cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
Cvp:REFERANDUM ! (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 4
BAÞLIK: Cvp:REFERANDUM !
Cvp:REFERANDUM ! 14 Yýl, 5 Ay önce Karma: 1  
bu verdiðim linkte referandum ile deðiþecek maddelerin eski ve yeni halleri ile karþýlaþtýrmalarý ver
https://docs.google.com/fileview?id=0B7sDprS3nc_vMjEyMDVjMWUtNzkxNC00ZTViLTliYzAtNTUxYjkwYzMxNTM1&hl=en

Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
Cvp:REFERANDUM ! 14 Yýl, 5 Ay önce Karma: 6  
AKP her yolu mübah sayarak uyguladýðý kendine has politikalarýyla!! toplumu gerim gerim gererken bir yandan da bizden olanlar ve olmayanlar þeklinde ayrýþtýrmaktadýr. Bununla da yetinmeyip olayý daha da abartarak sivil toplum kuruluþlarýný bile evet demeleri için tehdit etmekten geri durmamakta ve en yetkili aðýzdan resmen evet demeleri için tehditler savrulmaktadýr. Bir çoðumuzun hatýrlayacaðý gibi demokrasilerde telkin ve tehditlerin hiç bir iþe yaramadýðý 12 Eylül 80 sonrasý seçimlerde T.Sunalp in MDP si için zamanýn Cumhurbaþkanýnýn telkinlerinin ters teptiði bir gerçek iken hangi cesaret ve mantýkla resmen tüm toplumun gözünün içine baka baka faþizan tehditler savrulmaktadýr bu anlayýþ dillerinden düþürmedikleri demokrasinin neresine sýðmaktadýr anlayan varsa banada anlatsýn... Artýk ülke olarak uçurumun dibinde incecik bir dala tutunmuþ durumdayýz. Umarým sonu hayýrlý olur...

Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
EN ÜST Cevapla