cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:DİZİLERDE VE FİLMLERDEKİ BAŞÇAVUŞ TİPLEMESİ (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 4
BAŞLIK: Cvp:DİZİLERDE VE FİLMLERDEKİ BAŞÇAVUŞ TİPLEMESİ
DİZİLERDE VE FİLMLERDEKİ BAŞÇAVUŞ TİPLEMESİ 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 0  
SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM,
BEN BAZI FİLM VE DİZİLERDEKİ BAŞÇAVUŞ TİPLEMELERİ HAKKINDA BİRAZ SESİMİZİ DUYURMAK TEPKİMİZİ GÖSTERMEK BU FÜTÜRSUZ DAVRANIŞLER İÇİN SESİMİZİ ÇIKARMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. EN SON SAKARYA FIRAT DİZİSİNDEKİ BAŞÇAVUŞ TİPLEMESİNDEN HOŞLANDINIZMI? UZMANÇAVUŞUNDAN ERİNE ASTEĞMENİNE KADAR HERKES DALGA GEÇİYOR ALAY EDİYOR. ORDUNUN BEL KEMİĞİNİ OLUŞTURAN ARAÇ,TANK,TOP,GEMİ,UÇAK,DENİZALTI,TELSİZ BİLUMUM ORDUDA NE VARSA BÜTÜN HERŞEYİ ÇALIŞTIRAN ONARAN BAKIMINI YAPAN ASTSUBAYIN TİPLEMELERİNDEN HOŞNUTMUSUNUZ FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM BU KONUDA AYRICA BİR YAZI YAZIP GEREKLİ YERLERE ULAŞTIRMAK İSTİYORUM SAYGILARLA..

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
Cvp:DİZİLERDE VE FİLMLERDEKİ BAŞÇAVUŞ TİPLEMESİ 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 6  
Saygıdeğer Üyelerimiz bu konudan hepimiz şikayetçiyiz,bu konuyu birçok kez yazdık ilgili kuruluşlar nezninde tepkimizi gösterdik bazı dizilerin kaldırılmasını sağladık son olarakta SAMANYOLU TV Kırık kalbler dizisindeki rezaleti RTÜK ve Üsküdar Cumhuriyet savcılığına şikayet ettik (soruşturmanın devam edildiği bildirildi) Ancak bu konuda tüzel kişiliği bulunan ve bizi temsil etmesi gereken TEMAD yönetiminin gerekli yasal işlemi yapması gerekiyordu Bu art niyetli kişilerden birkaçının tazminata mahkum edilmesi çaydırıcı nitelik taşıyacaktır.
TEMAD YÖNETİMİNE GÖREVİNİ BİRKEZ DAHA HATIRLATIYORUZ
Sizlerinde ilgili kuruluşlar nezninde bize yakışan tarzda tepkimizi ortaya koymaya devam etmelisiniz. Saygılarımızla

Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla