cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 2
BAŞLIK: Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK
janas ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
Değerli Onurlu büyüklerim.

Yukarıdaki benim taahhüdümün yanında, değerli babam Necati KOÇAK ve Annem'in,Eşi ile birlikte bir E.Asb.büyüğümü 8 Ekim veya 9 Ekim gecesi evlerinde misafir etme talebinide sevinerek iletiyorum.

Bu konuda misafir aile için bir hatırlatma yapayım.Babamda 1961 li olup konuşma dili aynıdır.)

Takipteyim ama 9 Ekim'e dönük çalışmaya devam.

Saygılarımla.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 6  
Değerli meslektaşlarım; ikamet ettiği yerden hareketle 09 Ekim Cumartesi eylem gününden bir gün önce Ankaraya gelmeyi düşünen meslektaşlarımdan bir aileyi dayanışmamız adına 08 Ekim Cuma günü evimde ağırlamayı düşünmekteyim. Bu nedenle bir gün önce Ankaraya gelmeyi düşünüpde kalacak yer durumunu halledemeyen meslektaşlarımızın çekinmeden bana ulaşmaları beni son derece mutlu edecektir. İletişim için : Mustafa Arabacıoğlu Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır veya tel : 0532 4785986 ikamet semti Eryaman. Saygılarımla...

Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 6  
Saygıdeğer Meslekdaşlarımız,
9 EKİM günü yapılacak mitingle ilgili TEMAD yönetimi orduevlerinin dolu olduğunu bildirmiştir; Uzak yerden gelip dinlenmek zorunda kalan arkadaşlarımızı evlerinde misafir etmek isteyen arkadaşlarımızın yanı sıra Sn.Ramazan TEKELİ arkadaşımızın kişisel gayretleri ile ANKARA'daki kamu kurumlarının misafirhanesinde yer temin edilecektir. Bu hizmetten yararlanmak istiyen arkadaşlarımızın Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (site yönetimi) adresine mail göndermelerini bekliyoruz.

Cvp:YÜREĞİMİZ BİRLİKTE ÇARPACAK 14 Yıl, 3 Ay önce Karma: 0  
Bugün çıkan haber, yazarını bulamadım ama yazdıkları çok hoşuma gitti paylaşmak istedim...
http://www.internethaber.com/astsubaylar-meydanlara-iniyor-299722h.htm

EN ÜST Cevapla