cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Oyak Satılacak mı? (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: Oyak Satılacak mı?
Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl önce Karma: 0  
Bu oyak satılır mı satılmaz mı bilmem ama,gerçek olan bir değil bi çok şey var.

1- Biz astsubaylara kazanılan paranın yanında sadaka değerin de 3-5 kuruş para veriyolar.Biz de oyak türküsü çağırıp duruyoruz.
2-Kapıcılığını bile yaptırmadıkları, biz astsbların parası ile kurulan oyak'ın sefasını bizden başka herkes sürüyo.
3-Ben emekli değilim,olmakta istemiyorum.Oyak'ın parasını da istemiyorum.Emeklilik yaşı olmuş 55-60.Ortalama bir Astsb'ın ömrü 60-65 yıl.Allah sizlere uzun ömür versin.
Ancak ömrümün son demlerin de bu parayı alabileceğim.
4-Varsın satılsın sayın komutanlarım.İnanın bizim için daha ii olacak.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
ayas ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
oyak kesin satılıyo.şubattta herkes görecek.

Kumru rumuzlu arkadaş;"yönetim olarak ne cevap verilecek merak ediyorum"demiş.OYAK yönetimi kime hesap beriyor ki,senin benim gibilere ne cevap vereceğini merak ediyorsun sevgili kardeşim.Cevap vermedikleri gibi,umurlarında da olmazsın.Bırak hesap sormayı,Genel kurulu izlemene dahi izin vermezler.Onlar bu ülkenin ÜSTÜN sınıfı.

Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl önce Karma: 56  
Saygıdeğer Arkadaşlarım,
Oyak EMS giremeyenler %80 i assubaylardır,bu nedenler umurlarında değiliz; Aksi olsaydı tüm iştiraklerde üyelerin hakkı var HİSSE SENEDİ verilmelidir talebinini dile getirirlerdi.
OYAK'a bugüne kadar kaç kişiye toplu ödeme yapıldı şuan EMS kaç üye var, katılmayan üye sayısı nedir,sb.asb.uzman ve sivil memur olarak bildirilmesi dedim KURUM KAYITLARINDA BÖYLE BİR VERİ YOKTUR yanıtını verdiler OYAK kayıtları bakkal defteri olsa bu konuda veri olur assubayların yararlanmadığı resmi olarak belirtilmek istenmiyor.
Bu konuda daha önceki yazılarımızda belirttik; Kurum iştiraklerinde hepimizin hakkı bulunduğu için HER ÜYEYE KATILIMLARI NİSPETİNDE HİSSE SENEDİ VERİLMELİDİR talebimizi gündemde tutmak,idari ve hukuki girişimlerde bulunmak için site yönetimin çağrısına uyarak bu konuda bilgi,belge ve düşüncesi olanların yönetimle paylaşmalarını istirham ediyorum. Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl önce Karma: 1  
OYAKLA İLGİLİ HER ZAMAN BALONLAR OLDU.BUNLARIN BAZISI DOĞRU CIKTI BAZISI SADECE BALON AMA DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY ( DOĞRU ÇIKANLARDA BİLE) AŞAĞIDAKİLERİ SUSTURACAK KADAR AŞAĞIYA YUKARIDAKİLERİ DOYURACAK KADAR YUKARIYA PRENSİBİ...

EN ÜST Cevapla