cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:MİTİNGE DAVET... (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 5
BAŞLIK: Cvp:MİTİNGE DAVET...
#854
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -1  
Sevgili Meslekdaşlarım,

TEMAD yönetiminin kendi sitelerinde yayınladıkları gibi 27.05.2007 tarihinde ilan olarak verdikleri konularda herhangi bir gelişme kaydedilmemesi nedeniyle, 23 Mayıs 2009 tarihinde Ankara'da bir miting planladıklarını öğrenmiş bulunuyoruz.

TEMAD yönetimini zorlama ile de olsa almış oldukları bu karar nedeni ile kutluyor, şahsım olarak o gün ailem ile orada olacağımı ilan ediyorum.

Konu eminim tüm meslekdaşlarımızca belirlenen miting tarihine kadar detayları ile tartışılacak, fikirler öne sürelecektir. Bende kısaca kendi fikirlerimi, kafamdaki soru işaretlerini sizlerle paylaşmak istiyor, sizlerinde bu yapılacaklar listesine katkıda bulunmanızı bekliyorum. Bu listeye kısaca ben yönetimde olsam nasıl yapardım diyebiliriz.

-İlk önce tüm şube başkanlarını Ankara'da toplantıya davet eder ve bunu basın ile paylaşırdım.
-Yaşanan gelişmeleri ve süreci detayları ile anlatır, neden bu aşamaya gelindiği konusunda kendilerini bilgilendirirdim.
-Planlanan miting için yapılan yasal yazılı başvurularımızın bir kopyalarını üyeleri ile paylaşmak üzere kendilerine verirdim.
-İzin alınması halinde yapılması planlanan miting konusunda yasalar çerçevesinde yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı listeler ve kendilerinden bu konuda aşama aşama beklentilerimizi anlatırdım.
-Yasal iznin alınmasından sonra TEMAD web sitesinde daha düzgün ifadeler ile miting için gerekli duyuruyu yaparak kararlılığımızı ilan ederdim. (Mitin çağrısının okunması 17 Nisan 2009 tarihi, saat 11.32 itibarı ile 444 kişidir.)
-Her ne kadar Ankara üyeleri delege olarak seçimler esnasında kendilerini seçmemiş iseler de Genel Merkez olarak iddia edildiği gibi kendi çabaları ile iki misli üye sayısını arttırdıkları Ankara üyelerinin çoğunlukta olduğu bölgeleri yönetimin mesai saatleri içerisinde ziyaret eder, desteklerini isterdim.
-Tüm Türkiye'den gelecek katılımcılar için ivedilikle genel merkezde bir koordinasyon merkezi teşkil eder, Türkiye'yi bölgelere bölerek her bölge için bir sorumlu tespit eder, sonuçların en üst yönetimde organize bir şekilde toplanmasını sağlardım.
-Bu arada basın ile ilişkilerimi arttırır, basın ve yayın organlarında mitingin daha da çok yer alabilmesi için genel kurul seçimi öncesinde olduğu gibi daha önceden açık oturumlara çıkarak, davamızda ki haklılığımızı kamuoyu ile paylaşırdım.
-Bir meslekdaşımızın bizler ile paylaştığı gibi sayın Umut Talu gibi yazarlarımızı, TEMAD seçimlerinde boy gösteren her partiden siyasetçilerimizi mitingimize davet, katılmaları için teşvik ederdim.
-Kendi resmi web sitemde sanal isimler ile bu davaya gerçekten gönül vermiş insanların daha fazla yıpratılmasına, tek kalemden çıkmış, seviyesi belli olan yazıların yönetim kurulu üyelerinin adını kullanarak yayınlantılmasına izin vermezdim.
-Lider olduğumu hissettirir ve toplumu bir amaç etrafında toplamak için gerekli açıklayıcı, kucaklayıcı açıklamaları yaparak her kesimi kucaklardım.


Katılımlarınızı bekliyorum, saygılarımla.

Erhan Mert
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/04/2009 11:44 tarafından Erhan Mert.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#855
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 1  
Mitinğden maksadımız ne, neler istiyoruz, orada neleri dile getireceğiz, basın yada ilgili/görevlilerle kimler iletişim kuracak .İllerden hangi araçla gelenler nerede buluşacak, mitinğ alanına nasıl intikal edilecek, mitinğ alanında ne kadar kalınacak, nasıl terkedilecek, alanda kalanlar olacak mı(çadır nöbeti gibi).Temad tarafından bunların planlanmasının ivedi yapılarak üyelere yada en azından şubelere bildirilmesi lazım.
Ayrıca bu eylem kararı tartışılarak verilse daha doğru olurdu.Bu eylem önünde veya sonunda bazı eylemlerle desteklenmelidir.
En azından bütün şubeler "mutlaka" eylem öncesi haftası bulundukları şehirlerde Atatürk anıtlarına çeleng koymalı bundan bütün ulusal ve yerel basının haberi olmalı.Ve oralarda basının önünde denilmelidir ki:"Atam müsadenizle cumartesi Anıtkabirde huzurunuza çıkacağız ve ardından Ankara meydanlarında haykırışımızı duymayan yetkili/ilgilileri Türk halkına şikayet edeceğiz."
Saygılarımla.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#856
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -3  
Sayın MERT;
Fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkürler.Ama isterseniz şahsınızın ön plana çıkma isteği ile ilgili yazdıklarınızı isterseniz şimdilik bir kenara bırakalım..Şu an yapacağımız eyleme odaklanalım ne dersiniz?,
(-Her ne kadar Ankara üyeleri delege olarak seçimler esnasında kendilerini seçmemiş iseler de Genel Merkez olarak iddia edildiği gibi kendi çabaları ile iki misli üye sayısını arttırdıkları Ankara üyelerinin çoğunlukta olduğu bölgeleri yönetimin mesai saatleri içerisinde ziyaret eder, desteklerini isterdim.)Yazmışsınız ama kendinizle çelişki içindesiniz.Daha önce defaten Ayrık otları nedeni ile kerhende olsa Genel Merkezi desteklediğinizi belirttiniz.Kaldıki diğer guruptanda Ankara Delegeleri mevcut....
(-Bir meslekdaşımızın bizler ile paylaştığı gibi sayın Umut Talu gibi yazarlarımızı, TEMAD seçimlerinde boy gösteren her partiden siyasetçilerimizi mitingimize davet, katılmaları için teşvik ederdim.)Bahsettiğiniz isimde de bir yazar bulamadım bizzat davet etmeyi düşünüyordum...
Bilgilerinize.....
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/04/2009 13:45 tarafından Cengiz ERTEN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#857
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -1  
Sevgili TEMAD Denetim Kurulu Üyesi Arkadaşımız,

Ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya çalışmıyorum. İnsanları tahrik ederek, bundan prim yapmaya çalışıyorsanız bunun için boşuna uğraşmayın, hayal kırıklığına uğrarsınız. Burada önemli olan seviyedir, ve seviyeyi korumaktır.

Bu sitede yazan hiç bir arkadaşımızın kendini ön plana çıkarmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Ben fikirlerimi paylaşırken bu güne kadar herhangi bir miting planlamamış/gerçekleştirmemiş yönetime katkıda bulunmak, arkadaşlarımı ise katkıda bulunmaya teşvik etmek istiyorum.

Ancak sizler yönetim olarak, bu tür katkılara, önerilere açık olmadığınız için diktiğiniz elbisenin insanlara uymasını istiyorsunuz. Ayinesi iştir kişinin sözüne bakılmaz diye çok güzel bir atasözümüz var. Bu yönetimin ne yaptığını ve yapamadığını meslekdaşlarımız gayet güzel biliyorlar.

Bizlerin ne yapmasını beklediğiniz ise çok tehlikeli sınırlara gitmeye başladı ve artık bu sitede azınlığın tahakkümü söz konusu olmaya başladı.

Hiç kimsenin tetikçiliğini yapmanıza gerek yok. Varsa bir icraatınız çıkar bunu bizler ile paylaşırsınız. Bizler sadece yapılması planlanan mitingi başarılı olması için girişimde bulunuyoruz. Sehven yapılan bir isim yanlışlığını ise, şeker bulmuş çocuk gibi sevinerek ifade etmenin bir anlamı olmadığını değerlendiriyorum.

Türk Dil Kurumunun web sitesinde ise yazınızda bulunan kelimelerin doğru yazılımları bulunmaktadır.

Sizlerin ve yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımın faydalanması ve forum kurulları dışına çıkarak şahsımı direk hedef alan yazılar yazmamanız dileğiyle.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#858
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 56  
Sn.Erten Bende Sn.Erhan Mert'in yazdıklarına imzamı atarım öneriler,eleştirilerden neden bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz?katılım ilgidir, değerlendirmeniz gerekiyor ama siz hep savunma psikolojisi ile imalarla, mesnetsiz yuvarlak laflarla savunmalar içindesiniz her yazılana maydonoz olmak zorunluluğunu hissediyorsunuz; Sizi anlamıyorum ve açık ifade ediyorum bu tavrınız beni rahatsız ediyor; Yönetimlerin görevi başarmaktır, mazeret üretmek değil Yönetimde olan biri olarak bunları değerlendirmeye aldığınızı belirtin de bu zümre sizlerin kendilerini önemsediğini dikkate aldığını hissetsin . Bu desteği karşınıza değil yanınıza alın ve başarmak için gayret gösterin siz bu yönetimde yeni olabilirsiniz ama bu yönetim üç dönemdir iktidarda üç tane sorunumuzu çözdümü? Gerisi teferruattır.
Bu yürüyüş fiyasko ile sonuçlanırsa bunun müsebbibi üyeler değil yönetimdir iyi organize edilmeli sadece yürüyüşün bir günlük gündem oluşturulacağını belirtenlere kulak verin yürüyüşten sonra gerekirse aylar sürecek eylemlerle birlikte yürütülmelidir sesimine kulak verin Seçimlerden önce destek için yaptığınız gibi şubeleri ziyaret edin veya bölge toplantıları ile şube yöneticilerimizle istişare ederek karar verin,katılımı sağlayın. EYLEM EYLEM DİYORDUNUZ İŞTE BEN TARİHİ VE YERİ İLAN ETTİM GÖREVİMİ YAPTIM İSTEYEN KATILSIN GİBİ SIĞ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDE OLMAYACAĞINIZI UMUYORUM Bu yazdıklarımızla işinizi zorlaştırmak eleştirmek gibi bir düşüncemiz yok testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur biz dost olarak uyarıyoruz daha mükemmelini arzuluyoruz ve bunu seslendiriyoruz. Başarılı olması için tüm gayretin gösterilmesini arkadaşlarımdan istirham ediyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#859
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -3  
Sayın MERT;
Size cevap yazma gereği bile duymuyorum.Sayın GÜRPINAR konu başlığına bakınca yazılması gerekenler nedir bir kez daha düşündüm ve cevap yazdığım meslektaşımın yazısını bir kez daha okudum.Sizcede yazılması gerekenler onlar ise O zaman önünüzde saygı ile eğilmekten başka bir şey yapamam.Her yazılana diye başlayarak maydonoz olma ile biten cümlenizi size yakıştıramadım bilesiniz.Amaç eğer herkesin aklına geleni ve canı istediği gibi yazması ise onada bir sözüm olamaz...Benim yazdığım yazıyı incelerseniz fikirleri olanın yönetimle paylaşmasını istediğimi görebilirsiniz.Burdaki amaçta beyin fırtınası yapmak idi.Kaale almayacaksak neden bunu isteyeyim.Ön yargıyı yıkmak için eskileri kaşımamak gerektiği inancındayım.Sonuç inşallah fiyasko ile bitmez.Ama aksi olursa sebep bir tek yönetimde olmaz, tüm üyelerinde olur.Hayatımızda bir kez birşeyler yapmak için elimizi taşın altına koymamız gerektiğini anlamamız lazım...Eskileri kaşımamız için önümüzde daha çok günler olacak eminim ama zamanı şimdi değil...
Saygılarımla.....

NOT: Sayın MERT; Hayatım boyunca kimsenin adamıda olmadım tetikçilik asla yapmadım, yapmamda sanırım aynaya bakarak bunu yazdınız...
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 16/04/2009 14:15 tarafından Cengiz ERTEN.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla