cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:As(T)subay konulu hiç kitap yazıldı mı? (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 0
BAŞLIK: Cvp:As(T)subay konulu hiç kitap yazıldı mı?
Cvp:As(T)subay konulu hiç kitap yazıldı mı? 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 56  
Değerli Kardeşim Bugüne kadar darmadağınık çalışmalar yapıldı bunları birleştirmek arkadaşlarımıza iftihar edecekleri bir eser sunmak hedefimizdir.
Site yönetiminin önerdiği gibi bu konuda çalışma yapan arkadaşlarımız koordineli olarak çalışırlarsa yararlı bir sonuç alacağımızdan eminim. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:As(T)subay konulu hiç kitap yazıldı mı? 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 4  
TRt de bir dizi var ilk kez biraz baktım,esas oğlan bir Jan.Uzm.Çvş ,başrol karekteri bu,doğrusuya gıpta ettim ve helel olsun dedim,biz yıllardır filimlerdeki imajımızı bile düzeltemedik,ama bu kardeşlerimiz başrol karekteri olan bir dizi ile daha da atnınır oldular ,oysaki bazı meslektaşlarımız sineme dünyasının içindeler senaryo yazıyorlar ,ama sanırım meslekleriyle ilgili hatırlamak istemedikleri anıları çokki şöyle ayakları yere basan ,"insanlar yaşadıkça "türü yada haydi o çok idddialı derseniz sakarya fırat türü bir dizi bile yapılamadı adı bile geçmedi hatta bu dizideki Assubay karekteri bile nasıl varın siz düşünün.

Cvp:As(T)subay konulu hiç kitap yazıldı mı? 14 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
Değerli arkadaşlar ,TRT'de yayınlanan dizinin malum çevrelerce sipariş edildiği ve istekleri çerçevesinde senaryolaştırıldığından adım gibi eminim.Malum çevreler bizi zaten çantada keklik gördüğünden(veya artık istekleri çerçevesinde sömüremeyeceklerini anladığından)yeni kahramanlar yaratarak gençleri teşvik etmek amacıyla bu diziyi devlet televizyonunda göstermektedirler.Hiç moralinizi bozmayın,sinirlenmeyin.Bu millet kimin ne olduğunu (açıkça dile getirmese de) gayet iyi biliyor.

EN ÜST Cevapla