cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Oyak Satılacak mı? (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: Oyak Satılacak mı?
Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl, 12 Ay önce Karma: 6  
Sayın Meslektaşlarım
Sürekli vurguluyoruz, OYAK bizimle devleşti, ama kapının önüne koydu, yeniden üye olamayanların %99'u Assubay olduğu için kimse bundan rahatsız değil. En adil çözüm, kurum varlığında hakkı olan tüm üyelerine OYAK, katılımları nispetinde hisse senedi vermelidir. Dileyen hissesini satar, dileyen torununa miras bırakır, geçici çözümlerle hak almamız ve adaletin sağlanması mümkün olamaz, bu hususu her platformda lütfen dile getirin.
YÖNETİCİ

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
Sn.Yönetici sizinle aynı düşünceleri paylaştığımızı söyleyebilirim. Ancak bu konuda sistemli bir mücadele verilmeli ve bu mücadelenin öncülüğünü de TEMAD yapmalıdır. Ama görülüyorki TEMAD yöneticilerinin kendilerine hayrı yok dolayısıyla bu iş ya bireysel olarak bizlere yada Allaha kalıyor. Saygılarımla.

Oyak biz üyeleri sayesinde bugünkü konumuna gelmiştir.Oyakın sahip olduğu mal varlıkları , degerler bizlerin aidatları ile edinilmiştir. Emekli olurken Oyakın ödedigi ikramiye bu degerlerinde hesaba katılarak bizlere ödenmedi. Bunun bir örnegi Fransada yaşanmış AB uyum yaslarına göre Fransız Ordusu kendi ticari kuruluşunu satmış elde edilen geliri sisteme giriş yılından itibaren üyelerine katkı payı oranında ister o anda sistemde olsun yada olmasın ödemişler. Bizde aynı durum bir gün söz konusu olur Oyak satılırsa nasıl bir yol izlenecek çok merak ediyorum.

Oyakın neden satılamayacağına dair son sözü sn. Cengiz Kurul aktarmış,Bir de OYAK'ın 2009 yılında satın aldığı iştiraklere bakalım,hiç satılacak kuruma bu yatırımlar yapılır mı ?..
1.Lafarage beton ve alçı iletmesinin yüzde doksan yedisi satın alındı.

2.Adana Yumurtalık bölgesindeki AYAS enerjiüretim tesisine yüzde kırk dokuz oranında ortak olmuştur.

3.İsdemir'in üretiminin artırılması için milyar dolarlık yatırımlar yapılmıştır.

4.Divriği'deki ERMADEN tesislerinin ömrünün 5 yıl daha uzatılması için yatırım yapılmıştır.

5.Bir de TUKAŞ'IN Yanılmıyorsam Manyas'a taşınma yatırımı var onu da ilave edeyim...

Satışın tam aksine daha fazla Gelin-Torun-Damat isdihdam etmek için tam gaz alım yapılıyor...

Onurr ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl, 8 Ay önce Karma: 0  
SON ZAMANLARDA OYAKIN İŞTİRAKİ OLAN ERDEMİRİN SATILACAĞI KONUSUNDA DEDİKODULAR ALDI YÜRÜDÜ.. VE AÇIKÇASI KAFAMIZDA KARIŞMADI DEĞİL.DOĞRUSU....

BU KNUYLA İLGİLİ İNTERNETTE YAPTIĞIM Bİ KAÇ ARAŞTIRMA NETİCESİNDE OYAK YÖNETİM KRULU BAŞKANI HARİCİNDEKİ HERKES SATILDIĞNI VE HAZİRAN AYI İÇERİSİNDE İMKB YE AÇIKLANACAĞINI BEYAN EDİYOLAR...

HAL BÖYLEYKEN COŞKUN ULUSOY DA BEN OYAK BAŞINDA OLDUUM SÜRECE ERDEMİRDEN BİŞEY SATILMAYCAK DİYORDA.... OYAKBANKI NEDEN SATTI ONU ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM..AYRICA BU TARZ KARARLAR ALINIRKEN OYAKIN KENDİ SİTESİNDE YAPILACAK Bİ ANKET İLE İŞTİRAKÇİLERİN FİKRİ NEDEN SORULMAZ BUNUDA ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. AYRICA ERDEMİR VEYA DİĞER İŞTİRAKLER COŞKUN ULUSOYUN BABASININ MALIMIKİ BEN OLDUĞUM SÜRECE SATILMAYACAK VB ŞEYLERİ SÖYLEME GEREĞİ HİSSEDİYOR... EĞERKİ SATIŞ KARLI OLACAKSA VE İŞTİRAKÇİLERE DE KAZANÇ SAĞLAYACAKSA NEDEN SATILMASIN..EĞERKİ VATANSEVER BİZİHNİYETLE BU SATIŞA ENGELE OLUNUYORSA OYAKBANK NEDEN SATILDI O GAVURUN MALIMIYDI... TEZAT ÜSTÜNE TEZATTTTT

KENDİ ACİZANE FİKRİMİ AÇIKLAMIŞ OLMAKLA BERABER BU KONUDA BİLGİSİ OLAN KOMUTANLARIMIZ VEYA MESLEKTAŞLARIMIZIN BİLGİ VEYA FİKİRLERİNİDE YAZMALARINI ARZ EDİYORUM SAYGILARIMLA....

KUMRU ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:Oyak Satılacak mı? 14 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
ben yıllarca hep şunu merak ettim oyakın birçok kuruluşu var buralarda binlerce kişi çalışıyor.buralarda çalışanlar kimler veya kimin nesi ler ben emekli oldum emekli olurken arkadaş senin okuyan bizim işimize yarayacak cocuğun varmı demediler o zaman kimin çocukları veya akrabaları çalışıyor yönetim olarak ne cevap verilecek merak ediyorum saygılarımla

EN ÜST Cevapla