saygı değer meslektaşlarım.değerli büyüklerim.TESUD A.Ş. ile ilgili olarak yazmış olduğum mesajıma düşünen,sorgulayan,isyan eden bir çok meslektaşımdan tebrik aldığım gibi bu gün posta kutuma gelen bir özel mesajla adını vermek istemediğim bir üyemiz eleştiri yazısı yazmış.saygı duyarım elbette kimse benimle aynı fikirde olmak zorunda değil.ancak sanki mesajımda onuruyla,ekmeğiyle çalışan insanları küçümsemişim,hakaret etmişim gibi bir anlam çıkarılmış.şöyle ki;
QUOTE:
ayıp ettin Hüseyin tesud a.ş. de çalışan emekli asb.ile ilgili yazın hiç hoş değil temad ile ortak çalışıyoruz dedi diye yazmışsın böyle birşey yok sadece ortak proje olarak promosyonlu emekli maaş konusunda çalışacaktık ama bankalarla anlaşamadık temad başkanı biliyor konuyu Temad üyesiyim ayrıcada bu siteyede üyeyim namusumla şerefimle çalışıyorum bunda ne var yine söylüyorum ayıp ettin hüseyin tekrar bir mesaj yazda yazdıkların için özür dile senin yazına olur olmaz başka yorumlarda yazan olmuş hadi hüseyin utanıyorsan vijdan azabı duyuyorsan özür dile.Göreyim seni istersen telefonumuda sana vereyim mesajlarda senin yazına istinaden başkaları telefonumuzu istiyor biz 2 emekli asb. çalışıyoruz burada belki merak etmişsindir. sevgilerimle.
mesajımın tekrar okunmasını rica ederim.lütfen kast etmediğim konular hakkında yorum yapmayınız.biliyorum ki iş imkanları kısıtlı.insanlar nerede iş bulursa orada çalışıyor.ben sadece böyle bir birliktelik varmı yokmu bunu soruyorum.kimsenin nerede çalıştığı beni çok fazla ilgilendirmiyor.bu anlamda bilmeyerek ve kastımı aşarak büyüklerimi kırmışsam elbette özür dilerim.affınıza sığınırım.ancak bilinmesini isterimki mesajımdan dolayı utanmıyorum ve vicdanım da çok rahat.saygılarımla.