Cengiz Kardeşim;
Konuları saptırmayın, sapla samanı karıştırmayın hemen organize olmuşsunuz,ama sizin 6 ay önceki forumu yeniden gündeme getirmenizi anlamak mümkün mü?
Kendinizi ele veriyorsuz, siz 6 ay önce TEMAD Gn.Sekreterinin meslektaşlarımıza ağır hakaretler içeren mesajına tepki gösteren Sn.İçer'i ihraçla tehdit ettiğiniz zaman bizim kendisine verdiğimiz destekti, yani sizin ayıbınıza karşı "Hepimiz Yükselen Sesiz" dedik.
Şimdi durum farklı,ihraç yok arkadaşımızın bana göre duygusal bir anına denk gelerek eleştiri hudutlarını aşan başta BORNOVA ve BALÇOVA şube başkanlarımız olmak üzere şube başkanlarımız hakkındaki mesajını yayınlamadığımız için kırılıp tarafsızlığımızı ileri sürerek siteden ayrılması olayıdır!..
Bununla 6 ay önceki durumu nasıl aynı kefeye koyarsınız?
El insaf,adalet duygunuz nasırınıza basılınca mı aklınıza geliyor?
Yoksa nasılsa Sn.İçer bu siteyi tarafsızlıkla suçladı ah ne iyi oldu tam istediğimiz fırsat mı diyorsunuz?
Mevcut yönetimi eleştirsekte biz TEMAD tüzel kişiliğine saygılıyız. TEMAD bu mesajı hangi düşünce ve hesap içinde olarak yayınladı bilmiyorum, ama bunun gerekçesi özgür ifade olamaz; bu özgür ifade ise bizim yayınlanmayan mesajlarımız neyin ifadesi, bunu sorguladınız mı? Birinin gözünde çapak ararken gözünüzdeki merteği lütfen görün...
BU NEDENLE ADIMIZ SANSÜRCÜ OLSA DA ELEŞTİRİ HUDUTLARINI AŞAN,HAKARET İÇEREN YAZILAR YAYINLANMAYACAKTIR !
Polemikler kimseye yarar sağlamıyor,yapıcı eleştiriye herkes saygılıdır,olmak zorundadır , ama kimseye hakaret etme hakkınız olamaz. Bunu anlamanızı beklemiyorum,TEMAD sitesinde Gn.Sekreter'in bu zümreye yaptığı hakaretlere sessiz kalarak bunu eleştiren Sn.İçer'e İHRAÇ talebinde bulunurken şimdi Sn. İçer'e destek veriyor görüntünüz inandırıcı olmuyor!
Bizim herkese saygımız,Selçuk beyle ailevi dostluğumuz var, ama bin tane Selçuk'tan ziyade bir tane yüreğini vicdanını ortaya koyup TEMAD sitesindeki Mahmut rezaletine ve yönetimin hiçbir şey yapmamasına, bu mazlum zümrenin umutlarının kırılmasına tepki gösterecek Yüksek Denetleme Kurulu üyesine ihtiyacımız var; bunu yapabiliyorsanız sizi alkışlarız, yapamıyorsanız sessiz kalın, saygınızı yitirmeyin.Esenlikler diliyorum.
|