cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:Türkiye Gaziler Derneği (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:Türkiye Gaziler Derneği
Türkiye Gaziler Derneği 14 Yıl önce Karma: 0  
Değerli Arkadaşlarım;

Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Gaziler Derneği Dergisinin Adana temsilciliğini alıyorum.

Muharip gaziler derneğini biliyoruz, hepimizin malumu. Ancak Türkiye Gaziler Derneğini şahsen ben duymadım. Netten araştırdım bir internet siteleri de yok. Sorduğumda vardı ama yenilemedik yakında site açılır cevabını verdiler.

Jandarma kökenli olduğum için daha öncesinde Jandarma Vakfı diye kendilerine çalışan bazı kendini bilmezlr olmuştu.

Bu nedenle Türkiye Gaziler Derneği hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın görüşlerini alabilir miyim?

Saygılarımla

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:Türkiye Gaziler Derneği 14 Yıl önce Karma: 6  
Sn.Meslekdaşım,
Siz hangi amaçla bu derneğin temsilciliğini aldığınızı belirtmemişsiniz; 2847 sayılı yasa gereğince kurulan 4 askeri dernek vardır; 1.Türkiye Emekli Subaylar, 2.Türkiye Emekli Astsubaylar, 3.Türkiye Harp Malulü Gaziler, 4.Şehit Dul ve Yetimleri ile Türkiye Muharip Gaziler dernekleridir.
Gazilerimizle ilgili tek dernek TÜRKİYE HARP MALÜLÜ GAZİLER DERNEĞİ'dir
Bu derneğin üyeleri arasında GAZİ ünvanı verilenler KIBRIS VE KORE gazileridir (İstiklal savaşı gazimiz kalmamıştır)
Güneydoğu'da yaralanan harekatlara katılanlar maalesef gazi sayılmamaktadır.
TÜRKİYE GAZİLER DERNEĞİ adında bilinen resmi bir dernek yoktur bu dernek halkın milli duygularını sizinde belirttiğiniz örnekteki gibi istismar etmek yada güneydoğu operasyonlarına katılanlar için kurulmuş olabilir.
Derneğin İçişleri bakanlığı tarafından onaylı tüzüğünü incelediğiniz zaman bazı sorularınıza yanıt bulacağınızı düşünüyoruz. iyi gün dileklerimle YÖNETİCİ

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla