Bilmem yazsam mı yazmasam mı ? Çok düşündüm.Lakin Şeytan ayrıntıda saklı.
Eylem yapıyoruz.Tamam mı? Tamam.Eyvallah.Sonuna kadar destekliyoruz.
Lakin 23 mayıs da yürüdük ve haklılığımızı haykırdık.Hemen öncesinde,sonrasında yada esnasında kamuoyunu sarsıcı bir olay oldu.Bizim olay giderse güme nedir B planınız ?
Bu eylemden ilgililer/yetkililer diyelim ki tınmadı. Onları bıktırıncaya/yıldırıncaya kadar sesinizi duyuracak nedir C planınız ?
Yaptığınız eylemin ağırlığını arttıracak,bir yerlerden kurşun gibi ağırlığını hissettirecek nerede ikincil ve destekleyici nitelikteki eylem planlarınız ?
Yok mu ?... Ya da bunlar bizlerden gizli mi ?
Benim aklıma gelenler(Şubelerin Atatürk anıtlarına çelenk koymaları,yaşlılar ve çocuk yurtlarını ziyaret,Gazi,Şehit yakınlarını ziyaret).Diğer değerli büyüklerimin akıl ettikleri(Devam eden çadır eylemleri gb).Bunlar hakkında düşünceniz ? Yorum yok mu ?...
Sizin bu işi İllahaki;Eninde sonunda başarmak için bir andınız var mı yok mu ?
Yok maksat meslekdaşlarımın gazını almaksa alternatif tıp şifalı otlarla bu işi çok daha iyi yapıyor.
Yazmam gerekiyordu, çünkü ; Başarısız bir eylem mücadelenin başarılı olma sürecini yok eder(nacizane görüşüm;dikkat ederseniz zora sokar demiyorum)."Bak işte ,herşeyi yaptık, olmuyor" sözü herşeyi bitirir.
Eylem kararı(şekli,zamanı ve diğer vasıfları) tartışarak belirlenmeliydi, ne yazık ki; Bu imkan kullanılamadı.Bari bundan sonrası çok hızlı alabildiğine açık ve demokratik bir şekilde düzenlemelidir.
Bu işte bilerek yada bilmeyerek sorumluluğu yada katkısı olanları tarih yazar.
Bu yazdıklarım doğruyu ve iyiyi bulmak adınaydı.Hiçbir meslekdaşım inancını ve heyecanını kaybetmesin.Bende bu düşüncelerime rağmen; Bu eylem gerçekleştirilebilirse: Doğru,İyi ve Hak adına Allahın izniyle orada olacağım.
Saygı, sevgi ve muhabbetlerimle...
|