cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
Cvp:Susmak ve TEMAD (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 0
BAÞLIK: Cvp:Susmak ve TEMAD
#550
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 2  
KELE " YIKANDIN MI " DEMÝÞLER," TARANDIM BÝLE " DEMÝÞ.Sözün yorumunu sizlere býrakýyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 17/03/2009 19:13 tarafýndan EMEKLÝASSUBAY.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#552
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 2  
Deðerli Meslekdaþlarým
Biz TEMAD'ý deðil yönetimi eleþtirmekteyiz bu böylece biline ayrýca maksadýmýzda üzüm yemektir baþka türlü yorumlayanlarýn niyetinden þüphe ederim. Eleþtirilecek çok konu var velakin dediðim gibi TEMAD yýpranýr diye korkarýz ve o yüzden çekinmekteyiz. TEMAD bizi önemsemek istemEZ çünki biz kral çýplak diyenlerdeniz.
Sn.A.Argýn kardeþim bir ata baþçavuþ denmesinden rahatsýzlýk duymuþ kendine göre haklýdýr TEMAD yönetimi bakanlýða gidip tepki vermiþ arkalarýndan bunlarýn baþka iþi yokmu adam evladýnýn ve kendi adýný ata veriyor demiþlerdir bende atýn asil hayvan olduðunu atlara birçok kiþinin ve prenslerin adýnýn verildiðini TEMAD bunun yerine daha önemli konulara mesai harcasýn dileðinde bulunmuþtum Fakat arkadaþýmýz ata baþçavuþ Mithat derlerse alýnmazmýsýn diyor bundan ziyade ben tavuða baþçavuþ adýný takarak her dizide kene düþmaný baþçavuþ denilmesine alýnýrým Tavuða kene düþmaný baþçavuþ denmesine tepki yok ata tepki varsa burada bir yanlýþ olduðunu düþünürüm hele,hele bunu açýklayan mesajým yayýnlanmaz ise buna alýnýrým? Allahtan bir yürekli kardeþimiz Ersen bey RTÜK Basýn savcýlýðý,KanalD yapýmcýlar kim varsa tepki gösterdi bu ayýp sona erdi Bu konulara tepki hepimizin görevi ama önce bizi temsil etmesi gereken TEMAD yönetiminin görevidir. Sahi Kayserideki olaydan bu kiþilerin haberi yokmu?Yarýn olay araþtýrýyordu sonucu bekliyorduk derlerse inandýrýcý olamazlar benden hatýrlatmasý
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 17/03/2009 22:37 tarafýndan EMEKLÝASSUBAYLAR.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#554
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 3  
Kayseri'de olayla ilgili Baronun basýn açýklamasý aþaðýdadýr.Konunun takipçisi olanlara en içten saygýlarýmý sunuyorum.

BASIN AÇIKLAMASI
Baromuzca, Kayseri 2. Hava Ýkmal Bakým Merkezindeki Kanunsuz Gözaltý ve meslektaþlarýmýzýn görevlerini ifa etmelerin engellenmesi nedeniyle 12.03.2009 tarihinde basýn açýklamasý yapýlmýþtýr.

Yapýlan basýn açýklamasýnda;

Baro Baþkanýmýz Ali AYDIN; meslektaþlarýmýzýn müracaatlarýnýn yaný sýra Baro olarak Genel Kurmay Baþkanlýðý, Hava Kuvvetleri Komutanlýðý ve Kayseri 2. Hava Ýkmal Bakým Merkezi Komutanlýðý'na konuya iliþkin dilekçe verildiðini belirtmiþlerdir.

Gözaltýnda bulunan astsubaylardan A.B. vekili Av. Mustafa DOKUMACI; müvekkilinin 6 gündür gözaltýnda tutulduðunu, vekaletnamesi olmasýna raðmen müvekkili ile görüþtürülmediðini ve kendisine bilgi verilmediðini, kendisinin vekaletini ibraz etmesine ve hazýrda beklemesine raðmen ifadeye alýnmayarak barodan CMK avukatý çaðrýldýðýný, ancak bu avukat gelmeden müvekkiline 17 sayfa kendi el yazýsý ile ifade yazdýrýldýðýný ve bu sýrada müvekkilinin yanýnda avukat bulunmadýðýný, alýnan ifadelerin hukuka aykýrý olmasý nedeniyle geçersiz olduðunu, bu aþamalar bittikten sonra ancak müvekkili ile görüþmesine izin verildiðini ancak bu iznin müvekkilinin ifadesi alýndýktan sonra verilmesi nedeniyle hukuki faydasýnýn kalmadýðýný, yapýlan hukuksuzluklarýn kendisine tastik ettirilmeye çalýþtýðýný ve yasal haklarýnýn bir ulufe gibi verilmesini kabul etmediðini, yapýlan bu hukuksuz iþlemlerle müvekkilinin savunma hakkýný kullanamadýðýný ve kendisinin mesleki görevini yerine getiremediðini ayrýca müvekkilinin vücut bütünlüðü ve saðlýðý hakkýnda kanunda yasaklý iþlere maruz kaldýðý kaygýsýný taþýdýðýný belirtmiþtir.

Gözaltýnda bulunan astsubaylardan O.G. vekili Av. Musa ÖNCEL; müvekkilinin neden göz altýna alýndýðýnýn kendisine anlatýlmadýðýný, ailesinin ve kendisinin müvekkili ile görüþmesine izin verilmediðini, müvekkilinin nerede olduðu hakkýnda kendilerine 5 gün bilgi verilmediði, bu süre içerisinde avukatsýz olarak müvekkilinin 3 kez ifadesinin alýndýðýný, müvekkili ile görüþtüðünde onun halinin çok kötü, yorgun ve ürkek olduðunu gözlemlediðini, kendisinin ifade alýnmasý esnasýnda yaklaþýk iki gün Kayseri 2.Hava Ýkmal Bakým Merkezi Komutanlýðýnda zaman geçirdiðini ve bu esnada bir yetkilinin müvekkiline ve gözaltýnda bulunan diðer astsubaya"asit kuyularýna sizleri de atarýz, yapmadýðýmýz þey deðil, öldürün gitsin bunlarý"þeklinde ifadede bulunduðuna þahit olduðunu, müvekkilinin hayatýndan endiþe duyduðu için Savcýlýða dilekçe verdiðini belirtmiþtir.

Av. Vedat ÖRNEK ise; müvekkilinin ailesi ile görüþtürülmediðini ve tanýk olarak ifadesine baþvurulan iki bayana manevi baský yapýldýðýný belirtmiþtir.

Kaynak: Kayseri barosu basýn açýklamasý.
http://www.kayseribarosu.org.tr/pxp/posts/basin-aciklamasi93.php
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 17/03/2009 17:13 tarafýndan yasarcakan.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#585
Cvp:Susmak ve TEMAD (Varmýsýnýz) 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 3  
Deðerli TEMAD yöneticileri,
Yýllardýr verilmeyen özlük haklarýmýz için GK.Bþk.lýðý ve Hükümet arasýnda sürekli pinpon topu gibi gidip geliyoruz. Paslaþmalar,adres göstermeler derken 2008 gitti.2009 da gidiyor. Parti Gn.Bþk.Yard.na dosya vererek aracýlýða soyundurulmasý falan hepsi hikaye.Pekala siz de biliyorsunuz ki bu da bir oyalamacadan ibarettir.Gündemi veya koltuðu kurtarma faaliyetleri de olabilir.Sizlere bir teklifim var.Þurada seçime az bir zaman kaldý.Malum TBMM'de "Hakimiyet kayýtsýz þartsýz milletindir"yazýlý.Her ne kadar bizim için iþletilmiyorsa da bu seçimde bunu hatýrlatmak gerekir.

TEMAD olarak bir basýn açýklamasýný dernek sitesin de ve diðer þubelerimizin sitelerin de,siteleri olmayanlar da dernek camlarýna basýn açýklamasýný asabilirler.Medya kuruluþlarýna da gönderebilirsiniz.

Bütün meslektaþlarýmýzý,bize hakkýmýz olan özlük haklarýmýzý vermeyen iktidar partisine oy vermemeye çaðýrabilirsiniz.Bizim için çýkarýlacak kanunun yerinin TBMM olduðunu hatýrlatabilirsiniz.Konu bizim özlük haklarýmýz olunca bize GK.Bþk.lýðýný adres gösterenlere hakimiyetin kayýtsýz þartsýz millete ait olduðunu hatýrlatabilirsiniz.Bir sayfa,kýsa ve öz bir basýn açýklamasý.Nalýna ve mýhýna dokunmadan deðil.Bilakis hem nalýna hemde mýhýna dokundurulacak biz basýn açýklamasý.VARMISINIZ.

Susmak ve TEMAD Baþlýklý yazýya inat VARMISINIZ
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 20/03/2009 01:19 tarafýndan yasarcakan.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#586
ery ()
Þu An Sitede Deðil Kullanýcý bilgilerini görmek için týklayýn
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 3  
Sn.Çakan AKP Gn.Bþk.Yrd. sýnýn da gönderdiði üst yazýyý Temad sitesinden bi okuyun. Temad adý anýlmýyor bile...Birde o yazý baþ köþede yayýnlanýyor.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#587
Cvp:Susmak ve TEMAD 15 Yýl, 1 Ay önce Karma: 3  
Biliyorum Sayýn ery.MSB'na giden yazý da Sayýn Dernek baþkanýmýzýn adý var,ünvaný yok.sanki bir Emekli Asb.bir dosya vermiþ Parti Gn.Bþk.Yard.da dosyayý MSB'ye göndermiþ,hepsi bu.Yerel seçimler öncesinde yapýlan bir oyalamaca olduðunu düþünüyorum.
Saygýlar bizden.1983-KKK
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 20/03/2009 01:44 tarafýndan yasarcakan.
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
EN ÜST Cevapla