cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK
İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK 16 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  

Türk yakın tarihini anlamak için o dönemi yaşayanların anılarını objektif bir şekilde yazmaları gerekir. Askerler, siyasiler, üst düzey bürokratlar başından geçenleri genç kuşaklara aktarırsa gelecekteki yaşanması muhtemel sorunların önüne geçebilir.
Ülkemizde başından geçenleri objektif bir şekilde anlatan ve yazanlardan biri de emekli albay Erdal Sarızeybek'tir. Bir önceki kitabı Ya Gazi Paşa duyarsa ile tüm şimşekleri üzerine çeken ve yazılamayanları yazan Sarızeybek bu kez ihaneti sorguluyor.
PKK terör örgütünün 1980'lerden günümüze kadar sarmaşık gibi nasıl boy attığını ve ona bilmeden de olsa yardım eden siyasi, askeri tüm yetkilileri mercek altına alıyor. Turgut Özal'dan Tayyip Erdoğan'a askeri bürokrasiden diğer yetkililere bu sürece dahil olmuş herkes Sarızeybek'in kaleminden nasibini alıyor.

Kitaba Erişmek İçin Tıklayınız.

Aranıza yeni katıldım komutanlarım ve üye arkadaşlar güzel bir kitap tanıtımı ile konumu açtım.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  

Son Düzenleme: 03/02/2009 01:42 tarafından burak_buyukozer.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK 16 Yıl, 1 Ay önce Karma: 6  
DEĞERLİ KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ BAHSE KONU ZAT MEDYATİK EMEKLİ BİR ALBAYDIR.TV KANALARINDA SÜREKLİ KENDİSİNİ VE SUBAYLARI ÖVEN ASSUBAYLARDAN BAHSETME GEREĞİNİ DAHİ DUYMAYAN SONRADAN YAZAR.GÜNEYDOĞUNUN KAHRAMANI KENDİNCE ÇOK BİLGİLİ NEREDYSE STRATEJİ UZMANI ADAM HER KONUDA AÇILIM YAPIYOR BİLMEDİĞİ YOK.TİPİK BİR SUBAY KOMPLEKSLİ SADECE BEN DİYEN.ASSUBAYLARIN ADINI DAHİ AĞZINA ALMAYAN.SÖZDE KAHRAMAN...

Cvp:İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK 16 Yıl, 1 Ay önce Karma: -1  
ETÖ TAHMİNİ DAVASINDA HERŞEYİN ORTAYA ÇIKACAĞINA İNANIYORUM YETERKİ ETKİLİ KİŞİ VE KURUMLAR ENGEL OLMASINLAR
ÖZAL İLE ERDOĞAN IN İSİMLERİNİN YAZINIZA GİRMESİ YANLIŞ.
SİZ KİTAPMI SATIYORSSUNUZ.
ALIP OKUMAKTA FAYDA VAR AMA SARIZEYEK İN GÖZÜ İLE BAKMAK ZORUNLU OLMASA GEREK

Cvp:İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK 16 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  
Sitemize hoş geldiniz.
Ben burada başka bir konuya temas etmek istiyorum. Bizler, emekli olurken, çarşaf çarşaf belge imzalatıyorlar. TSK'de neler oldu bitti, bunları dışarda anlatma şöyle ederiz böyle ederiz diyerek. Pek çok kanuna aykırıymış yanılmıyorsam bu tür konuları ifşa etmek. Bakıyorum da, E.Alb. Sarızeybek'ten, E.Gen.Pamukoğlu'na, E.Gen.Kundakçı'sına kadar herkes TSK geçmişini, aldığı görevleri, verdiği emirleri fa'ş ediyor. Hele E.Gen.Pamukoğlu, SKYTürk TV'ye belgesel yaptı, CD'li kitap yayımladı. Görüntüler ve belgeler, görev esnasında çektiği veya çektirdiği görüntüler. E tüm bunlar yasak değil mi? Acaba içimizden biri, bu E.Sb.'ların yaptığını yapsa veya yazdıklarıyla fincancı katırlarını ürkütse başına ne işler açarlar çok merak ediyorum? Çünkü, zikrolunan 3 şahsın da, Türkiye'ye, dünyaya ve bize bakış açıları paralellik arzediyor. Hangisine sorarsan sor; terör örgütünün belini kırmış, kökünü kazımış, kendisi olmasaymış, ohoo memleket elden gittiymiş. Tüm bunları kimlerle yapmış? Zabitan kadrosuyla yapmış? E.Gen.Pamukoğlu ilk kitaplarından birinde şöyle diyordu: (Tam olarak hatırlamıyorsam kusura bakmasın kimse) genç assubay, kayanın arkasına saklanmış, bu da demiş ki: 'evladım niye saklanıyorsun?' el cevap: 'korkuyorum komutanım.' 'korkma evladım, Türk askeri korkmaz!' böyle bir diyalog olduğunu anımsıyorum. Dolayısıyla 'Çok güzel hareketler bunlar'. Sokaktaki sıradan vatandaş bunların anlattıklarına inanabilir. Ama bizlerin (en azından benim) karnı(m) tok.

Cvp:İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK 16 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  
Sürekli medyatik olmak ve kitap satmaktan başka bir derdi olmayan bu emekli albay la ilgili yorum yapan üç arkadaşımda çok güzel yazmışlar.Hepsine katılıyorum.Onun konum ve rütbesinde olmasada bizde,binlerce arkadaşımızda bu mücadelenin içinde bulunduk.Neyin ne olduğunu biliyoruz.

Cvp:İhaneti Gördüm - Erdal SARIZEYBEK 16 Yıl, 1 Ay önce Karma: 56  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
Televizyonlarda efsane albay (Sarızeybek) efsane komutan (Pamukoğlu) furyası devam ediyor bu rüzgarı yakalayan efsane komutanlar kitapları ile para kazanmaya devam ediyor.Onların efsane olup olmadıkları tartişılır peki olduklarını kabul edersek kimler sayesinde efsane olmuşlardır? Anlattıkları olaylarda assubaylar piknikmi yapıyorlardı assubaylar olmadan karargahlarından çıkamayanların assubaylara yaptıkları haksızlık ve vefasızlık belgesellerinde ve kitaplarda ortaya çıkmıştır.
Bizler bu konuda tepkimizi dile getirdik ben Milliyet Blogta Kan uykusu belgeselini yazdım ne yazıkkı anılan emekli generali temsilcisi olduğunu belirten bir arkadaşımız savunmaya çalıştı Sarızeybek albayda Sn.Mehmet Akpınar kardeşimin formuna gönderdiği yanıtta bizi tatmin etmekten uzaktı. Bizler kimsenin merdiveni değiliz görevimizi de ettiğimiz yemine uyarak onurla kahraman olmak gibi bir gayemiz olmadan kahramanca yaptık KİTAPLARDA GERÇEKLER OLABİLİR AMA VEFASIZLIK TÜM GERÇEKLERİ GÖLGELEMİŞTİR
Bizler her platformda haklılığımızı bilinçli ve saygılı olarak ifade edeceğiz
Bu vesile ile bu ülke ve bayrağımız uğruna ter ve kan dökenlerle aziz canlarını feda edenlere minnettarlığımı sunuyor bunu rant olarak görenleri kınıyorum. http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=12960

EN ÜST Cevapla