ANLAMLI BAŞVURU;
Derneğimizin güçlü bir sivil toplum örgütü olmasını sağlamak amacıyla İlk defa Ankara’da örgütlenmek için Etimesgut ilçesinde oturan bir kısım emekli astsubay; Türkiye Emekli Astsubaylar Etimesgut Şubesini açmak için 8 Eylül 2009 günü saat: 15:00’de Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan YILDIRIM, Kurucu Üyeler; Gürsel KUDAT, Ayhan BAYIRLI, Mehmet ÖZCAN, Ömer EREN, Ahmet İŞBİLİR ile Yeni Oluşum grubundan; Ahmet KESER, Özcan KOŞAL, Yaşar KUTLU, Muhterem TAŞKALE, Yüksel BİNİCİ ile birlikte TEMAD Genel Merkezini ziyaret ederek kuruluş talep dilekçelerini Genel Başkan Mustafa EROL’ a vermişlerdir.
Grubu makamında ağırlayan Genel Başkan Mustafa EROL’la bir süre sorunlarımız ve hareket tarzlarımızla ilgili görüş alışverişini müteakip, geçici yönetim kurulu başkanı sıfatıyla talep dilekçesini veren Ayhan YILDIRIM, Genel Başkan Mustafa EROL’a ; “ Güçlü bir dernek, güçlü bir sivil toplum örgütü olabilmek için Etimesgut şubesini açmak istediklerini, dernek genel merkezinin üzerinde bulunan yükleri azaltabilmek ve Genel Merkezin; genel konjüktür üzerinde projeler üretmesi ve bu konular da çalışmalarını sağlamaya bilmek için gerekli taban desteğini sağlamak istediklerini beyan etmişlerdir.”
Ziyarete katılan meslektaşlarımızın da genel sorunlarımızla ile ilgili görüşlerini bildirmelerini müteakip müracaat belgelerini alan Genel Başkan Mustafa EROL ; “Hedeflerinin haklarımızın alınabilmesi olduğunu bunun için uğraştıklarını, bu maksatla yakın bir zamanda basın açıklaması da yapacaklarını açıklayıp, müracaat talebinin ise yönetim kurulunda değerlendirileceğini” söylemişlerdir.
Ziyaret; Genel Başkan Mustafa EROL, Genel Başkan Yardımcısı Ertubay ÖZER ve Genel Sekreter Mehmet TUNCER’e teşekkür edilerek yapmış oldukları müracaatın Ankara’da ikamet eden tüm meslektaşlarımıza hayırlı olması temennilerinde bulunarak ayrılmışlardır.