cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:MİTİNGE DAVET... (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 5
BAŞLIK: Cvp:MİTİNGE DAVET...
#876
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 0  
asbhüseyin yazan:
QUOTE:
değerli büyüklerim,
emekliassubaylar org ve TEMAD sitelerinde mesajlar yazan üyelerimizin tek ortak noktaları var.bir zamanlar assubay olarak görev yapmış olmaları değil,assubaylık görevini onurlarıyla yapmış olmalarıdır.bu gün ister sizin gibi emekli, ister benim gibi görevde bulunan insanlar bu onurun mücadelesi için çaba göstermekteler.zaten haksızlıkla mücadele etmeyen,onurunun peşine düşmemiş hasbelkader meslektaşlarımızın ne TEMAD dan ne org sitemizden ne de yapılan tüm buna benzer faaliyetlerden haberlerinin olduğunu sanmıyorum.onlar bu defteri kapatalı çok oluyor.bu sebeple hepimizin aynı amaç için burada olduğunu lütfen unutmayalım.


Sevgili arkadaşım

Bu söylemlerinize ve düşüncelerinize katılmak mümkün değil. Bu iki sitenin haricinde yazı yazan arkadaşlarımız veya sitelerde yazı yazmayan ancak her alanda mücalemiz için çalışan arkadaşlarımız ONURSUZ mu bu nasıl bir düşüncedir.

Sizi meslektaşlarınız hakkında böyle ithamlarda bulunmanızdan dolayı kınıyor ve saygılı olmaya davet ediyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#877
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: -1  
Saygıdeğer meslektaşım YILDIRIM, sizi ve sevgili kardeşimiz Hüseyin'i yazılarınızdan tanıyorum. Hüseyin kardeşimizin o manada söylemediğini düşünüyorum. Bazen düşündüklerimizi tam olarak ifade edemediğimiz durumlar da olabiliyor. Her ikinize de saygı ve selamlarımı sunuyor, esenlikler diliyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#878
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 1  
Bilmem yazsam mı yazmasam mı ? Çok düşündüm.Lakin Şeytan ayrıntıda saklı.
Eylem yapıyoruz.Tamam mı? Tamam.Eyvallah.Sonuna kadar destekliyoruz.
Lakin 23 mayıs da yürüdük ve haklılığımızı haykırdık.Hemen öncesinde,sonrasında yada esnasında kamuoyunu sarsıcı bir olay oldu.Bizim olay giderse güme nedir B planınız ?
Bu eylemden ilgililer/yetkililer diyelim ki tınmadı. Onları bıktırıncaya/yıldırıncaya kadar sesinizi duyuracak nedir C planınız ?
Yaptığınız eylemin ağırlığını arttıracak,bir yerlerden kurşun gibi ağırlığını hissettirecek nerede ikincil ve destekleyici nitelikteki eylem planlarınız ?
Yok mu ?... Ya da bunlar bizlerden gizli mi ?
Benim aklıma gelenler(Şubelerin Atatürk anıtlarına çelenk koymaları,yaşlılar ve çocuk yurtlarını ziyaret,Gazi,Şehit yakınlarını ziyaret).Diğer değerli büyüklerimin akıl ettikleri(Devam eden çadır eylemleri gb).Bunlar hakkında düşünceniz ? Yorum yok mu ?...
Sizin bu işi İllahaki;Eninde sonunda başarmak için bir andınız var mı yok mu ?
Yok maksat meslekdaşlarımın gazını almaksa alternatif tıp şifalı otlarla bu işi çok daha iyi yapıyor.
Yazmam gerekiyordu, çünkü ; Başarısız bir eylem mücadelenin başarılı olma sürecini yok eder(nacizane görüşüm;dikkat ederseniz zora sokar demiyorum)."Bak işte ,herşeyi yaptık, olmuyor" sözü herşeyi bitirir.
Eylem kararı(şekli,zamanı ve diğer vasıfları) tartışarak belirlenmeliydi, ne yazık ki; Bu imkan kullanılamadı.Bari bundan sonrası çok hızlı alabildiğine açık ve demokratik bir şekilde düzenlemelidir.
Bu işte bilerek yada bilmeyerek sorumluluğu yada katkısı olanları tarih yazar.
Bu yazdıklarım doğruyu ve iyiyi bulmak adınaydı.Hiçbir meslekdaşım inancını ve heyecanını kaybetmesin.Bende bu düşüncelerime rağmen; Bu eylem gerçekleştirilebilirse: Doğru,İyi ve Hak adına Allahın izniyle orada olacağım.
Saygı, sevgi ve muhabbetlerimle...
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#879
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 8  
Temad Genel Merkez yönetiminin B planı varmı diye endişeye düşenlere şunu hatırlatıyorum. Altı ay önce yapılan seçimli Temad genel kurulu öncesi, şayet o zaman mutfakta birileri yok idiyse, iki ulusal gazeteyi ve üç ulusal televizyonu harekete geçirip röpörtaj haber yaptırıp verebildiklerine göre bu sefer de gerekli PR çalışmasını yapıp işi şansa bıraklamazlar diye umutlanıp, bu konuda olumlu düşünmek istiyorum...
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#880
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 6  
TEMAD'DA PLAN BİTMEZ..!
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#881
Cvp:MİTİNGE DAVET... 15 Yıl önce Karma: 3  
OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR. TEMAD GENL.MRKZ YÖNETİCİLERİNİN EYLEM KARARI AÇIKLAMALARI,EYLEM KARARINI DÖRT GÖZLE BEKLEYEN ZÜMREMİZE MAL OLMUŞ,HATTA GENL.MRZ.YÖNETİMİNİN İZİN VE EMİR KOMUTA ZİNCİRİNİ AŞMIŞTIR...KARAR YANLIŞ ZAMANDA VE PLAN VE KOORDİNASYON SAĞLANMADAN YASAK SAVMA ZİHNİYETİ İLE TBANIN BASKISI İLE OLSADA,YÖNETİMİN HATASI ASSUBAY ZÜMRESİNİN VE TEMAD'ın KARA GÜNÜ,KARAMSARLIĞIMIZIN SON NOKTASI OLMAMASI İÇİN ÇOK AMA ÇOK ÇABA GÖSTERMELİ EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ OLDUĞUMUZU DOSTA DÜŞMANA GÖSTERİP,İSTEKLERİMİZİ NET VE KARARLI OLARAK DİLE GETİRMELİYİZ...
ARTIK YA KONUŞMALIYIZ YADA İLELEBET,ÇOĞUNLUĞUN YAPTIĞ GİBİ BU EYLEM AMAÇ VE SONUCUNA GÖRE TEMAD üyeliğimizden de ayrılıp,köşemize çekilip,kahramanlık anılarımızı kişisel web sitelerimize yazıp,nasıl kahramancahaksız olarak oda hapsi yattığımız,neden kamplardan,ordu evi ve lojmanlardan mevcudumuz oranında yararlanamadığımızı,hastanelerde neden B polikilniğinde muayane olmak zorunda olduğumuzu yazalım.
SAYGILARIMLA

EYLEMİMİZ TÜM TÜRK ASSUBAYLARININ ONUR VE GURUR MÜCADELESİ İLE HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜL SINIRININ,ASSUBAY GERÇEK GÜCÜNÜN TESCİLİ SAYILACAĞINDAN ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR.BU NEDENLE LÜTFEN KATILALM KATILMAYANLARI UYARALIM.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla