cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beğenilen: 2
BAŞLIK: Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL
#760
DAMAR ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cinsiyet: BAY http://www.facebook.com/home.php Doğum Günü: 1968-02-12
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL 15 Yıl önce Karma: 5  
Sayın Cengiz ERTEN abiye buradan teşekkür etmek istiyorum..

nedeni ise TEMAD yönetiminde görev alıp sadece sitemizi ziyaret eden ,yorum yapan tek kişi olduğu için.Sayın büyüklerim TEMAD'ı hergün ziyaret ediyorlar fakat sadece üst kat 5.kata uğrayıp oyun oynamak için..
TEMAD'IN ALACAGI HER TÜRLÜ EYLEM KARARINA DESTEK İSTİYORUM
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Gunesin sana gelmesini istiyorsan, golgeden cik!
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#761
janas ()
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL 15 Yıl önce Karma: 0  
Olağanüstü bir Genel kurul talebinde bulunmak bence erken.Bu konuda talepte bulunulduğu takdirde sonuç üzerinde kesin etkili olabilecek konumda olunması gerekir.Bu aşamada yıllarca devam eden birikmiş sorunların varlığını ve sıkıntılarıda bilen biri olarak elbette artık sonuç alınmasına dönük sabırsızlığın son hadde geldiğini göstersede, sorunu emekli büyüklerimin sabrına göre değilde ülke gerçeklerine göre daha güçlü bir TEMAD ile uygun zamanda (ne erken,ne geç) uygun adımı atarak çözebileceğimiz gerçeğine dikkat çekiyorum.
Şu aşamada bizlere düşen olağanüstü genel kurul değilde,TEMAD yönetimini haklar konusunda daha çok kamçılamak,MSB.yi sıkıştırmalarını ve Genkur'u sıksık ziyaret etmelerine sebep olmaktır.Hak alma yolunda gerekebilecek maddi anlamdaki katkıyada herzaman olduğu gibi hazır olduğumuda belirtirim.

Haddim olmayarak yazdıklarımı da bir kardeşinizin görüşü olarak değerlendirmenizi saygı ile dilerim.

Takipteyim.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#762
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL 15 Yıl önce Karma: 0  
Sayin Erten,siz galiba uzun zamandir yurt disinda idiniz.Ben sizi bilgilendireyim.
Temad/genel merkez tarafindan yurutulen calis-malardan hic bir sonuc alinamadi.(Alindi ise lutfen bilgilendiriniz.) 9/2 si, 1/4'u, tazminatlar ve sosyal haklar hala verilmedi.
Ben sizi secilen basarili bir yonetici olarak
biliyor ve saygi duyuyorum.Lutfen beni yanil-tiniz ve yukarida yazdiklarimin alindigini bana ve saygideger meslektaslarima bildiriniz.
Daha dun temad subesinde idim.Bilginize...
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#763
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL 15 Yıl önce Karma: -3  
Değerli Meslektaşlarım;
İlk önce Sayın DAMAR ve JANAS'a teşekkürlerimi iletiyorum.Sayın EKTİK malesef yurt dışında değil geçinmek için işimle uğraşıyorum o yüzden sürekli buralara giremiyorum.Bahse konu haklar kısa sürede alınacaksa başlatılan kampanyada(Belletilmiş.....) sanırım sonuç vermeliydi.Davulun sesi uzaktan hoş geliyor.Keşke bu hakların alınması klavye başında yazmak kadar kolay olsaydı.Eğer Ankara'da iseniz Genel Merkeze uğrayarak bu konuda net bilgi alabilirsiniz.Kulaktan dolma değil.Hatta ve hatta bir adım öteye giderek gidilen görüşmelere (Meclis veya değişik makamlara)sizde iştirak ederek dahada çok bilgi sahibi olabilirsiniz.Yönetimin tavrı henüz gerçekleşmeyen konuları paylaşmamak.Sonra hüsrana uğramamak için.Ama sanmayınki bu konular takip edilmiyor.
Saygılarımla.....
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#767
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL 15 Yıl önce Karma: 6  
TEMAD Yüksek Denetleme Kurulu Üyesi; Sn.Cengiz Erten beyin forumdaki “OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL” alt başlığı altına ve “PANO” ya girdiği yazılarla ilgili olarak yanıt vermek istiyorum. Sn.Erten çok fazla polemiğe girmeden yazmak istiyorum. Öncelikle pano da belirtmiş olduğunuz Sn.Selçuk İçer in daha önceki yazısına istinaden rahatsızlığınızı dile getiriyor ve “kimse kimsenin sahibi değildir” diyorsunuz. Ancak yazının geneline bakıldığnda asıl konunun, TEMAD Genel Merkezine aidatını yatırmak için gelen bir meslektaşımızın burada gördüğü sevimsiz muamele ile ilgili olaya vurgu yapmak olduğu görülmektedir. Eleştiriler hep olacaktır ve bunlarda her zaman yumuşak olmayabilir, ancak eleştiriler kişisel hakarete dayanmadığı taktirde yönetimlerde her türlü eleştiriye açık olmalıdır. Şu da bilinmelidir ki burada yazan bir çok meslektaşımızın TEMAD tüzel kişiliğine saygısı sonsuz olmakla birlikte buradaki kişiler yapılan haksızlıklarada boyun eğmeyecek kadar duyarlılardır. Burada iki sonuç ortaya çıkmaktadır. Birincisi Genel Merkeze aidatını yatırmaya giden bir meslektaşımızın karşılaştığı sevimsiz olay, ikincisi Sn. İçer in eleştirel yazısı nedeniyle ilgili disiplin kurullarından gereğinin yapılmasının istenmesidir. Bu gibi yaklaşımlar ve uygulamalar, zaten üye sayısı az olan derneğimiz için bir handikaptır. Bilinmelidir ki “insanları kazanmak zor kaybetmek ise çok kolaydır”!!!!!! Burada asıl olanın üyelere sevimsiz ortamlar yaşatacak durumlardan kaçınmak ve insanları küstürmemeye dayalı uygulamaların yanında TEMAD a daha fazla üye kazandırmanın yollarının araştırılması olmalıdır.
Sn.Erten bir diğer konu da “OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL” alt başlığı altında yazmış olduğunuz hususlara açıklık getirmek gereğidir. Siz diyorsunuz ki “TEMAD yönetiminin Hiç bir şey yapmadıklarını ve yan gelip yattıklarını nereden biliyorsunuz” eleştirilerde bir takım deyimler art niyet olmaksızın kendileğinden yerini bulmaktadır bu da yönetimleri rahatsız etmektedir. Şu unutulmamalıdır demokratik yönetimlerde icra makamlarının asıl itici gücü muhalefetlerdir. Öte yandan “klavye başında oturup yazmakla bazı şeylerin olmadığından” söz etmişsiniz şuna inanın ki klavye başında oturanlar, TEMAD tüzel kişiliğine son derece saygılı kişilerdir onlar yazacaklar ki yönetimdekiler neden sonuç ilişkisine daha etkin yaklaşsınlar. Ayrıca hiç kimsenin de öyle oturduğu yerden ahkam kesecek hali yoktur. Burada “klavye başında” yazanların assubay onur mücadelesine nasıl katkıda bulunurum da haklarımızı tez elden alabiliriz sevdasıyla ve art niyetsiz yazmakta olduklarınada benim inancım sonsuzdur.
Sorduğunuz bir başka konu ise “En son derneğimizi ne zaman ziyaret ettiniz” sorunuzdur. Ona da şu şekilde cevap vermek isterim. Burada benim derneği ne kadar ziyaret ettiğim değil TEMAD ın beni ne kadar arayıp sorduğudur. Haaaa haksızlık etmiyim arar sorar “KARADENİZ GEZİSİ VAR”!!! diye emekli assubayların açlık sınırının altında geçim standardına sahip olduklarını ben biliyorum, bilmeyen varsa o da onların sorunu. Sn.Cengiz bey söylediğim gibi benim TEMAD ı ziyaret edip etmemem o kadar önemli değil gerekirse gelir kapısında yatarım ancak TEMAD beni soruyormu ya da hiç sormuş mu siz onu sizinde içinde bulunduğunuz TEMAD yetkilileri ile bir görüşün bana da bildirin. Buradan şuna geleceğim, ben Ankara Eryaman da oturuyorum. Bildiğiniz gibi Eryamanda 6 ncı etap diye emekli assubayların çoklukla oturduğu bir bölge var acaba kaç Genel Merkez yetkilisi gelmiş de buradaki çok sayıda bulunan emekli meslektaşlarımızı organize etme girişiminde bulunmuş onuda bilmek isterim. Ben hiç bir yetkilinin bu bölgede çalıştığını görmedim gören duyan varsa yada siz biliyorsanız banada söyleyin bende öğreneyim.
Son bi konu da diyorsunuz ki “TEMAD çalışmalar yapıyor ama yönetimin tavrı henüz gerçekleşmeyen konuları paylaşmamak. Sonra hüsrana uğramamak için.Ama sanmayınki bu konular takip edilmiyor” Sn.Cengiz bey TEMAD yönetimi seçildiğinden beri hangi sorunumuza çözüm bulmuştur. En temel sorunlarımız olan 9/2 başlangıç derecesi bununla birlikte elde edeceğimiz ve en önemli kazanım olarak gördüğümüz 1 / 4 derece kadememiz, assubay devrimi, tazminatlar, sadece emekli assubaylara verilmeyen zam konuları.???? Bunlar ne aşamadadır. TEMAD neden sitesinde bu konularda yapılan çalışmaları şeffaf bir şekilde açıklamaz kimden ne saklanır nasıl bir yönetim tavrı ve tarzıdır ben bunu çözemiyorum siz çözdüyseniz yada çözen biri varsa bana da anlatsın bende bilmek isterim.
Sn. Cengiz Erten, benim en büyük korkum birbirimizi anlayamamak ve birbirimize çelme takmaktır. Lütfen yanlış anlaşılmasın burada yazan kimse art niyetli değildir herkesin TEMAD tüzel kişiliğine ve orada çalışanların şahsi kişiliklerine saygısı sonsuzdur. Eleştiriler ise hep var olacaktır burada aslolan yönetimin eleştirilere açık olması ve alınganlık göstemeden eleştirileri açıklıkla cevaplandırılmasıdır. Bizler de biliyoruz ki mevcut TEMAD yönetimi bugün bırakıp gitse yerine gelecek olan yönetim de ilk günden eleştirilecektir ancak yönetimler eleştirileri iyi algılarsa daha dinamik bir çalışma içinde ve daha verimli olacaktır. Sn. Erten burada isminizi vererek yazmış olmamı yanlış anlamamanız umuduyla, umarım kırıcı olmamışımdır. Saygılarımla.
Mustafa Arabacıoğlu
1980 (E) Hv.Kd.Bçvş.
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
#770
Cvp:OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL 15 Yıl önce Karma: -3  
Sayın ARABACIOĞLU;
Eleştiriye her daim açığımdır.Lakin hakarete asla...Bu konuda babam dahi olsa taviz vermem.Etimesgut-Eryaman örgütlenme konusuna gelince bu konuda atılan adımları Sayın Ayhan YILDIRIM ile görüşebilirsiniz.Arkadaşımız şu an bu konuda bir oluşum içerisinde.Diğer konulardada polemiğe girmemek adına cevap vermiyorum arzu ediyorsanız telefonum heryerde yazılı lütfen müsait zamanda arayın konuşalım...
Saygılarımla.....
 
Yetkiliye Raporla   Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
EN ÜST Cevapla