cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
Cvp:OYAK kesintileri (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 0
BAÞLIK: Cvp:OYAK kesintileri
Cvp:OYAK kesintileri 11 Yýl, 7 Ay önce Karma: 0  
Sayýn arkadaþým,
Aslýna bakýlýrsa mevcut durum daha adaletli gibi. Mesela bir çavuþun maaþý diyelim ki 1ooo TL. Albay 2500 TL.Birinden 100 birinden 250 kesiyor. Þimdi bu ikisinden kaç lira keseceksin.o zaman en düþüðe göre ayarlacanak mecburen. Bu rakam ne olacak, ileriki zamanlarda neye göre deðiþecek. Her kafadan bir ses çýkar. Daha zor ve haksýzlýk olur kanýmca.Bir de þu var konut kredisi mesela kesilen paran ne olsa da 15 yýlýn doldumu herkese ayný krediyi veriyor 120.000 TL. Generalin birikimi 200.000 assubayýn 70.000 ikisi de 120.000 alabiliyor. Bu da iyi biþey. Ama 15 yýl uzun bir süre esas bu süreyi kýsaltsýn bence.Ben bunu yazdým mesela genel kurula götürün diye.Kayýtlara aldýk dediler.Neyse en güzeli siteyi iyice incelemek ve sorularýmýzý mail ile sormak. Ne yazdýysam cevap veriyorlar valla.Ama memurlar net diye bir sayfa var bilirsiniz. Burada yazýlanlarý okuyunca mesleðimden utanýyorum valla. O kadar cahil, bilgisizler ki ben de bunlarla mücadele ediyorum. Bizim imajýmýzý zedelemeye kimsenin hakký yok. Her þey ortada birbirinize sorup abuk sabuk geyiklerle uðraþacaðýnýza okuyun, inceleyin araþtýrýn. inernet diye bir þey var, ne arasan buluyorsun, saygýlar..

Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
      Baþlýk Yazar Tarih
    emo
OYAK kesintileri
kilroyxlarge 09/01/2011 03:10
    thread link
thread linkthread link Cvp:OYAK kesintileri
EMEKLÝASSUBAYLAR 09/01/2011 14:24
    thread link
thread linkthread link Cvp:OYAK kesintileri
kilroyxlarge 09/01/2011 20:14
    thread link
thread linkthread linkthread link Cvp:OYAK kesintileri