|
İSTEM DIŞI HATA VE ÖZÜR 15 Yıl, 9 Ay önce
|
|
Saygıdeğer Üyelerimiz,
Editör arkadaşımız tarafından yapılmak istenen bir düzenleme sırasında sanırız ki konu başlığı " TEMAD'A ÜYE OLMAK YA DA OLMAMAK " ile Forum bölümünde yer alan yazıların tamamı hata ile silinmiştir. Bu istem dışı yapılan hatadan dolayı öncelikle forum konusunu başlatan saygıdeğer üyemizden, daha sonra yazıları ile konuya fikirleri ile katkı sağlayan değerli katılımcılarımızdan ve tüm saygıdeğer üyelerimizden özür dileriz.
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 12/05/2009 01:19 tarafından EMEKLİASSUBAY.
|
|
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
|
|
Cvp:İSTEM DIŞI HATA VE ÖZÜR 15 Yıl, 9 Ay önce
|
|
Sayn yönetici konu başlığını açan ben olduğum için,silinmesi beni oldukça üzmüş ve bu sitenin de sahipleri ve hatta bazıları ile ilişkisi olup olmadığını düşünmeye başlamıştım,iyi ki bu açıklamayı gönderdiniz.Gecenin ilerleyen saatlerinde yayına vermeyi düşündüğüm yazımı bu açıklamanızdan sonra tekrar düzeltiyorum.Hata ile silinmesine ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz,yoksa tek umut ve tek sesimizin böyle bir hasasiyet noktamızda yanlış ellerde yönetildiği hissi dahi bir araya gelmekte zorlanan camia için büyük bir hayal kırıklığı olurdu.Buna da en çok bazıları sevinirdi.İYİ Kİ HATA OLDU,ÖNEMLİ DEĞİL TEKRAR KALEME ALIRIM.CANINIZ SAĞ OLSUN.
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 12/05/2009 01:41 tarafından EMEKLİASSUBAY.
|
|
|
|
Cvp:İSTEM DIŞI HATA VE ÖZÜR 15 Yıl, 8 Ay önce
|
|
Sn.Hezer, Bu siteyi sahiplenmek isteyenler var, ama site yönetimi tarafsızlıkla bu siteyi tamamen Assubaylara mal etmiş olup kimsenin malı olması mümkün değildir, bunu özellikle belirtmeliyim. Bu forum bölümünde sizin en son yazdığınız bizlere göre maksadı aşan ve hukuki sonuçları olabilecek yazınız silinmiştir. Bu site kurulduğu gün birlik ve beraberliğimizi tesis, sesimizi özgürce duyurmak, Assubay onur mücadelesine ve TEMAD'a destek için kurulmuştur. Hepimiz yılların birikimi ile sinirliyiz doluyuz, ama muhatabımıza hakaret ederek fikirlerimizi kabul ettirmemizin mümkün olamayacağını bilmeliyiz. Yayın ilkelerine uyan her türlü fikrin tartışılacağı form bölümünün kısa bir süre kapanmasını gerektiren konuların tekrar etmeyeceğini umarak tüm Assubay sevdalılarına minnettarlığımı sunuyorum. Esenlikler dilerim.
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 02/06/2009 10:18 tarafından EMEKLİASSUBAY.
|
|
|
|
|
|
FORUM'UN AÇILIŞI..!!
Sn. yöneticilere teşekkürler.Mesleki sorunlarımızı bu köşeden dile getireceğiz, inşaallah bizden yana istem dışı hata olmaz.Saygılar.
|
|
|
|
|
Son Düzenleme: 02/06/2009 10:19 tarafından EMEKLİASSUBAY.
|
|
|
|
|
|
Sayın Meslekdaşlarım zümre bilinçinin oluşmasında büyük bir işlevi olan sitemizdeki yazılarımız kişiselleşmemesi gerektiğine inanıyorum Bu vesile ile bu imkanı sağlayanlara da teşekkürlerimi sunarım
|
|
|
|
|
|
|