|
Cvp:25. YILIN KUTLU OLSUN TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce
|
|
TEMAD'ýn tüzel kiþiliðine saygým gereði ve Tuncer Kardeþimi karþýlamak için eþim ve torunumla ANKARA'daydým duygulu anlar yaþadýk karþýlama ve basýn bildirisinden sonra tüm karþýlayanlar anýtkabir törenlerindeydik bu eylemin ses getirdiði,önemi Sn.Genelkurmay baþkanýmýzýn TEMAD ziyareti ve ziyaretinde sizler STK olarak sesinizi duyurun biz destekleriz sözleri ile ortaya çýkmýþtýr. Sn.Tuncer KÜÇÜK'ü ihraç etmek kimseye birþey kazandýrmadýðý gibi bunu haklý gösterecek hiçbir nedende olamaz bu sadece acizlik ve korku belirtisidir. Tuncer KÜÇÜK tüm assubaylarýn yüreðinde onursal üyedir bunu engellemek mümkünmü? Tuncer kardeþimi kutlarken korku daðlarýndan anýtparka inemeyen TEMAD yönetimini ve etkisinde kalanlarý kýnýyorum. Gerçekler acýdýr dost acý söyler ya bunlarý deðerlendirip yeni akýlcý politikalar izliyeceksiniz yada bizleri de ihraç etmeye devam edeceksiniz Bir zamanlar MEB okullar olmasaydý þu maarifi ne güzel idare ederdim demiþ sizde üyesiz TEMAD'ý ne güzel idare edersiniz o nedenle zaten üye artýþý için önerilen hiçbir çalýþma içinde deðilsiniz Ama unutmayýn siz gidecisiniz TEMAD kalýcýdýr;Bizler mücadelemizdeki her çalýþmaya her eyleme maddi ve manevi desteði vermeye hazýrýz.Mevcut politilarýnýzý deðiþtirmenizi birkez daha öneriyoruz; Yuhalanarak gitmek yerine gönüllerde yer almak konusundaki tercihi sizler yapacaksýnýz.
|
|
|
|
|
Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
|
|
|
|
Onur Yürüyüþü ve Sayýn KÜÇÜK kalbimizdeki yerini aldý.Bunu kimsede deðiþtiremez.Bu yürüyüþ baþtan sona yaþananlarýyla deðerlendirildiðinde Asb.Onur ve hak mücadelesine katýlanlarý ve katýlmayanlarý alenen ortaya koymuþtur.Ne acýdýr ki TEMAD bu mücadelede yoktur.Bizler dereler gibi TEMAD'a akýyoruz diyoruz ama TEMAD ihraçlarla bunu olumluya deðil,olumsuza çeviriyor.Akýl iþi deðil.
Gnkur Bþk.ný eylem diyor,acaba bu sefer TEMAD eylem kararý alabilecekmi?Alabilirse Sayýn Tuncer KÜÇÜK'ten,Sayýn Ersen GÜRPINAR dan ve bu eyleme gönül vermiþ diðer büyüklerimden özür dilenecekmi,eyleme destek istenebilecekmi?.Bu konuda siz kararsýz olabilirsiniz ama burdaki onurlu insanlar, TEMAD ve E.Asb.larýn kazanýmý adýna her platformda destek vermekte biran bile tereddüt etmezler.Hala bunu anlayamayanlara bir kez daha hatýrlatayým.
Bekleyelim,görelim.Beyinlerde bir deðiþiklik olacakmý?
Takipteyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4-5 yýldýr katýldýðým 17 Ekim törenlerinin en anlamlýsý ve kalabalýðýný bu yýl gördüm,anlamý katan Em.Asb.Tuncer KÜÇÜK ve onun gerçekleþtirdiði onur yürüyüþü idi,Temad yönetimi hemen ertesi gün uçakla Kopenhag 'a hareket etmiþ ve dünya emekli Askerleri federasyonu Toplantýlarýna iþtirak etmiþler,ne güzel,zaten bizlerin hiç bir sorunuda yok oradan belkide bir açýlýmla dönerler,ama en önemlisi eylem nedir nasýl yapýlýr ,baþarýya giden yol nasýldýr bunlarý öðrenirlerse iyi olur,ama kopenhag ýn meþhur yerlerinide gezmelerini öneriririm,unutulmaz hazlar vardýr,baþarýlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KOLAY GELSÝN !!!!!!!!( CENGÝZ ERTEN BEY ÝLE ERSEN BEY ARASINDAKÝ GÖRÜÞME)Mahmut ile ilgili konuya gelince, hatýrlarsanýz sizinle bu konuyu paylaþtým. Ýlk önce size Turkcellde tanýdýðýnýz varmý diye sordum.Cevabýnýz EVET oldu.Akabilinde bu þahsýn 2 farklý IP adresini tesbit ettiðimizi ve Turkcellde çýktýðýný, bilgilere ulaþmak için Savcýlýk kanalý ile veya þahsi tanýdýk ile olabileceðini söyledim ve sizden yardým talep ettim.Sizde bana þahsi kredinizi bu iþler için kullanamayacaðýnýzý ifade ettiniz.Cevabýnýz hayýr ise bu konuþmamýzýda ispata hazýrým.SAYIN CENGÝZ ERTEN BEY , ERSEN BEYLE ARANIZDA GEÇEN YAZIÞMAYI HAYRETLER ÝÇERÝSÝNDE TAKÝP EDÝYORUZ . ÖZELLÝKLE YUKARIDAKÝ PARAGRAF TARAFIMIZCA ÇOK ÝLGÝNÇ VE DÝKKAT ÇEKÝCÝ BULUNMUÞTUR. ANLAMADIÐIMIZ TARAF MAHMUT ERDEMÝ ERSEN BEY SUSTURMAK ÝÇÝN ARIYOR, PEKÝ SÝZ NEDEN ARIYORSUNUZ, ERSEN BEYDEN NEDEN YARDIM TALEP EDÝYORSUNUZ, IP LERLE NEDEN UÐRAÞIYORSUNUZ, EÐER MAHMUT ERDEM YAZILARI ÝLE TEMADA KARÞI VEYA MALUM SÝTE MUHALÝFLERE KARÞI SUÇ ÝÞLÝYORSA NEDEN TEMAD SÝTESÝNDE YAZILARINI YAYIMLIYORSUNUZ. YOK ÖYLE DEÐÝL DÝYORSANIZ NEDEN IP YÝ ARAÞTIRMA ÝHTÝYACI DUYUYORSUNUZ. KARDEÞÝM BEN BASIN AÇIKLAMASINDA VARDIM, ANITKABÝRDE VARDIM, KOKTEYLDE VARDIM BEN BURALARA HOBÝ OLSUN DÝYE GÝTMEDÝM. ASLINDA YUKARIDAKÝ METÝN ÝÇÝN YAZILACAK ÇOK ÞEY VAR AMA ÞÝMDÝLÝK ÞUNU SÖYLEMEKLE YETÝNÝYORUM ZÝNCÝR ZAYIF HALKASINDAN KOPAR. EÐER YÖNETÝMDEN BÝRÝSÝ ERSEN BEYLE BÖYLE BÝR GÖRÜÞME YAPIYORSA BÝZÝM SÖYLEYECEK FAZLA BÝR ÞEYÝMÝZ YOKTUR.EÐER DANIÞIKLI DÖVÜÞ YAPIYORSANIZ BÝZÝ NEDEN UÐRAÞTIRIYORSUNUZ. KOLAY GELSÝN. Þu rezaleti görüyorsunuz ve hala Bu yönetime güveniyorsanýz PES doðrusu,Yüksek Denetleme Kurulu üyesinin bir yazýsý üzerine hemen ta nerelerden sayýn Mahmut ERDEM baþkaným gürlemiþ,hatta bu arkadaþýmýzý zayýf halka olarak niteliyerek tehditlerde savurmuþ,diyecek söz bulamýyorum daha önce Temad web sitesinede yazdým AYIP oluyor,ama bu kadarýnada pes doðrusu,takdir Emekli Assubay camiasýnýn ve bu camianýn Þb.ve Yönetim kurullarýnýndýr. KARDEÞÝM BEN BASIN AÇIKLAMASINDA VARDIM, ANITKABÝRDE VARDIM, KOKTEYLDE VARDIM BEN BURALARA HOBÝ OLSUN DÝYE GÝTMEDÝM.Bunlar itiraf deðilmi,bu hain Assubay düþmaný zat'ý hala tanýyamadýnýzmý,eee o kadar da anlayýþtan yoksunsanýz diyecek birþeyim yok,Anlamýyanlar anlýyanlara sorsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sn.Akpýnar tespitlerine aynen katýlýyorum. Resim çok açýk ortada ve görünen o ki Sanal Mahmut aba altýndan sopa gösteriyor, öte yandan denetleme kurulu üyeside ona yazdýðý cevapta saygý duyarým diyerek biat ediyor... Söylenecek bir þey yok pes ki ne pes...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalnýz burada tuhaf bir durum var,baþkan bu þahsiyete gereksiz zayýf halka tepkisi vermiyor,bazý bildikleride var týpký resimlerdeki gibi.Anladýnýz onu...
|
|
|
|
|
|
|