Değerli Arkadaşlarım,
Ulusal Kanal yetkililerinden Sn.Zafer Işık ile bu konudaki yazışmalarımız,bilgilerinize,saygılarımla.
-
Sayın Işık,
Hassasiyet gösterip haberin başlığını "BALYOZ TERTİBİNDE 2.DALGA" olarak değiştirdiğiniz için teşekkür eder,çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
Mehmet Emin Atılgan
Emekli Assubay
----
----- Özgün İleti -----
Kimden :
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
Kime : "zafer isik"
Gönderme tarihi : 26/02/2010 18:04
Konu : Ynt: RE: Ulusal Kanal: Hatalı Ünvan !
Sayın Işık,
İletimi lütfedip yanıtladığınız için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.
TSK'ya uzun bir süredir özellikle bir kısım medya tarafından sistemli ve kasıtlı olarak bir yıpratma ve saldırı olduğu görülmektedir. Her yerde kurumları adaletsizlik yapanlar yıpratır. Adaletin sonunda yerine geleceği inancımla suçlu olan herkesin adalet önünde hesap
vermekten kaçınmaması gerektiğini düşünüyorum.
TSK yalnızca Generallerden oluşmamaktadır elbette, bu operasyonlar esnasında birçok general,subay ve astsubay da takibata
uğramıştır.Yineliyorum , "bilerek Çavuş sözcüğünü kullandık" demekteki kastınız şayet Astsubaylar ise ,bunu "Astsubaylar" olarak
kullanmanız gerekirdi. Astsubaylara gerek basında gerekse bazı değişik yerlerde önyargı ile yaklaşılmaktadır.Askerliğini yapan her erkek bilir ki Çavuş ile Astsubay farklı rütbe ve ünvandaki lişilerdir. Doğru haber amaç olmalıdır; hiçbir meslek grubuna, küçük düşürücü, rendice edici ve yaralayıcı üslupla yazıları yazmaktan kaçınmamızın gerekliliğini özellikle belirtiyor,saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
----------
----- Özgün İleti -----
Kimden : "zafer isik"
Kime :
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
Gönderme tarihi : 26/02/2010 17:30
Konu : RE: Ulusal Kanal: Hatalı Ünvan !
Sayın Mehmet Emin Atılgan
Haberimizin başlığında bilerek "Çavuş" ifadesini kullandık. Son gözaltılar ve tutuklamaları düşündüğümüzde aslında "Türk Ordusu Gözaltında" dersek yanlış olmaz. Burada "Çavuş" ifadesi, diğer medya kuruluşlarının BALYOZ tertibini 3 paşamıza indirgemiş olmalarıdır. Dün serbest bırakılan 3 paşanın ardından sanki olayın ehemniyeti ortadan kalkmış gibi lanse edilmektedir. Halbuki 32 subay tutuklanmıştır. Şuan emin olmamakla beraber 4 Korgeneral sorguda ifade vermektedirler.
> Date: Fri, 26 Feb 2010 17:00:12 +0200
> To:
> From:
> Subject: Ulusal Kanal: Hatalı Ünvan !