cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
Cvp:Susmak ve TEMAD (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 0
BAÞLIK: Cvp:Susmak ve TEMAD
#522
Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 3  
Susmak,dayanýlmasý çok güç bir yanýttýr derler.Veya susmak kabullenmektir derler.Bazen de susmak en iyi cevaptýr diyenler de vardýr.Yerine göre susarsýnýz,yerine göre de konuþursunuz düþüncesinde olan bir çok insan da vardýr.Söz gümüþse,sükut altýndýr diye Atasözümüz de vardýr.

Mahkemede susarsýn,çünkü avukatýn konuþur.Kýz istemeye gidince (hele damat sensen) susarsýn, büyükler konuþur.Camiye gidince de susarsýn,artýk imam konuþur.

Peki sen TEMAD'san ne zaman konuþursun.
Yýllarca haksýzlýða maruz kalan bir camianýn temsilcisi olarak "Söz gümüþse,sükut altýndýr"diyerek susarmýsýn.Gen.Kur.ile MSB arasýnda pin pon topu gibi git-gellere maruz kaldýðýnda da susarmýsýn. Birileri tavuða Baþçavuþ ismi verdiðinde,birileri Asb.rütbesine pýrpýr dediðinde,Demirel'den için Baþçavuþ gibi þapkasýný alýp gitti denildiðinde de susarmýsýn.

Özlük haklarýmýzýn alýnmasýný onur mücadelesi olarak isimlendirenlerin bir araya gelerek baþlattýklarý bir kampanyaya bile TEMAD olarak destek vermeden susmakta mý"söz gümüþse sükut altýndýr"Atasözününün bir gereðidir.

TAMAD'ýn hukuk komisyonu var diye övünürüz.En son Kayseri'de gözaltýna alýnan ve avukatlarý ile görüþtürülmeyen (medyada öyle yazýyor) Asb.larýn düþtüðü duruma sessiz kalmak TEMAD gibi bir derneðe yakýþýr mý?Eðer suçlularsa yargýlamadan sonra cezalarýný çekeceklerdir.Emekli paþalar için eski Meclis Baþkanýnýn söylediði"Ýyi ki bu paþalarla savaþmamýþýz"sözüne binaen yargýnýn kesin kararý olmadan suçsuzdurlar diyen GK Bþk.lýðý;Söz konusu göz altýnda ki Asb.lar olunca avukatlarý ile görüþmelerine izin verilmediði gibi asit kuyularýna atýlmakla bile tehdit edildikleri medyada yer alýyor.Sayýn yasal temsilcimiz,derneðimiz,bu durumda mý hala susacaksýnýz.

Siz TEMAD olarak ne zaman konuþacaksýnýz.Ne zaman bizim sesimiz olacaksýnýz.Eðer susarsanýz,görmezseniz veya görmemezlikten gelirseniz,size niye ihtiyaç var ki,

"Ýnsan gözdür, görüþtür, gerisi ettir. Ýnsanýn gözü neyi görüyorsa, deðeri o kadardýr."Diyen Hz.Mevlana"ya selam olsun.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 15/03/2009 18:03 tarafýndan yasarcakan.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#524
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 56  
Ben her konunun içinde olmak istemiyorum ama; Haksýzlýklara yüreðimdeki isyan o kadar büyük ki yazmadan, haykýrmadan,konuþmadan duramýyorum KISACA BENÝM ÝÇÝN SUSMAK MÜMKÜN DEÐÝL
Sn.Çakan kardeþimin yazdýklarý herþeyi özetlemiþ birçoðumuzun duygularýna tercüman olmuþtur.
Evet neden TEMAD suskun? sitesinin baþ köþesinde Ýþleme bile alýnmayan deðiþiklik önergesi var bu önerge esasýnda TEMAD sitesinin baþ köþesinde deðilde birilerinin baþýnda olmalýydý bu iki yüzlülük bu çifte standart bu þike niteliðindeki önerge birilerinin yüzüne vurulmalýydý.
Sn.Talu genelkurmay tarafýndan mahkemeye verildiðinde ve Gazetesi ile sorun yaþadýðýnda destek vermeyen ama yazýlarý ve yazýlar sonucu geliþen bizimle ilgili haberleri sahiplenerek basýnda güçüm var diyen TEMAD bu konunun neden basýnda haber yapýlmasýný saðlamadý?
MSB.lýðýna bizler taleplerimizi ilk elden iletemiyoruz da TEMAD Sn.Gedikliyi aracý olarak kullanýyor ve bunu da baþarý gibi gösteriyor? Genelkurmayýn iyileþtirme dediði deðiþikler içersinde hala ilköðretim mezunu mehter takýmý elemaný ile ayni mahalle bekçisinden daha alt kademeden göreve baþlatýlma adaletsizliðimiz devam ediyormu? TEMAD'ýn bu konuda tavrý nedir yoksa belli bir kesim bir derece alsýn bu onlara da benim yerimi garantilemeye yeter mi diyor, neden bunlarý bizimle paylaþmýyor?
Tüm bunlarý yazýnca adýmýz muhalife çýkýyor ama ben bu vesile ile artýk TEMAD'ýn bizim desteðimizi arkasýna alarak MUHATAPLARIMIZA BÝZ DAHA FAZLA SESSÝZ KALAMIYACAÐIZ BÝZÝ YA DÝNLEYÝN YADA SOKAKLARDA SESÝMÝZÝ DUYURURACAÐIZ diyebilmesini eylem dahil hertürlü yasal mücaadelenin kararlýlýk,ve özveri ile sürdürülerek sorunlarýmýzýn takipçisi olmasýný talep ediyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#527
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 6  
SUSACAKLAR susmak zorundalar.Korkuyorlar!Genel Kurmay'dan icazet almadan konuþamazlar,.AMA KONUÞTURURLAR ZAVALLILARI,TEMAD SÝTEDE YAZILARINA DESTEK VERÝRCESÝNE YAYINLARLAR.ASSUBAYLAR ASÝT KUYUSUNA ATILMAKLA,AÝLELERÝ BASKIYLA KARÞI KARÞIYA OLDUÐUNDA SESLERÝ ÇIKMAZ.YÜREKLERÝ YETMEZ AMA SEÇÝMLERDE HÝÇ BÝR ÞEY ESKÝSÝ GÝBÝ OLMYACAK DERLER BU ASSUBAY VE AÝLELERÝNE BERBERLER DERNEÐÝMÝ SAHÝP ÇIKACAK?AYIPTIR ÇOK AYIP.SUSTUKÇA SIRA ONLARA GELECEK.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#535
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 2  
TEMAD, hiçbir yerde yok.Sitesi kapalý haberimiz yok. TEMAD sitesi açýkken bu siteye gereksimim duymuyor olabilirler, peki þimdi neden mesaj panosuna iki satýr yazmazlar, yoksa bu siteyi ve üyelerini meþru kabul etmiyorlarmý, eðer böyle düþünürlerse yönetimin meþruiyeti,tartýþma konusu olur hatýrlatýrým.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/03/2009 17:35 tarafýndan EMEKLÝASSUBAY.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#539
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 4  
Kayseri deki olayý duymayan kalmadý.Beni þaþýrtan TEMAD ýn tutumu,bilmiyorum,duymadým deme lüksleri yok.Tabiri caiz se saðýr sultan bile duydu.TEMAD ýn bu konuda bir açýklama yapmamasý düþündürücüdür.Hukuk komisyonunuz var,býrakýn onu Kayseri Temad þubeniz var.Olay gerçek anlamda arýþtýrmakta TEMAD ýn görevi deðil mi ? Olay 12 Mart tan bu yana basýna yansýmadýmý.TEMAD ýn görevi sadece mesaj panosuna gelenleri cevaplamak mý ?Peki Mehmet Baþçavuþ isimli ata gösterilen ilgi,alaka (gösterilmesi anormal,çünkü yarýþ atlarýna ,sahipleri sevdiklerinin adýný verir.Oðlumemre isimli at vardýr,at sahibi oðlunun adýný koymuþtur.Sergen isimli at vardý,Sergen YALÇIN kendi ismi koymuþtur.Biz Türkler için önemli deðilmidir at,ne demiþ atalarýmýz at,avrat,silah),neden bu olaya gösterilmemiþtir.Elbette kanun karþýsýnda suçlu iseler cezalarýný çekeceklerdir.Basýna yansýyan olaylara göre olay vahimdir.Bu konulara ,Sayýn Ersen GÜRPINAR ve Umur TALU kadar ilgi göstermeyen TEMAD a ne demeli..........
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#540
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 0  
TEMAD/GENEL MERKEZ SITESI EN NIHAYET ARIZA GIDERILMIS VE SU ANDA FAALDIR.ANCAK,KAYSERI'DEKI 3 MESLEKTASIMIZ HAKKINDA HIC BIR HABER YOKTUR.
BEN BILGI VERILMESINI ISTEDIM,BEKLIYORUM.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
EN ÜST Cevapla