arada bu kadar gelişkin seviyede yaşamsal değişim sağlayan Türkiye ve Emekli Astsubaylar camiasının, geleceğine dair planlı günceliniz nelerdir? (Buna yıllardır, hiç cevabınız olmadı biliyorsunuz…
Siz sandığınızdan BÜYÜKSÜNÜZ ama bunu kabullenmeniz çok zor ..Hepinize mutlu emeklilikler ve lokal sohbetleri dilerim. Ah beeee..Noolacak bu Emekli Astsubayların hali?
(*)Kantarma: Azılı atların söz dinlemesi için kullanılan ortası halkalı gem takımı..