cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
KAMPLARDAN YARARLANMA (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 1
BAÞLIK: KAMPLARDAN YARARLANMA
KAMPLARDAN YARARLANMA 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 6  
Saygýdeðer Meslektaþlarýmýz
Kamplardan kiþisel tahsis yaný sýra toplu tahsislerle de yararlanmak mümkün, bu konuda iki arkadaþýmýzýn giriþimleri vardýr ilgilenenlerin lütfen kendileri ile temas kurmalarýný öneririz.
Bireysel baþvuru yapacaklar As.Þ ve TEMAD þubelerinden müracaat formu alabilirler (Hv.K. internet ortamýnda müracaat kabul ediyor). Þimdiden iyi tatiller her þey gönlünüzce olsun.

SAYIN FEDAÝ YAVAÞ'IN DUYURUSU :

K.K.K LIÐI 2010 ÖZEL EÐÝTÝM MERKEZLERÝNDEN TOPLU ÝSTÝFADE ETMEK ÝSTÝYEN 1965 MEZUNU DEVRE ARKADAÞLARIMDAN; MARMARAEREÐLÝSÝ ÖZEL EÐÝTÝM MERKEZÝ 31MAYIS-09 HAZÝRAN TARÝHLER ARASI ÝÇÝN GURUP OLUÞTURUP,GÝTMEK ÝSTÝYENLER; 7 OCAK 2010 TARÝHÝNE KADAR;ADI,SOYADINI, SÝCÝLNO, ADRES VE HABERLEÞMEK ÝÇÝN:TEL No, VARSA E POSTA ADRESÝNÝ : BANA BÝLDÝRÝSE, BENDE GURUP SORUMLUSU OLARAK K.K.KLýðýna BÝLDÝRECEÐÝM.
DEÐERLÝ ARKADAÞLARIM TANIDIÐINZ KARACI 1965 MEZUNU ARKADAÞLARA HABER VERÝRSENÝZ SEVÝNÝRÝM.
BURADAN HEPÝNÝZE SELAM VE SAYGILARIMI YOLLARIM.
Fedai YAVAÞ (KARA E MU.KDBÞÇVÞ 1965-ÝK.13
TEL:0535 967 86 36
TEL:0505 338 70 78
E POSTA: fedaiyavas@mynet.com- fedaiyavas@yahoo.com- Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr
ÝSTANBUL/ ÜSKÜDAR

SAYIN AHMET ÖZTAÞ'IN DUYURUSU :

K.K.K.LIÐININ EMEKLÝ PERSONELÝN GRUPLAR HALÝNDE ÖZEL EÐÝTÝM MERKEZLERÝNDEN ÝSTÝFADELERÝ ÝLE ÝLGÝLÝ EMRÝ SÝTEMÝZDE YAYINLANMIÞTIR. 08 OCAK 2010 TARÝHÝNE KADAR HANGÝ DÖNEM HANGÝ EÐÝTÝM MERKEZÝNE MÜRACAAT EDECEÐÝMÝZÝN DEVRE ARKADAÞLARIMCA SÝTEMÝZE YORUM OLARAK BÝLDÝRÝLMESÝNÝ ARZ EDERÝM.

http://www.astsubay77.com/index.php?o ption=com_content&view=article&id=27:kamp-istifade&catid=5:d uyurular

Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
Cvp:KAMPLARDAN YARARLANMA 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 2  
Saygýdeðer Arkadaþlarým,
Aþaðýdaki iletiyi KKK.lýðýna BEB'ne gönderdim.Ancak baþvurumun iþleme alýnýp alýnmadýðý net olarak görülmediði için ("Baþvurunuz iþleme alýnm" yazýyor)sitemizin forum bölümüne de yazdým. Bu konuda bilgisi olan arkadaþlarýmýzýn vereceði bilgilere þimdiden teþekkür ediyor,saygýlarýmý sunuyorum.
---

BÝLGÝ EDÝNME BAÞVURUSU
BAÞVURU SAHÝBÝNÝN
ADI SOYADI : : Mehmet Emin Atýlgan

TC KÝMLÝK NO'SU : 26015053350

ADRESÝ : 65/3 Sk.No:24 D:3 Üçkuyular Karabaðlar Ýzmir

CEVAP YÖNTEMÝ TALEBÝ : Elektronik

E-POSTA : Bu mail adresi spam botlara karþý korumalýdýr, görebilmek için Javascript açýk olmalýdýr

TALEP ETTÝÐÝ BÝLGÝ VE BELGELER :
Sayýn Yetkili,
1977 mezunu (E)Ord.Tek.Kd.Bþçvþ.'um. 1997 yýlýnda emekli oldum.Bugüne kadar gerek çalýþýrken gerekse emekli olduktan sonra hiçbir zaman özel eðitim merkezlerinden puaným yetmediði gerekçesiyle faydalandýrýlmadým. Öðrenmek istediðim þudur:
1-Emekli Personel Puanlama Cetveli nasýl hazýrlanmaktadýr,bu deðerlendirmedeki kriterler nelerdir? 2-Halen kamp puaným ne kadardýr?
Saygýlarýmla.

Baþvurunuz iþleme alýnm

Cvp:KAMPLARDAN YARARLANMA 15 Yýl önce Karma: 56  
Baþvurunuz iþleme alýnmýþtýr, ancak puanlama lojman puanlamasý gibi deðil; kamptan yararlanmadýðýnýz yýllar için artý puan almýyorsunuz, yapýlan puanlama sonucu puanýnýz sabit, bu düþük puanlý (hizmet yýlý çocuk sayýsý) personelin aleyhine oluyor, sadece 5 yýl içinde faydalanandan puan düþüldüðü ve faydalanma oraný az olduðu için size sýra gelmeden 5 yýl içinde faydalanan yüksek puanlý personel yine önünüze geçiyor! Faydalanma oranlarý ve puanlama tamamen hukuka aykýrý bir þekilde devam etmektedir, bunu bir yazý ile daha detaylý arz edeceðim. Bazý arkadaþlarýmýz da bana nasýlsa kamp çýkmaz diye müracaat etmiyor, bu da istatistiklere faydalanma oraný olarak Assubaylarýn aleyhine bir sonuç çýkarýyor. Biz bu ülkeye canýmýzý ortaya koyarak hizmet ettik, sosyal tesisler bizim hakkýmýz faydalanalým ve adil bir sonuç alýnýncaya kadar zorlayalým. Saygýlarýmla.

Cvp:KAMPLARDAN YARARLANMA 15 Yýl önce Karma: 0  
Hv.K.lerinin internet ortamýnda kamp müracaat kaydý aldýðýný biliyoruz, pek emin olmamakla birlikte sanýyorum Dz.K. leride internet ortamýnda kayýt almakta ancak K.K.Komutanlýðýnýn gerek yaz gerekse kýþ kamplarý ile ilgili internet baþvurusu yapýlamamaktadýr. Aslýnda çaðýn gereði ve kolaylýklar anlamýnda kamp müracatlarýnýn int. ortamýnda yapýlmasýnýn çok faydalý olacaðýný düþünüyorum. saygýlarla..

EN ÜST Cevapla