Cengiz Kardeşim,
Ben bulunmadık hint kumaşı değilim, benimde hatalarım vardır, ama keşke benim penceremden olaya tarafsız Assubay onuru yanında olarak bakabilsek. Beni anlamak mı istemiyorsunuz, sizin Sn.Selçuk kardeşimle dostluğunuzdan onur duyarım,biz sizin kişisel dostluğunuzu eleştirmiyoruz ki benim de sizinle hukukum var bu gerçeklerin üzerini örtermi?
Ama bu forum sizin Sn.Selçuk İçer'i ihraç talebiniz üzerine kendisine destek vermek için açıldı,şimdiki olayın yani arkadaşın siteden ayrılması ile ne ilgisi var? Başka bir yerde farklı kelimelerle arkadaşımızın ayrılmasından duyduğunuz üzüntüye dile getirebilirdiniz !
Siz arkadaşımızın bana göre hatalı olan (ki bunu kendisine de bir dost olarak belirttim) mesajını haklı görebilirsiniz, alkışlayabilirsiniz bu sizin tasarrufunuzdadır, bu durumu arkadaşlarımız değerlendirir.
Mahmut konusunda bana İP numarasından kendisini araştırma imkanınız olmadığını belirttiniz, bu tamamen mesnetsiz bir savunma, bu kişi TEMAD sitesine yazılarını zarfa koyup kapının altından atmıyor değil mi? Mesajla bildiriyor mail adresi var,kendisine SİZ KİMSİNİZ KİMLİĞİNİZ GİZLİ KALMAK KAYDI İLE BİLDİRMEDİĞİNİZ TAKDİRDE MESAJLARINIZ YAYINLANAMAYACAK dediğiniz an sorun çözülür, sorunu böyle de çözmeye de gerek yok, bu kişinin toplumu geren ahlaksız mesnetsiz mesajlarını yayınlamazsınız olur biter,ancak bu mesajların gündem değiştirmesinden medet umarak özellikle YAYINLIYORSANIZ İÇERİĞİNE KATILIYORSUNUZ ...
Bu gelişmeden sizi suçlu tutmak insafsızlık olur, bunu size belirtirken TEMAD tüzel kişiliğinin yapması gerekenleri söylüyorum onlar yapmazsa siz bunu yapın araştırın kime ulaşacağınızdan endişe ederek engellenirse bunu toplumla paylaşın.
TEMAD bizim mesajlarımızı yayınlamayacak,Mahmudun yayınlayacak SANSÜR olarak değerlendirmiyeceksiniz. İki kişinin arasındaki konuşmayı ve maksadı aşan polemiklere neden olacağını düşündüğümüz mesajları yayınlamayınca SANSÜR diyeceksiniz, yapmayın bu sizin kişiliğinize yakışmıyor kimse de buna inanmıyor.
ONUR MÜCADELESİNİN NEFERİ OLMANIZDAN GURUR DUYARIZ, ama siz Ersen Gürpınar değilsiniz; Ahmet,Hasan,Hüseyin değilsiniz; TEMAD YÜKSEK DENETLEME KURULU ÜYESİSİNİZ, BU SIFATLA YAPMANIZ GEREKENLERİ YAPMAZSANIZ sizin kimseyi eleştirmeye hakkınız olamaz.İyi günler diliyorum
Not.Organize olmuşsunuzdan kastim Sn.İçer'in veda yazısını beklettim,kendisine sakin olup bir süre dinlenmesini önerdim,ısrar etti mesajı saat 00.25'te yayınladık, ama bu haberi iki saat önce duyuranlar oldu; TEMAD sitesi açılır açılmaz yayınlandı siz olsanız ne düşünürsünüz? Bu konuda siz de ben de düşüncelerimizi yazdık,toplumun taktirine bırakarak bu tartışmayı devam ettirmeyeceğim...
|