cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Bu Sitenin Gücü Adına... [15 Yıl Mevzusu] (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Bu Sitenin Gücü Adına... [15 Yıl Mevzusu]
Bu Sitenin Gücü Adına... [15 Yıl Mevzusu] 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  

Değerli büyüklerim; körler sağırlar birbirlerini ağırlar konusu olmaması açısından;
Tekrar gündeme getirmek istedim...

.Org sitemizin gücüne sığınnarak bu 15 yıl mecburi hizmet konusuna hala bir el atılmıyormu ? Her şey emekliler içinmi ?
Çalışanlar unutulmaya mahkummu ?

[Hani bazen insanın emekli olası gelmiyor değil.. :) ]

Konu Şahsi olarak beni bağlamamaktadır.... Lakin; Sessiz çoğunluğun sesi olarak mükerrer sormak istedim...

Yine siz; değerli büyüklerimin yönlendirmelerini ve akıl verici cümlelerini burada okumaktan memnuniyet duyacak arkadaşlarımızın olacaklarını düşündüm...

Saygılar sunarım....

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:Bu Sitenin Gücü Adına... [15 Yıl Mevzusu] 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 56  
Saygıdeğer Arkadaşlarım bizlerle ilgili her olumsuzluğa tepki gösterdik, dile getirdik ilgililerin dikkatini çektik,basınla baylaştık ancak önceliklerimiz assubayların genelini ilgilendiren sosyal ve ekonomik haksızlıklarımızın çözümüne yönelmiştir.
Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi angaryanın (zorla çalıştırılma)insan haklarına aykırı olduğunu belirtmiştir 1 yıl tahsil yapanla 10 yıl tahsil yapanın ayni mecburi hizmete tabi olması da ayrı bir hukuk ihlalidir ancak 15 yıl mecburi hizmet yapmak istemeyenlerin yasal haklarını kullanmaları gerekmektedir.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla