cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:İZMİR TOPLANTISI (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 1
BAŞLIK: Cvp:İZMİR TOPLANTISI
#1710
Cvp:İZMİR TOPLANTISI 14 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0  
IŞIGI GÖRDÜM,HEYECANI HİSSETTİM.

NE MUTLU Kİ,BİR ARAYA GELEBİLİYOR,BİRBİRİMİZİ DİNLİYOR,AÇIK VE NET OLARAK SORUNLARI GÖREBİLİYORUZ. BİR KAÇ BAŞLIK ALTINDADA OLSA SORUN BELLİ, O ZAMAN ÇÖZÜM OLACAKTIR, BU İŞ BAŞARILACAKTIR.

BİRİLERİ SOKAGI İŞERET ETSEDE,HEM SOKAKTA HEMDE TÜM PLATFORLARDA OLACAGIZ,HAKLARIMIZI ALACAGIZ.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1713
Cvp:İZMİR TOPLANTISI 14 Yıl, 6 Ay önce Karma: 0  
Sözde değil,özde biz bir aileyiz.
Sitemizde yazılarından tanıdığım arkadaşlarımı,yüzyüze görmekten,tanımaktan mutlu oldum.Assubay ortak paydasında buluştuğumuz arkadaşlardan Sayın Atılgan dışında hiç bir arkadaşımı tanımıyordum.Ancak biraraya geldiğimizde,kendimi tanımadığım kişiler arasında değil,ailem arasında hissettim.
Devamının (sorunlarımızın konu başlığı ile )gelmesini diler,toplantıyı düzenleyen,Sayın Gürpınar'a,Sayın Atılgan'a,ev sahipliği yapan Temad Balcova şube yönetimine ve bu güzel duyguları yaşatan tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1714
Cvp:İZMİR TOPLANTISI 14 Yıl, 6 Ay önce Karma: 2  
Saygıdeğer Arkadaşlarım,
İzmir'de ikamet eden sitemiz üyesi arkadaşlarımız TEMAD BALÇOVA tesislerinde 27 Ekim 2009 günü olağan toplantılarından birini gerçekleştirmişlerdir. Onur mücadelesine destek olduğuna inandığımız bu toplantıya nezaket gösterip katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.Toplantıda yer alan konuşmaların içeriğini site yönetimi sayın Gürpınar'ın kaleminden bizlere duyurduğu için tekrar bahsetmeyeceğim.

Bizlere ev sahipliği yapan TEMAD Balçova Yönetimi'ne ve Sayın Gürpınar'a, ayrıca dostça sıcak bir aile ortamı yaratan,saygı ve sevgi çemberinde değerli fikirleri ile sorunlarımıza çözüm önerileri sunan tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ve saygılarımızı sunarım.Bundan sonraki yapılacak toplantılarımıza katılımcı arkadaşlarımızın sayısal olarak daha da artacağının, daha somut ve etkin kararlar etrafında birleşileceğinin ışığını gördüm; bunun zümremiz adına umut verici bir gelişme olduğunu değerlendiriyorum.Katılımcı arkadaşlarımızın bir kısmını şahsen tanıyordum,bir çoğu ile de yeni tanışmaktan,birlik ve beraberlik içinde olmaktan son derece mutlu oldum.
Assubay Onur Mücadelesine emek verip katkı sunan tüm meslektaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#1721
Cvp:İZMİR TOPLANTISI 14 Yıl, 6 Ay önce Karma: 1  
Salı günü Balçova TEMAD'da yönetimin bilgisi dahilinde ve Sn.Ersen GÜRPINAR ile Sn.Mehmet ATILGAN' ın ev sahipliği yaptığı duyarlı ve ilgili emekli Assubay'larımızın katılımıyla gerçekleşen gündemimizle ilgili toplantı kanımca çok yararlı geçmiştir.Ancak üç saat gibi zaman geçmesine rağmen toplantı sonucu tam olarak netleşmemiştir.Bu tür toplantıların daha erken saatlerden başlamak üzere aralarda onar dakikalık istirahatler verilerek daha uzun zamana yayılmasının daha faydalı olacağı kanaatindeyim.Sitede yazan ancak şahsen tanımadığım değerli büyüklerimi ve meslekdaşlarımı tanıma fırsatı bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca başta Balçova TEMAD başkanı Sn Faruk beye,yönetim kurulu üyeleri Sn.Erdoğan ve Abdullah beye katkı ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunarım.Umarım en kısa sürede tekrar bir araya geliriz.Saygılarımla...
Kubilay AKBULUT
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla