cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:KORSAVAŞ Nedir? (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:KORSAVAŞ Nedir?
KORSAVAŞ Nedir? 14 Yıl önce Karma: 0  
Arkadaşlar daha önceden Türkiye Gaziler derneği dergisinin Adana temsilciliğini alacağımı ve böyle bir dernek olup olmadığını sormuştum.

Ancak dergi elime ulaştı. Korede Savaşanlar derneğinin dergisi imiş. İnternet linkleri aşağıdadır. Bilgisi olan arkadaşlarımızdan fikirlerini bekliyorum.
http://www.korsavas.com/calisan.html

ortada olmayan bir dernek ve merdiven altında basılan bir dergi ile gazilerimiz adına bağış toplamayalım sonra.

Saygılarımla

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:KORSAVAŞ Nedir? 14 Yıl önce Karma: 0  
Değerli meslektaşım ,
Ben Kıbrıs Gazisiyim,aynı zamanda İSTANBUL'un PENDİK ilçesindeki TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ PENDİK ŞUBESİ kurucu üyesiyim.Sizin bahsettiğiniz dernek ( KORSAVAŞ )ismiyle kurulu yasal bir dernek şimdiye kadar hiç bahse konu olmadı.Zaman zaman para toplamak amacıyla benim işyerimede çakma isimlerle gelenler oldu.Kendileri konuyu bilmediklerinden sizin gibi iyi niyetlerinin kurbanı olarak kullanılıyorlardı.Uyardım ve ikaz ettim.Sizin de farkında olmadan kullanıldığınız kanaatindeyim.Konuyu iyice araştırmadan ve emin olmadan herhangibir sorumluluk üstlenmemenizi tavsiye ederim.Usulsüz para toplamak yasalarımıza göre suçtur ve cezası vardır.
Konuyu dikkatinize sunar selamlarımı iletirim.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla