cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ
#812
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ 15 Yıl önce Karma: 2  
Sayın ERTEN benim amacım bir kapak yapmak değil. Ancak bu da Sizin "Sizin sahibiniz biziz" kelime grubunu cımbızla çekip Sayın Başkan'ın deyimiyle samimiyetle yaptığınız disiplin kuruluna verilmesi siteminize bir kapak olsun. Ayrıca elbise dikmek öyle kolay olmuyormuş. Başkaları da bunu bilsin.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#813
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ 15 Yıl önce Karma: -3  
Sayın GÜNŞER;
Sayın İÇER'in bahse konu yazısını dikkatli okuyun.Orada hedef açık ve net Yönetim Kurulu Üyeleridir.Cımbızla çekilmesi söz konusu değildir.Lakin herkes görmek istediği pencereden bakabilir derseniz ona sözüm yok.
Her işin bir erbebı vardır...Terzi için elbise dikmekten kolay, bir o kadarda zor iş yoktur...(Anlayana)
Saygılarımla.....
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#814
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ 15 Yıl önce Karma: 2  
Sayın ERTEN, inanın tartışmak gibi bir niyetim yok. Kimseyle tartışmaktan özel zevk almıyorum. Ancak bir mesaj sayfasına veya bir foruma kendi görüşünü yazacağı yerde atasözü ve özlü sözlerden yola çıkarak geniş bir yelpazede cevap vermeler çok can sıkıcı. Fikirlerin çatıştığı bir ortamda isimlerin çatışması ise daha da sıkıcı. Ben şundan eminim ki eğer o talihsiz yazıyı yazan kişi TEMAD sekreteri ve siz Yönetici olmasaydınız asla savunmazdınız. Bakın ben biraz önce cımbızla bir elbise diktim. Hemen o elbiseyi beğenmediniz. Haklı da olabilirsiniz.
Sizin durumunuz için de aynı şey geçerli. Ben şundan eminim ki sizin disiplin kuruluna verme teklifiniz aslında yönetimden çok sert tepki görürdü. Çünkü bu kelime gerçekten bulunabilecek en ucuz bahaneydi. Ben Sayın TEMAD başkanının sözünü, sizi kırmadan onure etmiş görünerek sizin sözünüze katılmadığı şeklinde algıladım.
Örnek vermek gerekirse daha geçenlerde ABD başkanı geldi. Türkiye artık Model ortağımız dedi ve arkasından Ermenistan sınırını açın dedi gitti. Sayın TEMAD başkanının tavrını da böyle algılamanızı isterim. Oysa biz kamuoyu olarak Model ortaklığın ne olduğunu ve nasıl onure edildiğimizi düşünmeye çalışıyorduk. Gittikten sonra talimatı fark ettik. Saygılarımla…
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#815
caho ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ 15 Yıl önce Karma: 0  
Değerli kardeşlerim,bu derneğin tapusu kimde ise tapu müdürlüğüne gidip tescil ettirsin,dernekler kanunu, tüzüğü ve derneğin tüzüğünü okursanız bu tartışmayı bitirirsiniz,tüzük tapunun nasıl el değiştireceğini yazıyor o sebeple canınızı sıkmayın ve polemik konusu yapmayın eğer bu yöneticilerimiz bir şey tartışacaklarsa seçimlerden önce tv lerde kopardıkları yaygaraları şimdi yapsınlar 12.04.2009 saat11:30 da ART tv yi izledim emekli emniyet müdürleri dernek başkanı sosyal problemlerini anlatıyordu, bir an bizim genel başkanın konuştuğunu düşündüm ne iyi olurdu ama onlar kendilerine muhalefet yapanları nasıl sustururuz derdindeler öyle ya..! bu düşünce beni kendime getirdi,daha öncede yazdım kumaş bu, bu kumaştan bu elbise çıkıyor,gelecek genel kurul iyi bir kumaş seçerse ne ala, seçemezse tam bir hayal kırıklığı ve yaprak dökümü yaşanabilir o sebeple dikkatli ve iyi bir örgütlenmeyi gerektiren bir süreç bizi bekliyor,HAYDİ HERKES GÖREV BAŞINA BIRAKIN POLEMİK YAPMAYI,YENİ FETİHLER SİZİ BEKLİYOR,Kalın sağlıcakla
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#816
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ 15 Yıl önce Karma: 6  
Saygıdeğer Meslektaşlarım;Sitemize üye olup ASSUBAY ONUR MÜCADELESİNE başladığımda Sn ERTEN'le internet üzerinden tanıştım.Kendisiyle birlikte bu siteden mücadale verdik ve fikirlerimizi destekledik hatta TEMAD'ın Eylemlerle ilgili harakete geçmesi üzerine sürekli yazdık çizdik,yani aynı konudan muzdariptik.Sn ERTEN seçimleri müteakip Yuksek Denetleme Kurul Üyeliğine seçildi.Kendisiyle bugüne kadar tanışma imkanım olmadı şartlar el vermedi sağolsun ANKARA'yada davet etti.TEMAD'ı eleştirilerim neticesinde Sayın ERTEN alındı olabilir kişisel düşüncesidir,ihraç edilmem için Kadıköy İlçe Başkanlığını göreve davet etti.Benim yazılarım ve fikrimde iki yıldır hiç bir değişiklik olmamıştır yazılarımın büyük çoğunluğu Genel Kurmay sıyasiler ve TEMAD'ı eleştiren yazılarımdır.Değerli Meslektaşım Sayın ERTEN YÖNETİME GİRMESİNİ MÜTEAKİP DOĞAL OLARAK FİKİLERİNDE DEĞİŞİKLİK OLMUŞTUR.Eleştirilerimi hakaret kabul etmiş ve gereğinin yapılmasını istemiştir.Bu isteği kabul veya red edilirse ne olacaktır.İhraç edebilirlerse derneğinin üyesi eski dava arkadaşını ihraç ettirmenin mutluluğunumu yaşayacaktır?Tersi olay gelişirde İhraç istemi olmassa üst kurulda görevli olup sözeri dinlenmeyen denetim kurulu üyesi olarak durumu ne olacaktır.İSTİFA edecekmidir.Bu tehlikeli bir yoldur çözümüde yoktur.Meslektaşlarımla kişisel hiç bir sorunum yoktur.GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR.Sayın ERTEN fevri hareket etmiş ve heyecanına yenilmiştir.Kendisi Assubay sevdalısıdır.Assubaylara hakaret ettirmez bakın göreceksiniz aidat vermeye gelen üyesini kovan muhasip,Hakaret eden Genel Sekreter ve Mahmut ERDEM hakkındada gereğini yapacaktır.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#817
Cvp:HEPİMİZ YÜKSELEN SESİZ 15 Yıl önce Karma: -3  
Çok Değerli Selçuk Ağabeyim;
Sizinle tanışmamıza müteakiben aramızda belirli bir samimiyet oluştu.Fırsat buldukça birbirimizi şahsen tanımasakta telefon ile aradık, konuştuk.Ve birbirimiz hakkında fikir sahibi olduk.Bilgi ve fikir alışverişinde bulunduk.Sanırım en son ben Kayseri'de iken telefon ile görüştük.Hani sizin il başkanımızla tanıştığınız görüşme.Genelde sizin yazılarınızdan sonra görüşmelerimizde ilk sözünüz sizi üzdümmü olmuştur.Bende bu konuda sizi aradım ulaşamadım ve mesaj yazdım, dikkat ederseniz ilk sözüm ağabey müsade ette bir kezde ben seni üzeyim olmuştur.Yorumlar kişilere aittir.Bir sözünüzü biraz açmak isterim fikirlerimde kesinlikle herhangi bir değişme söz konusu değildir.Yüksek Denetleme Kurulu üyesi olduktan sonra icraatlara daha yakından bakma fırsatım oldu.Resmi daha geniş ve yakın pencereden görme şansına sahip oldum.Fikir ve düşüncelerim her daim aynıdır ve hedef verilmeyen haklarımızın alımıdır.Her zaman söyledim BEN ASSUBAY ONUR MÜCADELESİNİN BİR NEFERİYİM.Defaten izah ettim son kez tekrarlıyorum mesaj panosundaki yazımda amaç sizin ihraç edilmeniz değildi.Bunuda sizin çok iyi bildiğinize eminim.Kaldıki sizin hasbelkader ihraç edilmeniz beni mutlu etmez aksine ÇOK ÜZER.Bahse konu edilen sizin yazınızdaki olay gerçek dışıdır.Hiç Kimsenin Derneğimizden Kimseyi Kovma gibi bir lüksü yoktur ve olamazda.Anılan üyemiz Derneğimizi ziyarete gelmiş, aidat işlemlerini tamamlamış, yaklaşık 30-45 dk.civarında Muhasip arkadaşın odasında oturmuş, yeni gelen arkadaşların sayıca fazla olması nedeni ile kendisinden müsade istenmiştir.Bu üyemiz ordan kalkarak Sayın Genel Başkanımızın yanına girmiş yaklaşık olarak 30 dk.kadarda onunla sohbet etmiştir.Kovma gibi bir olaydan Sayın Genel Başkanımız'a bahsetmemiştir.Şimdi biraz farklı düşünelim.....Velev ki böyle bir olay gerçekleşti; Neden 2 ay gibi bir süre açıklanmak için beklendi???Bunun yorumu ve takdiri değerli meslektaşlarıma aittir.
Benim Assubay Sevdalısı olduğumu belirtmişsiniz teşekkür ederim.Meslektaşlarımla ilgili sorunlarla kendi çapımda ve elimden geldiğince ilgilenmeye/mücadele etmeye çalışıyorum.Benimde sizin gibi kişilerle problemim yok ve olamazda.İstifa etmemi gündeme getirmişsiniz, şu an için benim gündemimde böyle bir konu yok.Lakin siz benden böyle bir beklenti içerisindeyseniz bir kez daha düşünüp bana İstifa etmemi salık verirseniz durum değerlendirmesine müteakip gereken ne ise tereddütsüz yaparım.Bilginize.....
En İçten Saygılarımla.....

NOT: Havalar ısınınca Ankara'ya gelme sözünüz vardı.Havalar ısınmaya başladı hatırlatırım...
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 12/04/2009 14:28 tarafından Cengiz ERTEN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla