cnnturk.jpg
haberturk.jpg
astsubaylar-yuruyor.jpg
videotalu.jpg

Kimler Sitede?

FORUM
Hoþgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriþ ya da Kayýt.    Kayýp Parola?
Cvp:25. YILIN KUTLU OLSUN TEMAD (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
EN ALT Cevapla Beðenilen: 3
BAÞLIK: Cvp:25. YILIN KUTLU OLSUN TEMAD
#1690
Cvp:25. YILIN KUTLU OLSUN TEMAD 14 Yýl, 5 Ay önce Karma: -3  
Sayýn Site Forum Yöneticisi ve konu baþlýðýna yazýlarý ile katýlan Arkadaþlar;

Konu Baþlýðý ile ilgisi olmayan Yazýlarý ortamý fazla germemek için sevgili meslektaþlarýmda kabul eder ve kusura bakmaz iseler kaldýrýlmasýný rica ediyorum.

Yok; PÝRENÝN ALTINDA YORGAN ARAMA'NIN (gerçekler ve görünen köyün kýlavuz istemediði gibi.)bizi bir yere götüreceði yok.
Taraflar bir husumet içinde davranýþlarýný yumuþatmadýktan sonra bir araya gelecekleri olmadýðýna göre baþlýðý açtýðýma piþman etmemelerini ve baþlýða uygun katýlýmlarýný bekliyorum.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#1691
Cvp:25. YILIN KUTLU OLSUN TEMAD 14 Yýl, 5 Ay önce Karma: 0  
Hikmet BOLAT aðabeyime olan saygýmdan dolayý, burada cevap hakkýmý kullanmayacaðým.saygýlarýmla,
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
#1692
Cvp:25. YILIN KUTLU OLSUN TEMAD 14 Yýl, 5 Ay önce Karma: 56  
Sn.BOLAT
Siz bir vefa örneði olarak TEMAD tüzel kiþiliðine hepimizin duyduðu saygýnýn ifadesi için formu baþlattýnýz; Tabiki doðal olarak TEMAD yönetiminin olumsuzluklarý bunu gölgeleyince arkadaþlarýmýz bunu dile getirdiler ve konu farklý boyutlara gitti.
Polemiklerden kiþisel kavgalardan bu toplum býkmýþtýr rahatsýzdýr
Sn.Dalkýlýç'ýn bana göre dileðinde art niyet yoktur bir temenniyi dile getirmiþ Sn.Erten Gnkur baþkanýna Balikesirdeki sözünün hatýrlatýldýðýný kibar bir üslup yerine suçlayýcý tarzda yanýt vermiþ buna raðmen arkadaþýmýz kimseyi suçlamadýðýný bu konu Balýkesir konuþmasýnda varsa özür dilerim demesine raðmen Sn.Ertenin hala ayni üslubu sürdürmesine form yöneticimiz haklý gerekçelerle uyarýda bulunmuþtur buna raðmen Sn.Erten site yönetimini suçlayýp bilahare bir baþka arkadaþýn yazýsýna arzu edilmeyen yanýtlar vererek polemikte ýsrarýný sürdürmüþtür.Bu durumun hiçbir arkadaþýmýz tarafýndan onaylandýðýný sanmýyorum.

FORM BAÞLIÐINDAKÝ KONULAR DAÐILMAKTADIR TEMAD YÖNETÝMÝNÝ ELEÞTÝRÝRÝZ BU DOÐAL HAKKIMIZDIR AMA TÜZEL KÝÞÝLÝÐÝNE HEPÝMÝZÝN SAYGI DUYDUÐUNA ÝNANIYORUM NÝCE BAÞARILI YILDÖNÜMLERÝNÝ KUTLAMA DÝLEKLERÝMÝ SUNARKEN FORMUN ANLATILMAK ÝSTENENÝ ÝFADE ETTÝÐÝNÝ DÜÞÜNEREK SÝZÝN VEYA YÖNETÝCÝ TARAFINDAN KAPATILMASINI ARZU ETTÝÐÝMÝ BELÝRTÝR TÜM ARKADAÞLARIMA SEVGÝ VE SAYGILAR SUNARIM.
 
Yetkiliye Raporla   Kayýt Tutuldu Kayýt Tutuldu  
  Herkesin yazý yazmasý yönetici tarafýndan engellenmiþtir.
EN ÜST Cevapla