cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ
#226
HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ 15 Yıl, 2 Ay önce Karma: 56  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
Bugün 2/365 sayılı yasa görüşülerek kabul edildi aynen genelkurmay tarafından verilen şekli ile kabul edildi MHP milletvekilleri genel ifadelerle bizlerin sorunlarına ortak olmak istediler ve 25 nci madde değişikliği hükümet MS komisyonu ve üyelerin ret oyu ile kabul edilmedi.
MS komisyonu başkanı değişiklik önergesine katılmadı zaten TEMAD Gn.Bşk. hatırı için göstermelik değişiklik önergesi verdikleri genelkurmayın katılmaması üzerine bu değişikliği görüşme luzumunu bile hissetmediklerini biliyoruz ,bizi çocuk sananlar yalancı meme ile avutacaklarını düşünenler var. Ben o göstermelik değişiklik önergesinde imzası bulunan ve bunun arkasında durmayan milletvekillerine ve TEMAD Yönetimine üzüntülerimi bildiriyorum. Lehimize bile konuşan milletvekillerinin konunun içeriğini bilmedikleri, hepimizin ağzına sakız olan 1/4 tüm memurlara veriliyor neden Assubayl'ara verilmiyor lafından başka birşey söylemediklerini bilgilendirme eksikliğinden kaynaklandığını biliyoruz, bunda hepimizin ihmali ama esas TEMAD Yönetiminin ihmali olduğunu bir kez daha öğrendik ,demek ki anlatamamışız. Bizim ekonomik sorunlarımızın anahtarı başlangıç dereceleridir, mahalle bekçisi, ziraat teknisyeni ,meclis tutanak katibi kadar değer verilmediğimiz maalesef anlatılamamış, bu nedenle bu formda haklarımızı ve gerekçelerini önce kendimize sonra muhataplarımıza anlatmamız gerektiğine inanıyorum
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 06/02/2009 10:59 tarafından EMEKLİASSUBAY.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#227
Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ 15 Yıl, 2 Ay önce Karma: 6  
Sn.İsmail TURAN'ın mahalli idareler formuna yazdığı aşağıdaki yorumu konu ile ilgisi nedeniyle bu bölüme taşınmıştır


DESTEKLEYENLERE Mİ KÖSTEKLEYENLERE Mİ DESTEKLEYELİM

2/365 sayılı askerlik kanunu 15 dakika önce TBMM. nde kabul edildi. Yıllardan beri mücadelesini verdiğimiz isteklerimizin gerçekleşmesi için MHP grubu tarafından verilen değişiklik teklifi maalesef yine kabul edilmedi.

Sürekli olarak bizi hayal kırıklığına uğratanlara da destek olmak için oy vererek destekleyelim mi ?
Saygılarımla. İ.TURAN
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#228
DAMAR ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY http://www.facebook.com/home.php Doğum Günü: 1968-02-12
Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ 15 Yıl, 2 Ay önce Karma: 5  
Assubaya assubay propagandasını aşamaz isek bir adım ileri gidemeyiz(gidemiyoruz)

(GÜNEŞİ GÖRMEK İÇİN GÖLGEDEN ÇIKMALISIN)
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Gunesin sana gelmesini istiyorsan, golgeden cik!
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#229
Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ 15 Yıl, 2 Ay önce Karma: 56  
Değerli Arkadaşlarım
Eski sitemiz ve şimdiki Arşivde özellikle benim ve emekli assubaylar köşesinde haklarımız ve taleplerimiz yazılmıştı bazı arkadaşlarımızın yazılarından yorumlarından haklarımız konusunda yanlış bilgi sahibi olanlar var Asb.MYO kanunundan önce önlisans (MYO) bitirenler 10/2 den lisans bitirenler 9/1 den intibak gördüler bilahare Asb. MYO kanunu ile bu yasanın kabülünden sonra Asb. MYO mezunları 9/1 lisans mezunları 9/3 ten intibakları yapıldı sonuçta kendi nam ve hesabına yüksek okul bitirenler daha da mağdur tüm assubaylarda mahalle bekçileri, meclis stenoğrafları, ziraat ev ekonomistleri teknik hizmetler gibi sınıflardan MYO mezunlarının 9/2 bu ve bazı diğer lisans mezunlarının 8 nci dereceden göreve başlamasına rağmen bizler bir kademe alttan göreve başlatıldık.
TALEBİMİZ Eski ve yeni Tüm MYO mezunlarının 9/2 lisans mezunlarının 8 nci dereceden intibakının sağlanmasıdır MYO yasasından önce assubay nasbeledilenlerin tamamınında subaylarda olduğu gibi MYO mezunu kabul edilerek intibakları yapılmalıdır.
Birçoğumuz psikolojik olarak 1/4 konusuna kilitlendik oysa yukarıda belirtilen başlangıç dereceleri bizim ekonomik sorunlarımızın anahtarıdır 1/4 konusu kabul edilse bile tüm arkadaşlarımızın yararlanmıyacağı gerçeği unutulmamalıdır bu konuda dava açabilmemiz içinde emsal memurlar gibi başlangıç derecelerimiz ayni olmalıdır (eşitlik ilkesi ancak böyle savunulabilir)
Bu birinci konumuzdur bu konuda düşünceleri olanlar yazsınlar sonra diğer konulara geçelim
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#233
Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ 15 Yıl, 2 Ay önce Karma: 2  
TEMAD yönetimi yıllardır arkadaşlarımızın tüm ısrarlı taleplerine rağmen başlangıç derecelerimizi önemsemedi Genelkurmayda 9/2 den başlayan memurlara örnek olarak ebeler ve hemşireleri gösterecek kadar konuyu bilmiyorlardı sonra önce 9/1 alalım 9/2 ve 8 nci derece kolay dediler şimdi aldıkmı 9/2 ve 8 nci dereceyi Genelkurmayın basın bildirisindeki iyileştirmelerde bu konu yine yer almamıştır başlangıç derecelerimizi kabul ettiremezsek 1/4 mümkün değil emsal gösterip AİHM dava açmamızın önünü bu şekilde kapattılar Bu gerçeği kabul edelim ve mücaadelemizi bilinçli yapalım hakkımız istemezsek verilenle yetinirsek bu hak değil sadaka olur kimse bizi buna razı edemez
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#235
Cvp:HAKLARIMIZI BİLİYOR VE ANLATABİLİYORMUYUZ 15 Yıl, 2 Ay önce Karma: 2  
Basında çıkan yazıları biz sağladık bizim basın üzerinde güçümüzü var diyen TEMAD neden bu haksızlıkları haber yaptırmaz? Bekliyoruz bu haksızlıkları ve bundan sonraki haksızlıkların önlenmesi için gösterin basındaki gücünüzü yoksa iş yine bizleremi düşüyor TEMAD kongresinde mangalda kül bırakmayan milletvekilleri göstermelik yasada değişiklik önergesi verip arkasında durmayan komisyon üyeleri nerede neden MHP dışında kimse bizi korumadı neden değişiklik önergesi altında imzası olanlar meclise verilen değişiklik önergesine HAYIR dediler bunlar hep bir oyunun parçasımıdır. Kimseyi küçümsemiyoruz ama mahalle bekçisi ile bizi ayni kefeye koyanlara sessiz kalanlara da yazıklar olsun
SAYIN TEMAD YÖNETİCİLERİ YA BENİ TEMSİL EDİN YADA BIRAKIP HERTÜRLÜ DESTEĞE VARIZ DİYORUZ DAHA NE BEKLİYORSUNUZ
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla