cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI
Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 4  
unutmadan Harp Okulundan mezun olan generallerimizin çoğu,2 yıllık ön lisans düzeyinde bir eğitime sahiptir,hatta daha eskileri içinde lise düzeyinde olanlar bile vardır,üstelikte sır falan da değildir.

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 2  
İLGİNÇ YORUMLAR ALIYORUM
Kimi meslekdaŞlarım " Bu uygulama TEMAD adına olumlu olabilir " yorumunu yapıyorlar..
Allah rızası için ve geçerli HUKUK adına TEKRAR soruyorum..
1-TEMAD üyeliği ile OYAK üyeliğinin YASAL OLARAK KURUMSAL NE BAĞLANTISI VAR? Yasal İZAHI nedir?
2-OYAK ta Yönetim KURULU temsil hakkının (Hukuki gerçek kişi YASAL haklarının Başka alakasız bir tüzel kişiliğe)TEMADA bağlanmasının HANGİ HUKUKİ VE ETİK DAYANAĞI VAR ?
3-Yarın Gnkur.Bşk.lığı (örneğin) www.emekliassubaylar.org üyelerinin dışındaki Emekli Assubayların OYAK kazanımlarını yasal haklarını kısıtlasa ne alaka kurarsınız yada tersi olsa , ki olan budur..ne düşünürsünüz?
4-Zaten verdiğimiz savaşımlar bu sorunlardan doğmuyor mu?
5-Bunu GARABET nerden icab etmektedir?
6-Bu hemen savunmamız gereken YASAL KAZANILMIŞ HAKKIMIZ değil mi?

BENİM TEK SAVUNUM; YASAL ENGEL OLMADIĞI MÜDDETÇE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDE ASLİ TEK ŞARTIN OYAK ÜYELİĞİ OLABİLECEĞİDİR. (Kİ DEĞİL, PEK ÇOK YÖNETİCİ PROFESYONEL YÖNETİCİ FORMUNDA ÜYE / BŞK.DIR.), BAZILARI SB.ASB.DEĞİLDİR..OYAK ÜYELİĞİ ÖNCESİ YOKTUR..
7-KRİTER Olarak pek çok meslakdaşımın savunduğu kususlar aslında ÇAM DEVİRMEDİR . Bu nitelikleri (Finans yönetimi, İşletme Eğitimi,E-Ticaret ve muhasebe vb..konularında MEVCUT YÖNETİCİLERİN ÇOĞUNUN DİPLOMALI-LİSANS SEVİYESİNDE EĞİTİMİ YOKTUR..) Komutanlarımıza ayıp ediyoruz..

Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
TEMAD Emekli Assubaylar üzerindeki etkinliğini çoktan kaybetti.Şimdi OYAK'ın yönetim Kurullarına gönderceği meslektaşlarımızla temad'ı yönetmeye çalışacak.İşleri güçleri kurnazlık,bakalım bu yalancının mumu nereye kadar yanacak.Bu iddiada neden bulunuyorum.Elimde belge var,zamanı gelince açıklayacağım.Bizimle ilgili Antalya dernek başkanı beş kişilik ihraç ismini genel merkeze gönderdi,ihraç edilen dört kişi oldu,diğer arkadaşımız ihraç edilmedi,ileriki günlerde ihraç edilmeyen bu arkadaşımızın OYAK bağlantısını Genel Başkana soracağım.Bakalın ne cevap verecek,bunuda tüm meslektaşlarımla zaman sürecinde paylaşacağım.Şimdilik bu kadar.Saygılarımla.Harun KURUOĞLU -ANTALYA

Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
Emekli astsubay sayısı 100 bin Temadın 20 bin üyesi var kimi bildirmiş en azından şubelerin böyle birşeyden haberi yok Temad kimleri aday olarak bildirdi birçok söylenti duyuyoruz açıklansınki bu işin üzerindeki perde kalksın ayrıca ne yazıkki Temad atamadan önce OYAK yasası değişsin diyememiş AİHM dava için bir bardak soğuk su için

Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI 14 Yıl, 10 Ay önce Karma: 4  
Ali Dibo,yada Ahbab çavuş u bilirmisiniz,o halde anladınız,köylümüz,sınıfdaşımız,yakınımız,destekçilerimiz,olmazmı ,bal gibi oldu bile.

bekir ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:FLAŞ HABER! AL GÖZÜM SEYREYLE TEMAD DAKİ TEMAŞAYI 14 Yıl, 10 Ay önce Karma: 0  
Bugünkü habere göre eğer yönetimlere giren Astsubay emeklileri varsa bu dava düşer.

EN ÜST Cevapla