cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:MİTİNGE DAVET... (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 5
BAŞLIK: Cvp:MİTİNGE DAVET...
#1056
DAMAR ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY http://www.facebook.com/home.php Doğum Günü: 1968-02-12
Cvp:MİTİNGE DAVET... 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 5  
17 Mayısta Türkiyenin her tarafından Ankaraya yürüyüş kararı alan (malum Parti), aynı gün Cumhuriyet Mitingi yapılacak olması nedeniyle eylem tarihini değiştirdi. (malum Parti Meclisi) 17 Mayısta Ankaraya yürüyüş yerine 24 Mayısta İstanbul ve Vanda iki ayrı miting yapma kararı ..
bu haber 1 ay öncesinde açıklanmıştı.Sayın TEMAD yönetiminin gerekçeleri arasında olan bu konu gözden kaçmış galiba??
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 11/05/2009 16:17 tarafından DAMAR. Sebep: noktalama
 
Gunesin sana gelmesini istiyorsan, golgeden cik!
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1059
Cvp:MİTİNGE DAVET... 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 8  
Söz konusu camia benim camiam olunca insan ister istemez üzülüyor. Gasp edilen haklarımnız, bize atılan kazıklar karşısında bir araya gelip bir şeyler yapma konusunda camiamıza önderlik edecek olan dernek yönetimi miting kararı alıyor. Önce bu kararı aldığı için tebrik ve kutlamaya boğuluyor. Krararın açıklanmasının hemen arkasından, mitingin iptal edileceği konusunda değişik ağızlardan haberler yayılıyor. Günler geçiyor asıl karar vericilerden ses yok. Karar verici hiç bir mali külfeti olmayan bu platformlardan, açık açık, iki satırlık, "miting konusundaki son kararı, şubelerimizle yapacağımız bölge toplantısı sonunda açıklayacağız" türü bir net basit açıklama yapılsa karmaşanın büyük bölümü hallolacak. Ama yapmıyor. Şimdi sıkı durun, son aşamada, camiamızın sahipsizliği konusundaki durumun komik mi, acı mı olduğuna siz karar verin. Genel merkezi denetlemekle, bir anlamda icraatların hesabını sormakla görevli değerli bir meslektaşımız, karar mekanizması olan genel merkez yönetminin yapması gereken üyeleri bilgilendirme görevini, mitingin iptal edildiği açıklamasını, derneğin bir il başkanın net açık olarak yapış olmasına teşekkür ediyor. Az daha unutuyordum. Bir de mitingin ertelenmesinin uygun ve iyi olmasına gerekçe ararken birileri de meclisin 1 Ekimde açılacağı gibi bir gerekçe ileri sürüyor. Şu anda TBMM tailde mi ki, haklarımız konusunda yasal düzenleme yapılacaksa niçin ekim ayı beklensin ki. Altmışlı ellili yaşlarımızdaki bizler de çocuğuz ya söylenenlere kanıyoruz(!), teskin oluyoruz. Ekim ayının telaffuz edilmesinden kasıt sanırım, uslu durduk diye, 23 Mayıs mitingini erteledik, birilerini zor durumda bırakmadık diye, ekim ayında karşılığını alacağız, mükkafatlandırılacağız denmek isteniyor. Uyu yavrum ninni uyutayım seni durumları yani.
Sayın Ersen Gürpınar ve Sayın İsmail Turan büyüklerim, iyi ki sizler varsınız iyi ki meslektaşımsınız. Bunalan camiama soluk oluyorsunuz. Sahipsiz camiaya sahip çıkanlara, her şeyi sabırla döne döne anlatanlara, açıklayanlara selam olsun..
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 11/05/2009 21:40 tarafından tedbir33.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1063
Cvp:MİTİNGE DAVET... 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 4  
Bundan 6 gün önce 23 Mayıs'ta yapılacak mitingin ertelendiğini burada bildirmiştim.Kayıtlı olduğum şube panosuna Temad Genel Merkezinden gelen bir mesajla mitingin ertelendiğini yazan bir yazı asmışlar ve miting için ayarlamış oldukları otobüsü iptal etmişlerdi.Bu olay bütün şubelerin ortak kararıdır demenin yanlış olduğunu gösterir.Temad Genel Merkezi olarak 23 Mayıs'ta miting kararı almışsın,bunun anlamı şudur ben bütün şubelerimle ortak karar alarak 23 Mayıs'ta miting kararı aldım.Mitinge 20 gün kala bütün şubelerin fikirlerini almak için neden tekrar toplantılar yaparsın.Eğer şubelerin fikrini almadan miting kararı almışsan buda ayrı bir hata.Havaların limoni olduğu Mayıs ayında kimse kamplara gitmez.Hatamı istiyorsunuz şubelerinize 1 hafta önce mitingin ertelendiğini bildireceksiniz,mesaj panosuna gelen yazılardan mitinge davet konulu yazıları yayına vereceksiniz.İnsanların umutlarını devam ettirme adına erteleme kararı aldıktan bir hafta sonra mesaj panosunda yayınlayacaksınız.2 nci kez iktidara geldiğiniz seneler içinde biz emeklilere ne kazandırdınız.Ben emekli olalı 5 yıl oluyor ve emekli olduğumdan günden bu yanada Temadın içindeyim,temada üye yapmak için arkadaşlarıma şu haklarınız alınacak,bu haklarınız alacak diye sizlere güvenerek yalan söyledim.Bundan sonra ben bu konuda inandırıcı olamam.Ben olamayacağıma göre sizlerde bundan sonra inandırıcı olabilirmisiniz.Kesinlikle hayır ,peki o zaman o koltukta oturmaya neden devam ediyorsunuz ? Yıllardır bizleri oyalayan Hükümet ve Genelkurmay gibi sizlerdemi bizleri oyalamayı öğrendiniz.Helal olsun............
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1066
Cvp:MİTİNGE DAVET... 14 Yıl, 11 Ay önce Karma: 6  
TEMAD malesef umut tacirliği yapmıştır.Olumsuz görüş bildiren şubelerin güdümüne girmiştir.Kendi aldığı kararın arkasında duramayan Yönetim iradesiz davranmıştır.E.Assubayları düşünen bir yönetim anlayışı olsaydı bu şube Başkanlarına derhal görevden el çektirir.Yeni Başkanlarla yola devam eder ve mitingi ileri bir tarihte yapardı.Bunlara kim güvenirde üye olur veya miting yapar.Yalan.dolan,hakaret,sansür oyalama kandırma hepsi bunlarda. KOLTUK UĞRUNA YAZIK ETTİLER E.ASSUBAYLARA..
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1089
Cvp:MİTİNGE DAVET... 14 Yıl, 10 Ay önce Karma: 56  
Saygıdeğer Arkadaşlarım
TEMAD eylemler konusunda önce şubelerin katılımı az olacak dedi, ardından 23 MAYIS'da protesto yörüyüşünü ilan etti. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olduğu için kibarca uyardık tam destek veriyoruz ama sadece yürüyüş 24 saat sonra unutulur ses getiren oturma eylemi,açlık grevi gibi eylemler yapılmalı gerekirse büyük şehirlerimizde de olmalı, ancak bunun olmazsa olmaz şartı şubeler ile koordinasyon ve onların desteğini almaktır dedik. Dediğimiz çıktı eylem şubelerin haklı çekinceleri yüzünden iptal edildi.
Gnkur.Başkanımız Sn.Org.İlker BAŞBUĞ hakikaten reform yanlısı adil bir komutan ama çevresindeki önyargıları sanıyorum kendisi de aşamıyor, reformlar hayata geçmiyor sesimizi, haksızlıklarımızı daha gür bir sesle haykırmalıyız. TEMAD Basınla olan o meşhur ilişkisini kullanmak için ne bekliyor protesto yürüyüşü için binler gerekiyor ama diğer eylemler için 50 gönüllü yeterli olabilir Sn.TEMAD yönetimi siz hazır mısınız, yüreğiniz yetiyorsa hodri meydan, biz desteğe hazırız. Arzu ederseniz size gönüllü listesini sunabiliriz.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 02/06/2009 14:40 tarafından EMEKLİASSUBAY.
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1090
DAMAR ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY http://www.facebook.com/home.php Doğum Günü: 1968-02-12
Cvp:MİTİNGE DAVET... 14 Yıl, 10 Ay önce Karma: 5  
Sayın TEMAD yönetiminden yeni miting tarihini açıklamasını rica ediyorum..
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Gunesin sana gelmesini istiyorsan, golgeden cik!
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla